na štop na morje

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Maj. 2006 22:00

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 13:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 12. Maj. 2006 14:20

Jz sem šla s kolegico, ampak samo za tist dan, na slovensko obalo. Zato sva zgodi vstale, da bi mele čim več od dneva. S šestko do končne postaje, pa tam naprej na štop. Kmalu dobiva prevoz, ampak samo do Postojne. Tam izstopiva in čakava na naslednji prevoz. Čez slabo uro nama vstavi nek poslovnež in naju vpraša, kam bi šle oz. če že dolgo čakava. Midve sva ble čist prežgane od sonca. Rekel nama je, da gre trenutno nekam drugam, da pa se vrne in da če bova do takrat še vedno štopali, da naju pobere in zapelje do Kopra. To se je res zgodil. :? Tko da sva ble šele okrog 12h v Kopru, od tam pa sva šle raje na avtobus do Izole. S sabo sva mele še kšn gramček in pol sva res uživali v preostanku dneva. Zvečer pa na vlak, pa nazaj... :)
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Geena » 12. Maj. 2006 15:44

jst na dalše razdalje še nism štopala, ene 10 km edin :)

Sta pa mojadva ta staradva preštopala cel balkan k sta bla v svojih študentskih letih in pravta, da je bla super izkušnja :wink:
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 12. Maj. 2006 16:21

Šla samo do Slo. obale, s prijateljico(neki jih je blo že tam), sva dost kmalu dobile štop, ena mal starejša punca, šla direkt do Pirana - kul. Nazaj pa z eno drugo kolegico, tud dobile direktno do Lj, pa 2 iz SG, k sta bla pa čist....prekrokana, pomoje, sej mi2 pa tud, kar mal zaspale tam zadi. :) Sam se je vse fajn izšlo.
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 12. Maj. 2006 22:57

Jst drgač precej oz. ful štopam. :) Sam na morje pa ne vem, nekak ne bi upala tvegat, da pol ostanem kr nekje, pa ne vem ne naprej ne nazaj :D Ampak nikoli ne resci nikoli, kolkrat sm že rekla, da zdej pa res ne bom več, sam sm pol še vseen zmer štopala :)
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 13. Maj. 2006 7:58

....................
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 13:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 13. Maj. 2006 10:08

Jz pa še sploh nisem nikol štopala .. Ni blo treba ubistvu nikol. Ponavad ma kdo avto, ko pač kam gremo. :)

Mogoče pa probamo kdaj.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 13. Maj. 2006 10:10

Ma jst si ne upam štopat niti iz Grosuplja do Ljubljane ... kaj šele do morja ... no way, k bi 100% naletela na kkšnga frika, ker sm magnet za take ljudi ... :D :roll:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 13. Maj. 2006 10:35

jaz tud še nisem štopala.. raje grem na bus v skrajni sili al pa pešaka.. kaj pa veš kaki frik ti ustavi :?
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 13. Maj. 2006 10:57

Še nisem štopala in verjetno tudi nikoli ne bom. Ker me je tega enostavno preveč strah. Rajši grem na bus,vlak, prosim koga od domačih za prevoz,...Sicer se pa že nekaj let sama okoli prevažam s svojim malim autočkom :D
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 13. Maj. 2006 11:06

Nisem še štopala...nekak men ni do tega...buh vej kdo te pobere :D Na morje pa res nebi štopala...jst mam vedno 10x preveč prtlage s sabo...kdo bi mi pa pol to nosu :P
Ne, ne jst grem velik raj z mojem avtočkam, če pa to no možn pa vlak,... sej se vedno kakšen bolj udoben prevoz najde Slika
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 13. Maj. 2006 13:37

js tud nism še nikol štopala... k se sploh ne upam...kaj šele da bi šla štopat na morje..na-a :nein: da mi ustavi kakšn frik... :freak: če že..grem rajši na vlak... :ja:
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 13. Maj. 2006 17:23

Js sm 2x štopala na morju. Tko ene 10-15km je blo. Enkrat je ustavu en sumliv tip, k je že zgledu mal čudn, v avtu je meu names kluča žico, pa ceu čudn je biu no. Ta drugič sta pa ena dva tipa ustavla k sta ful mislla kok sta smešna, sta bla pa res kretena.
Drgač bom pa vrjetn še štopala.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 14. Maj. 2006 13:48

Uh, jst sm pa ogromno preštopala še v zadnjih dveh letih gimnazije in potem cel faks, v bistvu, pa nimam nobene slabe izkušnje.

Na štop sem hodila k bivšemu, :) na fas in s faksa domov,
na ta način sem spoznala tudi nekaj ljudi, s katerimi sem ostala še v stiku, npr. direktorja enga podjetja, ki me je potem vzel tja delat kot študentko in to je bila moja najboljša služba preko študenta, ki je trajala kar dve leti, :razz:
pa še enga tipa sem spoznala, s katerim sva se tudi kasneje še srečevala in so ble kar ene iskrice, ja..
ma sami lepi spomini, no, nimam kej rečt,
pa zanimivo mi je, spoznavati ljudi na en tak malo drugačen način.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 14. Maj. 2006 21:15

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 13:45, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov