Irska

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Irska

Neprebrana objava Napisal/-a marakeech »

Za 1. maja nacrtujemo z nekaj kolegi potovanje na Irsko. Pa me sam zanima a je kksna ze sla tja? Pa kok pride cena letalske vozovnice iz Slo do Dublina? Sej bom poklicala na letalisce. Sam me pac zanimajo vase izkusnje. Pa a se da tja it z easy jetom? Pa a je kej cenejs, ce neki casa prej rezerviras?

P.S.: Sem uporabla iskalnik!
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Göteborg,Sweden

Neprebrana objava Napisal/-a Slatka Mala »

no midva greva 30.aprila,ampak letiva z Švedske,dala bova pa 28jurjov za povratno z ryan airom,kr drago ampak ok.z easyjm lahka pridete tk da prestopte v Londonu če greste z Brnika drgač pa s tukej nav šlo.
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
*Sparks*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Sparks* »

Jst sem bla letos poleti za vikend v Dublinu. Nisem ga glih ne vem kok vidla ker smo delali vmes, samo kar sem pa vidla me je pa fuuulll razočaral. Men se je zdelo precej svinjsko mesto, zares nič posebnega (z izjemo enega dela). Delč od tega kar sem pričakvala od zelene Irske. Je pa res da je bil to samo kratek delovni izlet v Dublin, ostale Irske nismo nič videl.
Torej, Dublin z izjemo fanatične navdušenosti nad U2 in dobrega Guinessa (men se je zdel čist drugačen kt pri nas) popolnoma brez presežkov.
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a marakeech »

Sej mi ne gremo u Dublin. Gremo v eno drugo mesto. Sam pac zanima me avion iz slo do dublina. Pol se bomo pa ze znajdl :)
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Tudi jaz načrtujem potovanje na Irsko v naslednjem letu pa me zanima, če je mogoče šla katera preko agencije Kompas, ko imajo organizirano potovanje na Irsko? Zdej cena je okoli 300.000. To je sicer veliko, če računaš da bi lahko šel s kakšno cenejšo varianto.
Kaj pa mogoče s Hostli na Irskem, kakšne so cene, pa če so urejeni? Kaj pa življenje tam gori? Pa cene hrane in pijače? Vem da je drago, ampak mi niti približno ni jasno koliko je to. Slišala sem da daš za pivo približno 2000 tolarjev? Je to res?

Hvala za odgovore...
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Jst pa za spomladi načrtujem Irsko. Za tako ene 5 - 7 dni. Leteli bi iz Venezie do Dublina in potem z vlakom/busom v Belfast. Oziroma verjetno bi kakšna dva dni ostali najprej v Dublinu in potem šli proti Belfastu. Za spat bi pa itak radi kakšne poceni hostle. Kaj se še splača ogledat med Dublinom in Belfastom? :)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

HELOOOOOU, moja so-Irka :razz:

Jaz letim iz Trsta v Dublin, prestopim v Birminghamu, cena 70€ oba leta skupaj plus vse mogoče takse, doplačila za prtljago, itd.

Jaz bom vmes še malo skočila na Zahod, da še tam malo vidim, kako je tam.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Aha. No, jst bom pa ogled celotne Irske pustila za kdaj drugič. Al pa bomo vidli kolko časa nam bo ostalo :)
Si s kolegom sicer oba želiva videt Irsko. In sem jst slučajno zadnjič nekaj brskala in ugotovila, da lih v tistem cajtu ko je kvalifikacijska tekma Sv. Irska - Slovenija v Belfastu, ima Ryanair poceni lete iz Venezie v Dublin. In sm rekla, zakaj ne bi izkoristli in šli takrat, pa še na tekmo skočimo spotoma :D hehe
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^OT: Vidim, da imaš namen obiskat vse tekme Slovenije v prihodnosti :P
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ah, kje paaaaa - na tiste na Ferskih otokih in v Estoniji ne mislim it :lach:
Mja, Srbija in Italija sta itak dokaj blizu, na Irsko sem si pa od vedno želela it, tako da bom izkoristla :)
Odgovori