Škotska [ZT]
Škotska [ZT]
Zanima me če jo je kdo že obiskal? Kako ste blli zadovoljni? Kaj se po vašem mnenju najbolj splača pogledat. Povejte kar veste
tnx

Eni moji druzinski prjatli so sli na skotsko in so posnel cez 1000 fotk.
Zelo lepa dezela, pa ce ste ljubitelji srednjeveskih gradov pa takega je to definitivno prava destinacija.
Tle so fotke za okus.
http://triptracker.net/trip/491/map/
Klikni na kak kraj da odpres galerijo, in potem na fotko, da jo povecas.
Zelo lepa dezela, pa ce ste ljubitelji srednjeveskih gradov pa takega je to definitivno prava destinacija.
Tle so fotke za okus.

http://triptracker.net/trip/491/map/
Klikni na kak kraj da odpres galerijo, in potem na fotko, da jo povecas.
Bil pretežno samo v Edinburghu ker sem bil resnično premal cajta dol. ČE boš šla v času Fringa (ogromen festival, ki se dogaja v poletnih mesecih) je resnično noro. Povsod se nekaj dogaj od koncertov, gledaliških predstav, stand upa... vse, vse... MEsto je resnično noro, čudovita arihtektura, zelo kul folk, kul pubi.
Mesto je ravno prav majhno da ga lahko lepo obhodiš si vse ogledaš....
Edin kar mi je šlo na jetra ubistvu to mi gre pri celi angleškem otočju je to da zna biti hudičevo drago, pa da majo ubupen kruh
Mesto je ravno prav majhno da ga lahko lepo obhodiš si vse ogledaš....
Edin kar mi je šlo na jetra ubistvu to mi gre pri celi angleškem otočju je to da zna biti hudičevo drago, pa da majo ubupen kruh

And now something completely different
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Js sm bla 2 leti nazaj. In je res fuul lepo, Edinburgh je pa tud eno čist noro mesto. Men je blo ful všeč, pokrajina, pa tiste njihove vaške hiške so ful lepe
Pa una majhna mesteca/vasice so take čist pravljične. Res pejte si pogledat, če mate možnost
Pa una megla ma tud prov poseben čar. Pr nas me recimo ful mot če je megleno, tam mi je bla pa všeč. Čeprov smo mel večino časa sonce, pa niti enkrat ni deževal
niti v Angliji k sm bla, na Irskem pa samo enkrat, tko da smo mel res ful srečo z vremenom. Pa gradovi so tud ful lepi. Pa ob morju se je lepo sprehajat, k je tko mal mrzlo pa megleno, pa ful valovi
uglavnm lepo je.