Portugalska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- črna_dalija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2005
- Kraj: far far away.... :)
Živjo!
zanima me, če je že katera obiskala Portugalsko? kako je tam, kdaj se najbolj splača iti, če mi lahko posreduje kakšne informacije?
pa drugače, vam je Portugalska všeč, in na kaj pomislite, ko slišite to besedo?
hvala za odgovore!!
LP
zanima me, če je že katera obiskala Portugalsko? kako je tam, kdaj se najbolj splača iti, če mi lahko posreduje kakšne informacije?
pa drugače, vam je Portugalska všeč, in na kaj pomislite, ko slišite to besedo?
hvala za odgovore!!
LP
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jooojj tut to je eden od krajev oz. ena od dežel, k si jo nenormalno želim vidt ... Mislm sej kam pa jst ne bi šla ... to je pa že drugo vprašanje ...
Da o Portugalščini sploh ne govorimo ... waaauuu čudovit jezik ...
Tko, da enkrat ko bom velika ... Portugalska hir aj kam ...
Da o Portugalščini sploh ne govorimo ... waaauuu čudovit jezik ...
Tko, da enkrat ko bom velika ... Portugalska hir aj kam ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
lepooooo
mi smo sli 4leta nazaj, novembra, z avtom, po portugalski zgoraj in ob Z obali navzdol, sli smo tudi v Porto, in se za teden dni ustavili v Albufeiri, Algarve na pocitnicah...
plaze so ful lepeeee!!
mi smo sli 4leta nazaj, novembra, z avtom, po portugalski zgoraj in ob Z obali navzdol, sli smo tudi v Porto, in se za teden dni ustavili v Albufeiri, Algarve na pocitnicah...
plaze so ful lepeeee!!
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
- črna_dalija
- Sramežljivka
vav, hudo
same dobre stvari! jst planiram da grem letos septembra tja , če bom nardila use izpite. S čim mislite da se najbolj splača it tja? z avtom, vlakom, letalom?
drugače sem pa tudi slišala same pohvale od prijateljev, ki so že bili tam, bilo jim je ušeč, tud folk baje je prjazn in ni tolk turistov kot jih je v Španiji.... pa tudi Španija je prevelika za tistih 14 dni, kokr jst mislm it, več časa si na žalost ne morm uzet!
kaj pa cene tam? je drago?
pa za spati, se da dobit tam, ali je bolš prej rezervirat par tednov?
LP
same dobre stvari! jst planiram da grem letos septembra tja , če bom nardila use izpite. S čim mislite da se najbolj splača it tja? z avtom, vlakom, letalom?
drugače sem pa tudi slišala same pohvale od prijateljev, ki so že bili tam, bilo jim je ušeč, tud folk baje je prjazn in ni tolk turistov kot jih je v Španiji.... pa tudi Španija je prevelika za tistih 14 dni, kokr jst mislm it, več časa si na žalost ne morm uzet!
kaj pa cene tam? je drago?
pa za spati, se da dobit tam, ali je bolš prej rezervirat par tednov?
LP
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
u eni agenciji sem vidla program za spanijo+portugalsko za 11 dni (dost ugodno), samo ni skos vklujcena vecerja ...
zdej me pa zanima, tista k je ze bla, a je hrana v teh dveh drzavah dost draga.... pa kako je kej s muzeji .... to me tudi zanima , ce ker ve
zdej me pa zanima, tista k je ze bla, a je hrana v teh dveh drzavah dost draga.... pa kako je kej s muzeji .... to me tudi zanima , ce ker ve
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
tiasha se čist strinjam s tabo!!!
tut jst si jo nenormalno želim vidt!eh, sej kere države pa nočm jooooj pa tok lep jezik majo tko da tiasha, k bova velke... here we come
tut jst si jo nenormalno želim vidt!eh, sej kere države pa nočm jooooj pa tok lep jezik majo tko da tiasha, k bova velke... here we come
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
*slatka* napisal/-a:tiasha se čist strinjam s tabo!!!
Evooooo d best!! Takooooj k bom velikaaaa in ko našparam zadost keška ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
oooo odlično jah, punce, treba bo začet šparat...! girlie, ti ns boš pa mau jezika naučila in to je to... gremo takoj, k bomo mele zadost keša sam...kdja bo to i hope soon!!
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
znati čakati, je še več,
- črna_dalija
- Sramežljivka
kolk je to, da ne rabš velik dnarja?
100, 150 tisoč? tm za ene 14 dni bo dost?
za avijon sm gledala je tm okrog 40.000,00 sit brez takse.
treba si bo kupt kšn turistični vodič po Portugalski, sj notr so tud prbližne cene od hostlov pa hrane pa tega... katerega priporočate?
100, 150 tisoč? tm za ene 14 dni bo dost?
za avijon sm gledala je tm okrog 40.000,00 sit brez takse.
treba si bo kupt kšn turistični vodič po Portugalski, sj notr so tud prbližne cene od hostlov pa hrane pa tega... katerega priporočate?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov