Berlin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Berlin je super. Šla sem tja z easy jet-am.
Če greš pojdi v Berlinu v Generatorja.
Generator
Malo še pobrskej na yahoo-ju. Mi smo naredl rezervacijo prek neta seveda. Full zrihtan in čist hostl zjutri smo mel še zajtrk organiziran. Res je super. Imaš pol tudi šeenega prav v centru. Generator hostel je pa v okolici centra tm mislim da je Alexsanderplatz nekaj tacga. Super je.
Berlin je res lepo mesto sem se prav zaljubila vanj tako, da grem sigurno šeene parkrat tja ampak za dalj časa.
Če greš pojdi v Berlinu v Generatorja.
Generator
Malo še pobrskej na yahoo-ju. Mi smo naredl rezervacijo prek neta seveda. Full zrihtan in čist hostl zjutri smo mel še zajtrk organiziran. Res je super. Imaš pol tudi šeenega prav v centru. Generator hostel je pa v okolici centra tm mislim da je Alexsanderplatz nekaj tacga. Super je.
Berlin je res lepo mesto sem se prav zaljubila vanj tako, da grem sigurno šeene parkrat tja ampak za dalj časa.
Zadnjič spremenil Tigi, dne 28. Jan. 2006 19:17, skupaj popravljeno 1 krat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Letošnje poletje sem preživela v Berlinu z mojim dragcom . Res je super, skoz se dogaja, mesto je na nivoju...
Še bolš rata po določenem času, ko odkriješ še kakšne majhne ulice in se lahko cele dneve paseš okol . Parki so čudviti, ljudje so super, odštekani... .
Skratka, še se bom vrnila.
Pa ljubim nihovo ta velko Adidas trgovino
Še bolš rata po določenem času, ko odkriješ še kakšne majhne ulice in se lahko cele dneve paseš okol . Parki so čudviti, ljudje so super, odštekani... .
Skratka, še se bom vrnila.
Pa ljubim nihovo ta velko Adidas trgovino
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Tigi - Cosmopsiho
No jaz sem bila pa v Berlinu lansko leto za novo leto. Bila sem tm slabe 3 dni ampak je to premalo časa da si vsega ogledaš pa še mraz je bil full. Tko, da mislim jit letos polet mal tja pogledat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
http://www.hostels.com/en/index.html
To je sam ena stran s hostli (na google pejd!).
V Berlinu še nisem bla, ga bi pa zelo rada obiskala (in ostala gor ).
To je sam ena stran s hostli (na google pejd!).
V Berlinu še nisem bla, ga bi pa zelo rada obiskala (in ostala gor ).
- illusion
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2005
- Kraj: malo tu in malo tam
sem pravkar iz berlina prišla. sicer sem tam bila samo en dan, pa vseeno
spala sem v Generator hostlu, in ga RES priporočam vsem....sobe super, postelje kot doma skoraj, zajtrk samopostrežen in zelo dober, poskrbljeno za zabavo zvečer...itd...pa še precej blizu centra je (S ali U-Bahn, pa si tam kot bi mignil)....
sam Berlin (kolikor sem si ga lahko ogledala v par urah ) mi je bil zelo všeč in imam namen enkrat it tja za vsaj en teden, da si lahko vse pogledam...čudovito, bogato kulturno, zgodovinsko mesto...moj prvi vtis
lp
spala sem v Generator hostlu, in ga RES priporočam vsem....sobe super, postelje kot doma skoraj, zajtrk samopostrežen in zelo dober, poskrbljeno za zabavo zvečer...itd...pa še precej blizu centra je (S ali U-Bahn, pa si tam kot bi mignil)....
sam Berlin (kolikor sem si ga lahko ogledala v par urah ) mi je bil zelo všeč in imam namen enkrat it tja za vsaj en teden, da si lahko vse pogledam...čudovito, bogato kulturno, zgodovinsko mesto...moj prvi vtis
lp
-
Tigi - Cosmopsiho
illusion napisal/-a:sem pravkar iz berlina prišla. sicer sem tam bila samo en dan, pa vseeno
lp
Se podpišem! Generator hostel je super.
Jaz bom šla sigurn letos zopet. Zaljubila sem se v to mesto
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Sem bila lani oktobra, cca. 3 dni
Vreme je bilo lepo, stavbe zelo zanimive in celo mesto mi je bilo zelo všeč, upam da si ga grem še kdaj ogledat.
Sem bila pa z easy-jetom, to pa bodo zdaj ukinili. Bo pa baje neki poljski vozil v Berlin.
Vreme je bilo lepo, stavbe zelo zanimive in celo mesto mi je bilo zelo všeč, upam da si ga grem še kdaj ogledat.
Sem bila pa z easy-jetom, to pa bodo zdaj ukinili. Bo pa baje neki poljski vozil v Berlin.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
nastasia - Debatorica
- Na forumu od: 11. 6. 2005
jaz sem bila predlani v berlinu, 1 teden.
meni je bilo res všeč, prav ne tipično evropsko mesto. nekakšen evropski NY, sem ga poimenovala ( zaradi arhitekture).
drgač pa res fajn mesto, dogaja se res veliko, ogledaš si lahko tudi milijon stvari ... odlične muzeje in galerije imajo...ma na sploh berlin je ZAKON
meni je bilo res všeč, prav ne tipično evropsko mesto. nekakšen evropski NY, sem ga poimenovala ( zaradi arhitekture).
drgač pa res fajn mesto, dogaja se res veliko, ogledaš si lahko tudi milijon stvari ... odlične muzeje in galerije imajo...ma na sploh berlin je ZAKON
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Berlin ist super geil
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Tigi - Cosmopsiho
No ker je blo že kar nekaj deklet v Berlinu in tako navdušene. Kaj ko bi se enkrat skupej spravle v Berlin???
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja ampak to bo zlo težko organizirat. S tem mislim, da mormo zadet čas, ko bodo mele vse čas in denar. Ter, da bo takrat cenejše karte za avion.
Bi blo pa super.
Upam, da nam uspe
Bi blo pa super.
Upam, da nam uspe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov