jesenske počitnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
leychy - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
en jesenski pozdravček vsem sm gledala mal pa nism še zasledila te teme,če pa je se pa opravičujm torej zanima me če se mislite letos kam odpravit za jesenske počitnice in kam,mogoče kakšen izlet,kakšno daljše potovanje,obisk zdravilišča,a boste bl duma pa z svojmu dragijam mal naduknadl...? kaj pa noč čarovnic? kako jo mislite preživeti? a doma mogoče izrežete kkšno bučo pa daste notr svečko? vem,da je to bl amerišk način,sam men se zdi pa tko zanimiv zvečer k je tko kkšna zanimiva buča izrezana pa not svečka, ko vi gledate kej na to?
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
Jaaa...bučke mam pa vsako leto na okoenski polici in na balkonski ograji. To mi je res ful v veselje, ponavadi se s prijateljicami dobimo pri meni doma in ob kuhanem vinčku režemo takšne in drugačne frise na bučkah. Komi čakam...
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Noc carovnic mi je vsec, sam v Slo ni pravega pomena ker je skomercializirano prevec.
Drgac bom pa standard - doma al pa kje s kksnimi prjatli, mogoce grem hajkat s kolegi, sam ni se zihr.
Drgac bom pa standard - doma al pa kje s kksnimi prjatli, mogoce grem hajkat s kolegi, sam ni se zihr.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Enschede - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jz bom pa sobo vrgu vn, pa nov parket polagu, brusu, prefarbu zidove, novo pvc okno, prefarbu vrata, zmontiru novi 2 mizi z policami - vse že izrisano, samo moram še dat sošolcu da mi izreže deske.
Upam, da mi bo ratal vse nazaj sestavit tko kot je bilo
Upam, da mi bo ratal vse nazaj sestavit tko kot je bilo
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov