hostli na ibizi (ibiza town)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
- dzeljan
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
...še posebej ko je toliko vlakov na tem otoku.
Glede prenočitve in žura pa naprej premisli sploh kam bi rada šla. V samam mestu ibiza so namreč mislim da 3 diskači - vsopnine so okoli 45 evrov, če imaš srečo dobiš konzumacijo. Lagko pa se s taksijem odpelješ npr. do privilige-a, ki je v notranjosti otoka (14 evrov stane taksi). najboljši šov je v ponedeljek, vstopnina 50 evrov, ni konzumcacije. Zato pa so cene pijače enake pot v ostalih diskačih in klubih/ voda 8 evrov, pivo ali gin tonic 10 evrov .... sky's the limit. 10.000 SIT za spanje je ob tem mačji kašelj. če posebej če za after v space-u daš 35 evrov - tam si itak do 3h, pol pa samo čes cesto na bora bora beach, kjer se ob morju začne dnevni party. tko da spat niti ni treba:)
jaz sem šla letos in je super.
Glede prenočitve in žura pa naprej premisli sploh kam bi rada šla. V samam mestu ibiza so namreč mislim da 3 diskači - vsopnine so okoli 45 evrov, če imaš srečo dobiš konzumacijo. Lagko pa se s taksijem odpelješ npr. do privilige-a, ki je v notranjosti otoka (14 evrov stane taksi). najboljši šov je v ponedeljek, vstopnina 50 evrov, ni konzumcacije. Zato pa so cene pijače enake pot v ostalih diskačih in klubih/ voda 8 evrov, pivo ali gin tonic 10 evrov .... sky's the limit. 10.000 SIT za spanje je ob tem mačji kašelj. če posebej če za after v space-u daš 35 evrov - tam si itak do 3h, pol pa samo čes cesto na bora bora beach, kjer se ob morju začne dnevni party. tko da spat niti ni treba:)
jaz sem šla letos in je super.
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 22. Avg. 2009 21:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 22. Avg. 2009 21:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Od mojga fanta brat oddaja sobice na Ibizi pa loh uprašam kok je cena ... pa ti pol povem ... Če te seveda še vedno interesira ... grem pa jst tut zdej 15. septembra na Ibizo in vrjem da se ti splača pridt, ker žur tm dol je addddiiijjooooo ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
sofia83 napisal/-a:Deal
V vsakem primeru nas pa Tjaša loh oskrbimi s kakšnimi vročimi slikcami
Tisto cifrco k ti je Lyla dala je od mojga fanta bratec (Tim) ... tko da sm se jst tut pozanimala ... in mi je reku moj da je okol 30€ ... tko da če boš kej šla moraš sporočit, ker bom jst tut tm ...
Drgač pa za slikce ... zmejenu ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov