Let z Easyjet-om
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
- drejča
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Koper
Lepo pozdravljene,
čez dva teden grem v London. Izbrala sem najcenejšega prevoznika, ki je na našem trgu Easyjet. Malo me skrbi, ker je omejitev na prtljago, glede na to, da sem se odločila, da bom imela samo ročno prtljago.
Ali je že katera kdaj letela z Easyjetom in mi lahko daj kaj napotkov?
čez dva teden grem v London. Izbrala sem najcenejšega prevoznika, ki je na našem trgu Easyjet. Malo me skrbi, ker je omejitev na prtljago, glede na to, da sem se odločila, da bom imela samo ročno prtljago.
Ali je že katera kdaj letela z Easyjetom in mi lahko daj kaj napotkov?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Meje za kovček oz. osebno prtljago so točno določene in sicer: 56 x 45 x 25cm incl wheels (torej vključno s kolesi). Včasih preverjajo, včasih ne.
Teža je pri easyJetu neomejena. Pa seveda tekočine so omejene. Vse v prozorni vrečki (20×20 cm) in pod 100 ml na embalažo (skupaj 1 liter).
Priporočam malo prtljage za tja, da napolneš z nakupi. Res bodi previdna s tekočinami, v Londonu so precej strogi
Teža je pri easyJetu neomejena. Pa seveda tekočine so omejene. Vse v prozorni vrečki (20×20 cm) in pod 100 ml na embalažo (skupaj 1 liter).
Priporočam malo prtljage za tja, da napolneš z nakupi. Res bodi previdna s tekočinami, v Londonu so precej strogi
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Mala_Teych
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
še eno vprašanje glede easyja .. a lahko gre kdo drug namesto tebe s tvojo letalsko na letalo ? )
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Točn tako, kot ti je napisala *mala*
jaz ko sem šla letos spomladi tja, so me že na ljubljanskem letališču opozorili, da moram met v vrečki, ker sem mela labelo in kremo za roke v nahrbtniku.
ko sem potem potovala nazaj, so mi na stanstedu vse sesuli iz kovčka, ker nisem imela tekočin posebe v vrečki(kje se kupijo, še vedno nimam pojma) in je to vzelo 10 min, da so pregledali vse skupaj.
jaz ko sem šla letos spomladi tja, so me že na ljubljanskem letališču opozorili, da moram met v vrečki, ker sem mela labelo in kremo za roke v nahrbtniku.
ko sem potem potovala nazaj, so mi na stanstedu vse sesuli iz kovčka, ker nisem imela tekočin posebe v vrečki(kje se kupijo, še vedno nimam pojma) in je to vzelo 10 min, da so pregledali vse skupaj.
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
jaz veliko potujem in še nikoli nisem imela nobenih tekočin v vrečkah. pa sem sabo že vzela vode, cele šampone, kreme za sončenje... Niti enkrat mi niso še pogledali, kaj šele da bi mi kaj zatežili. (tudi v Londonu)
Don't worry, be happy!!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jaz sem z easyjetom letel iz Madrida v Benetke, od ročne prtljage sem imel laptop ter čezramno torbico velikosti večje ženske denarnice, pa so mi pri zadnjem pregledu pred vkrcanjem zatežili, da je dovoljen samo en kos ročne prtljage ter da moram torbico spraviti v torbo za laptop, kar je bilo nemogoče. No, potem sem se delal, da spravljam, potem pa spizdil na letalo...
videl pa sem ljudi, ki so imeli en kos prtljage in to so bili tako veliki nahrbtniki, kot da bi šli na himalajo...
videl pa sem ljudi, ki so imeli en kos prtljage in to so bili tako veliki nahrbtniki, kot da bi šli na himalajo...
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Summer055 napisal/-a:jaz veliko potujem in še nikoli nisem imela nobenih tekočin v vrečkah. pa sem sabo že vzela vode, cele šampone, kreme za sončenje... Niti enkrat mi niso še pogledali, kaj šele da bi mi kaj zatežili. (tudi v Londonu)
Tole je ful čudno.
Sama imam vedno tekočino v check in prtljagi, ampak se mi je pa zgodilo na letališču v Parizu, kjer sem imela samo transfer na drugo letalo do Ljubljane, da so mi vzeli vodo, ki sem jo dobila na čezoceanskem letu, čeprav je bila originalno zapakirana in imela oznako AF. Mi je bilo malo smešno ampak ok, pravila so pravila.
Kot vem so pri nizkostroškovcih še bolj strogi, ker je to pač dodaten vir zaslužka.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Summer055 napisal/-a:jaz veliko potujem in še nikoli nisem imela nobenih tekočin v vrečkah. pa sem sabo že vzela vode, cele šampone, kreme za sončenje... Niti enkrat mi niso še pogledali, kaj šele da bi mi kaj zatežili. (tudi v Londonu)
pa si mela tekočine v ročni ali v oddani prtljagi? ker v oddani sem imela tudi jaz tekočine pa ni nihče kompliciral, za tistih par v ročni je bil pa problem...
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
v ročni. za krajše lete nimam nikoli spodnje prtljage.
Za na Kanarske otoke mislim, da so mi težili, ker sem imela še eno manjšo torbico okoli vratu, ampak sem se delala, da sem jo pospravila in jo dala pod majico. In v Alicante sem imela 1cm predebel kovček in sem morala obleči še eno jopico.
Glede hrane,pijače, tekočin... pa še nikoli
Za na Kanarske otoke mislim, da so mi težili, ker sem imela še eno manjšo torbico okoli vratu, ampak sem se delala, da sem jo pospravila in jo dala pod majico. In v Alicante sem imela 1cm predebel kovček in sem morala obleči še eno jopico.
Glede hrane,pijače, tekočin... pa še nikoli
Don't worry, be happy!!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Js sm zvita ratala. Vzemam kovček le še za domov, kjer se da V ročno prtljago si stlačim potovalko in jo tam napolnim in veselo domov Še posebno Wizzair ima RES hude omejitve velikosti ročne, drugače se lahko kar precej spravi v mali kovček za ročno prtljago
Sem že večkrat videla, ko so cele kovčke odpirali in pobirali tekočine ven. Zato se rajš pripravim in mam v vrečki.
Sem že večkrat videla, ko so cele kovčke odpirali in pobirali tekočine ven. Zato se rajš pripravim in mam v vrečki.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov