Slovenska obala-izlet

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

popotnica333
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a popotnica333 » 29. Jun. 2011 14:49

Ker se z prijateljicami že dolgo nismo družile, jih želim presenetit in jih za 1 dan odpeljati na morje, na slovensko obalo (Portorož, Piran, Koper). Zdej me pa zanima, če pozna kdo kakšno lepo plažo, kjer je seveda kakšen luškan bar (ne preveč high in z nasoljenimi cenami, ampak zmerno), kakšna restavracija, skratka da je fajn za "day off", da si malo odpočijemo od šole.
Če ima katera kakšne predloge, bi bila zelo vesela, saj smo čisto iz drugega konca Slovenije, ne bi pa rada, da pridemo tam, in nebomo vedle kam se dat :)
(ps. to se gre samo za čez dan)
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 29. Jun. 2011 19:23

Js ponavadi, če grem za en dan, grem v Portorož...plaža je fajn, peščena, imaš tudi pomole na kterih je men osebno najbolj všeč, če želiš imaš tudi senčnike za sposodit...zraven so lokalčki, men je osebno cocoa najbolj všeč, pa tud restavracije za kaj pojest...v glavnem, vse imaš na kupu :) tud izola je fajn, mi je všeč plaža predvsem zaradi sence :D ampak tam kjer je senca, je trava, to mi pa ni preveč všeč, ampak ok...maš tud lokalčke blizu in tud restavracije niso daleč... :)
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
popotnica333
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a popotnica333 » 29. Jun. 2011 20:35

HopeStar357 napisal/-a:Js ponavadi, če grem za en dan, grem v Portorož...plaža je fajn, peščena, imaš tudi pomole na kterih je men osebno najbolj všeč, če želiš imaš tudi senčnike za sposodit...zraven so lokalčki, men je osebno cocoa najbolj všeč, pa tud restavracije za kaj pojest...v glavnem, vse imaš na kupu :) tud izola je fajn, mi je všeč plaža predvsem zaradi sence :D ampak tam kjer je senca, je trava, to mi pa ni preveč všeč, ampak ok...maš tud lokalčke blizu in tud restavracije niso daleč... :)

Ja, sej najverjetneje bomo šle kar v Portorož ja :) Kje pa je ta cocoa pa to?
A pozna mogoče katera, ali pa celo ti HopeStar357, en lokal(mislim da je lokal), ki naj bi mel kar ležalnike pa to namesto stolov pa tko, baje da je ful fajn, vsaj tak pravijo :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Jun. 2011 20:53

^^ Alaya :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
popotnica333
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a popotnica333 » 29. Jun. 2011 21:20

o, najlepša ti hvala :)
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 29. Jun. 2011 22:40

Ta cocoa bar je čist zravn plaže, take fajn bele sedežne majo in ful dobro kavo in sladoled ;))
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 29. Jun. 2011 23:03

Sam da se mu cacao reče, ne cocoa :P Ne moreš zgrešit.
Majo pa res najboljše sladoledne kupe ever.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 30. Jun. 2011 6:52

Odkar sem odkrila Alayo, grem na enodnevni izlet na slovensko obalo samo še v Porotorož :D

Zakon res! :zustimm:
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 30. Jun. 2011 7:19

_patchouli_ napisal/-a:Sam da se mu cacao reče, ne cocoa :P Ne moreš zgrešit.
Majo pa res najboljše sladoledne kupe ever.

ups...res je :D baksuz..se opravičujem :D
popotnica333
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a popotnica333 » 30. Jun. 2011 8:14

a pa je v bližini alaye prostor za parkirat mogoče? :)

Drugače pa, cacao je tut super, ja :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 30. Jun. 2011 10:10

nasproti Alaye je parkirna hiša.
Uporabniški avatar
MaLicKa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MaLicKa* » 30. Jun. 2011 11:00

V bistvu je Alaya kar draga glede na ostale lokale, pa tudi cacao :) Jaz ti predlagam da pustite avto v Portorožu, se odpravite tudi v Piran, tartinijev trg, sprehod do obzidja itd, je kar veliko za videt, plaža je dokaj lepa tudi v Fiesi, v Portorožu se meni osebno ne dopade zaradi morske trave v vodi, v Fiesi pa je zelo čista voda :) parkirna hiša je za plačat, avto pa lahko brezplačno pustiš na parkirišču zraven marine :)
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 30. Jun. 2011 11:34

meni je tudi Fiesa ful všeč. maš tudi nekaj barčkov in restavracijo, seveda pa ni vse tko fensi kot v Portorožu:) je pa plaža lepo zrihrana, nekaj trave in dreves, kar je zabetonirano je lepo urejeno za sončenje, malo je tudi kamenčkov, morje pa je kar čisto.

za izletek ti sicer predlagam sprehod po Piranu, potem pa še kopanje v Fiesi, zame je to super dan na slovenski obali :)
popotnica333
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a popotnica333 » 30. Jun. 2011 12:13

Vse ste mi dale tak super ideje, da si morem prov urnik nardit pa razpored kam vse bomo šle :) Upam da bo puncam ušeč, ker jst že komi čakam da gremo :) :) :)
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 09. Jul. 2011 16:33

mene pa zanima katere restavracije (picerije, restavracije s klasično in morsko hrano) v portorožu, luciji, piranu ali izoli niso predrage, pač pa za žep študentke? slišala sem da je v luciji kitajska restavracija (al še to spada pod portorož?). je draga? pač da se v enem tednu kar se da poceni pride skozi, pa da je hrana ok. :)

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]