Tečaj španščine
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
- bistvosanj
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2010
Zanima me, če ima kdo izkušnje s tečaji španščine v Španiji in preko katere agencije. Sama razmišljam, da bi šla poleti v Valencio, preko Kompasa. Je še kdo, ki razmišlja o tej destinaciji ali pa se je že prijavil? Problem je namreč to, da prevoz ni vključen v ceno in nebi sama lutala po Španiji vse informacije dobrodošle!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ryanair ima lete v Valencio iz Trsta.
En nasvet: Poglej katero šolo ima Kompas v katalogu in poglej direkt na njihovi spletni strani za ceno. Se kar nekaj prihrani, če direkt s šolo posluješ.
Bi pa tud js takoj šla še na španščino na tečaj v tujino, samo žal je predrago zame (si raje privoščim dolg dopust za ta čas tam in čim več govorim v španščini z domačini+ jezikovni tečaj pri nas).
BTW: kolk si pa stara?
Sicer pa nekje že obstaja tema o jezikovnih tečajih v tujini (EDIT: našla- KLIK)
En nasvet: Poglej katero šolo ima Kompas v katalogu in poglej direkt na njihovi spletni strani za ceno. Se kar nekaj prihrani, če direkt s šolo posluješ.
Bi pa tud js takoj šla še na španščino na tečaj v tujino, samo žal je predrago zame (si raje privoščim dolg dopust za ta čas tam in čim več govorim v španščini z domačini+ jezikovni tečaj pri nas).
BTW: kolk si pa stara?
Sicer pa nekje že obstaja tema o jezikovnih tečajih v tujini (EDIT: našla- KLIK)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- bistvosanj
- Sramežljivka
Hvala za nasvet. Ja za avion sem že gledala, samo vseeno nebi šla tja sama, pa še k moraš sam pridt od letališča do šole. Sicer sem pa računala, da bi me prek Kompasa za dva tedna prišlo 650 € (prevoz sem že prištela zraven, samo kuhaš si pač sam, če si v študentskem stanovanju). Drugače pa bom ravno poleti stara 18
-
*mala* - Cosmopsiho
Se pa vsaj naučiš malce samostojnosti
Ne vem kako boš drugače speljala ta prevoz?
Upam da imaš kaj predznanja španščine?
Ne vem kako boš drugače speljala ta prevoz?
Upam da imaš kaj predznanja španščine?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- bistvosanj
- Sramežljivka
Učim se jo 3 leta, tako da malo ga je. Za prevoz ne vem, če ne drugega pa taxi...
-
*mala* - Cosmopsiho
Sej ni tak grozno, malce pogooglaš o Valencii (npr. KLIK). Še metro imajo očitno do letališča. Bolje da se že kar prvi dan navadiš na mestni promet pa si namesto taksija raje kaj privoščiš
Pa na tvojem mestu bi vzela polpenzion za hrano, da ne boš pol dneva le kuhala in bila na junk foodu
Pa na tvojem mestu bi vzela polpenzion za hrano, da ne boš pol dneva le kuhala in bila na junk foodu
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov