Potovanje-darilo

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

anciiika333
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a anciiika333 » 13. Okt. 2010 20:01

Hej,
Moja sestra bo letos oz. maja birmanska botra eni punci. Doma smo se pogovarjali, kaj bi ji lahko dala kot darilo in smo prišli na idejo, da bi ji plačala neko potovanje. Zdej me pa zanima, katera mesta oz. kaj se splača it ogledat, poleg Pariza, Londona in teh večjih mest? Za par dni, vendar v zmerni ceni :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 13. Okt. 2010 20:07

Pariz je zakon :D
London meni malo majn...pa Barcelona tudi ni slaba.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 13. Okt. 2010 21:56

Tudi meni se zdi darilni bon v tem primeru boljša ideja, čeprav jih za darila sovražim. Pa imejte v mislih, da punca najbrž ne bo hotela it sama in bo nekdo moral plačati, da bo šel zraven, kar se mi pa zdi bedno, ker boste nekoga "pahnili" v stroške.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Okt. 2010 17:05

Tudi, če bi hotela it sama, najbrž ne bo mogla. Birma je običajno v osnovni šoli, 14-letna punca pač ne more sama potovat.
Jaz sem itak idejo razumela tako, da botra kot darilo plača potovanje, na katero bosta šli skupaj. To mi je všeč.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 15. Okt. 2010 17:09

Najbolje bi blo, da botra organizira sama, plača in gre skupaj z njo. Seveda pričakujem, da se dobro razumeta med sabo, če je že botra. Sama pri 14 seveda ne more jit.
Pa veliko bolj se splača v lastni režji, raje malce bolj poceni vse, pa se jo tam še v šoping pelje :D

Čez 4 leta bo moje birmansko darilo potovanje v London. Tamal že sedaj navdušen in komaj čaka. Če se ta želja spremeni, bo pač drugačne darilo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
anciiika333
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a anciiika333 » 16. Okt. 2010 11:01

Sej, v vsakem primeru, je sestra mislila ta paket oz. darilo plačati za 2 osebe nikakor ne za eno :)

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov