zbilje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
js bi reku da je okrog 13km iz lj-dravlje do zbilja, no mogoce je kak km vec... al pa manj
js pridem s kolesom do zbilja v recmo ene 40 minutah?... gres pa loh mim smarne gore, pirnic, proti medvodam, tm se pa pol ze znajdes... loh pa gres tud po stranski cestici ki poteka nad staro cesto proti kranju(lj-šentvid, stanežiče, medno, pol si pa ze v medvodah...)
js pridem s kolesom do zbilja v recmo ene 40 minutah?... gres pa loh mim smarne gore, pirnic, proti medvodam, tm se pa pol ze znajdes... loh pa gres tud po stranski cestici ki poteka nad staro cesto proti kranju(lj-šentvid, stanežiče, medno, pol si pa ze v medvodah...)
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
Pelji se do Medvod, pa po klančku gor, na krožnem križišču na vrhu klančka greš pa takoj levo in se potem pelješ še nekaj časa po tisti cestici naravnost, dokler ne prideš do križišča-mini, kjer je na levi strani trgovina in pri tej trgovini zaviješ levo. Se pelješ še kakih 500m, potem pa boš levo že videla parkirane avtomobile, tam se parkiraj in lepo peš dol do jezerca. upam, da sem ti dovolj nazorno pojasnila, pa da ti bo ratal najdt in se boš mela fino
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Žaklina napisal/-a:Pelji se do Medvod, pa po klančku gor, na krožnem križišču na vrhu klančka greš pa takoj levo in se potem pelješ še nekaj časa po tisti cestici naravnost, dokler ne prideš do križišča-mini, kjer je na levi strani trgovina in pri tej trgovini zaviješ levo. Se pelješ še kakih 500m, potem pa boš levo že videla parkirane avtomobile, tam se parkiraj in lepo peš dol do jezerca. upam, da sem ti dovolj nazorno pojasnila, pa da ti bo ratal najdt in se boš mela fino
jst ne vem a si ti mogoče zamešala levo in desno, ampak če mene vprašaš, če greš iz ljubljane, se moraš skos na desno stran držat! če prideš do krožnega križišča v medvodah greš definitvno desno, ker sem šla prejšnji teden na Zbilje, pa potem se skos desne strani držiš in parkirišče je tudi na desno strani!
It looks like we could have made it baby...me and you!
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
alia napisal/-a:hvala vsem..kok pa stane bus do medvod?pa kok je pol se za pes it do zbillj?
žeton za mestni bus stane 190 SIt, peljes se pa z 15ko... pol iz medvod se bos pa se kr neki nahodla do zbilja, tko da je pomoje bols da gres z biciklom...
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov