Solo dopust
Solo dopust
Evo takšne teme še nisem zasledila, bliža pa se moj dopust, in ker ga ne bom imela možnosti preživeti s fantom in ne s kolegicami, ker vse delajo me zanima kaj bi ve počele med dopustom, kako bi ga najbolje izkoristile, če bi ga morale preživeti same. Na dan z idejami 

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^ Isto. Ker drugače ne vem kaj ima presajanje rožic vezo s potovanji (glede na to, da je v tem podforumu).
Js bi šla sama na kak vikend odmor v tujino.
Js bi šla sama na kak vikend odmor v tujino.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Ne gre se za potovanje, ampak preživljanje prostega časa doma. Nimam želje po potovanju, ampak kako doma zapolniti čas, da ne bo samo zbežal mimo. Kaj bi ve počele, če bi bile na mojem mestu in kaj bi si privoščile?
-
- Cosmopsiho
Sm premaknila temo v Splošno(mogoče je kakšna moderatorka ponesreči premaknila tja). kaj bi si jz privoščla popolnoma sama doma.. Hmmm.. šter ure dolge kopeli s svečkami in glasbo, ogled mojih desetih naljubših filmov, mela kak maraton najlubše nanizanke, kuhanje novih jedi po receptih in jasno peka piškotkov, muffinov ipd, whatever, pač bi eksperimintirala. Preurediš lahko kak prostor ali pospraviš(sam ne preveč, da ne bo to clean up vikend). Greš kupit barve za steklo in eno prečudovito steklenico alkohola, alkohol en večer spiješ, drug dan pa stekleničko spremeniš v lepo vazico.
And so on 

It was forever..but it didnt last long..
Se mi zdi da ene punce brez fantov sploh več ne znajo "živet". Gre fant za nekaj časa na dopust brez vas (ali pa kaj podobnega) in ste že takoj panične kaj počet brez njega. Kaj pa misliš, da počnemo v prostem času tiste, ki smo samske? A kolegice delajo 24/7? Kakšen dan v tednu bojo ja našle čas da greste skupaj na kavico/v kino/karkoli že delate tudi ob običajnih dneh. Drugače pa ja, sprehodi, športanje, ustvarjanje, branje knjig, filmi, računalniške igrice, ... milijon možnosti imaš!
Ampak nevem no, da prideš na forum spraševat, kako naj preživljaš TVOJ prosti čas .. hmm ..
Ampak nevem no, da prideš na forum spraševat, kako naj preživljaš TVOJ prosti čas .. hmm ..
Let's swim to the moon .....
Libido. napisal/-a:Se mi zdi da ene punce brez fantov sploh več ne znajo "živet". Gre fant za nekaj časa na dopust brez vas (ali pa kaj podobnega) in ste že takoj panične kaj počet brez njega. Kaj pa misliš, da počnemo v prostem času tiste, ki smo samske? A kolegice delajo 24/7? Kakšen dan v tednu bojo ja našle čas da greste skupaj na kavico/v kino/karkoli že delate tudi ob običajnih dneh. Drugače pa ja, sprehodi, športanje, ustvarjanje, branje knjig, filmi, računalniške igrice, ... milijon možnosti imaš!
Nikjer nisem omenjala fanta. In sploh ni problem preživeti čas, ker lahko bi skoz hodila na kavice, ali pa pospravljala, kuhala,... ampak jaz iščem idejo kako sama - ne v družbi kakovostno preživeti čas, si nekaj privoščiti zase, storiti nekaj kar običajno ne počnem, se razvajati, delati za dušo. Nočem družbe, hočem biti sama. In poanta je prav v tem, da sem rada včasih sama in ne vedno v družbi. Torej kako ve preživite te srečne samske trenutke?
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Re: Solo dopust
^^
" .. just sayin'. Zato pa te mal postrani gledamo.
Tole men sliči na - karikirano - "boooogaaaa jzzzz, par dni ne bom viiidlaaa fantaaaa, ne vem kaaaaj nej sama s saaabooonovapunca napisal/-a:Evo takšne teme še nisem zasledila, bliža pa se moj dopust, in ker ga ne bom imela možnosti preživeti s fantom in ne s kolegicami, ker vse delajo me zanima kaj bi ve počele med dopustom, kako bi ga najbolje izkoristile, če bi ga morale preživeti same. Na dan z idejami

- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
to kar si ti citirala, še ne pomeni, da fant nekam gre, ampak se lahko tudi razume kot da nima fanta.
v glavnem... jas te razumem, ker se tudi sama ponavadi nimam kam dat. in verjemi, da tudi punce, ki so pisale pred mano nimajo tak bujne domišljije, da tudi njim ne bi postalo tečno. predlagam obisk videoteke, naroči si masažo na dom, dostavo hrane, ne pomivaj posode, naredi zalogo sladkarij, poišči nove FB prijatelje in komentiraj njihove slike, najdi si 4 nove teme na Cosmoforumu in začni v njih aktivno sodelovati, kupi lep okvir in naredi čudovito sliko za v njega, poišči stare slike in obujaj spomine, idej je mnogo...
upam, da ti ne bo preveč dolgčas. če si pa iz MB, pa grema lahko midve na pijačo...
v glavnem... jas te razumem, ker se tudi sama ponavadi nimam kam dat. in verjemi, da tudi punce, ki so pisale pred mano nimajo tak bujne domišljije, da tudi njim ne bi postalo tečno. predlagam obisk videoteke, naroči si masažo na dom, dostavo hrane, ne pomivaj posode, naredi zalogo sladkarij, poišči nove FB prijatelje in komentiraj njihove slike, najdi si 4 nove teme na Cosmoforumu in začni v njih aktivno sodelovati, kupi lep okvir in naredi čudovito sliko za v njega, poišči stare slike in obujaj spomine, idej je mnogo...
upam, da ti ne bo preveč dolgčas. če si pa iz MB, pa grema lahko midve na pijačo...
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...