Otok Šolta-Hrvaška
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst sem bila letos - v Maslinici. Kolikor vem, nikjer na Šolti ne dogaja prav veliko in je zaenkrat še precej neturistična. Jst sem šla sicer ravno zato tja, ker sem vzela psici sabo, in sem iskala destinacijo, kjer bi imeli mir in ne bi bilo veliko folka. In za take dopuste je Šolta res idealna.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
v nečujmu sem bil 2 leti zapored pred petimi, šestimi leti...nepozabna dopusta...
za kopanje priporočam zaliv na levi strani gledano proti morju...pač se je potrebno sprehodit ob obali. kar se pa dogajanja zvečer tiče so bili večerni sprehodi ter kakšna večerjica ob morju v stomorski idealni, kajti stomorska je čarobno mesto...
za kopanje priporočam zaliv na levi strani gledano proti morju...pač se je potrebno sprehodit ob obali. kar se pa dogajanja zvečer tiče so bili večerni sprehodi ter kakšna večerjica ob morju v stomorski idealni, kajti stomorska je čarobno mesto...
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Evo nas doma Glede na to, da je bla poleg tamala, je blo kar ok Ni blo potreb po kakem dogajanju Se pa pogreša kaka trgovinica s spominki(ki je še lani bila, letos pa ne več), pa mogoče kaka stojnica...da maš neko kvazi vzdušje
Drugače pa voda še vedno čarobno čista, še vedno je vse mirno(razen prva dva dneva, ko smo imeli nad sabo v apartmaju neke ptujčane, ki so se drli kot šoje skoz okno skoz pa zavijali kot živali)...
Kljub temu, da je mir in čista voda, boma vrjetno drugo leto ubrala kaj bolj živahnega
Drugače pa voda še vedno čarobno čista, še vedno je vse mirno(razen prva dva dneva, ko smo imeli nad sabo v apartmaju neke ptujčane, ki so se drli kot šoje skoz okno skoz pa zavijali kot živali)...
Kljub temu, da je mir in čista voda, boma vrjetno drugo leto ubrala kaj bolj živahnega
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov