Otok Šolta-Hrvaška

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 05. Avg. 2010 21:56

Lani sva bila tam v apartmajskem naselju Nečujam, v soboto spet potujemo tja...
Je bil kdo tam že? se v drugih vasicah dogaja kaj ob večerih? v nečujamu je vse blazno tiho in mirno
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 07. Avg. 2010 0:05

Jst sem bila letos - v Maslinici. Kolikor vem, nikjer na Šolti ne dogaja prav veliko in je zaenkrat še precej neturistična. Jst sem šla sicer ravno zato tja, ker sem vzela psici sabo, in sem iskala destinacijo, kjer bi imeli mir in ne bi bilo veliko folka. In za take dopuste je Šolta res idealna.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 07. Avg. 2010 5:38

v nečujmu sem bil 2 leti zapored pred petimi, šestimi leti...nepozabna dopusta...
za kopanje priporočam zaliv na levi strani gledano proti morju...pač se je potrebno sprehodit ob obali. kar se pa dogajanja zvečer tiče so bili večerni sprehodi ter kakšna večerjica ob morju v stomorski idealni, kajti stomorska je čarobno mesto... :)
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 15. Avg. 2010 16:37

Evo nas doma :D Glede na to, da je bla poleg tamala, je blo kar ok :D Ni blo potreb po kakem dogajanju :D Se pa pogreša kaka trgovinica s spominki(ki je še lani bila, letos pa ne več), pa mogoče kaka stojnica...da maš neko kvazi vzdušje :D
Drugače pa voda še vedno čarobno čista, še vedno je vse mirno(razen prva dva dneva, ko smo imeli nad sabo v apartmaju neke ptujčane, ki so se drli kot šoje skoz okno skoz pa zavijali kot živali)...
Kljub temu, da je mir in čista voda, boma vrjetno drugo leto ubrala kaj bolj živahnega :D

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov