Spanje v avtu med dopustom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kaligula
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2010
Pozdravček..
prvič se oglašam na tem forumu.
Zanima me, koliko vas je žensk (starost čez 40 ali 45 let) ki bi s partnerjem na dopustu spale v osebnem avtu (zadnji sedeži se podrejo ), torej ne v kombijo, ampak običajnem osebnem avtomobilu.
Ob tem bi vandrala in kraja v kraj, vsak dan drugje, brez sigurnega spanja, potrebe opravljaš, kjer pač pride, umiješ se, kjer obstaja možnost za to... ali pa v morju ali jezeru.
Skratka .. odštekan dopust in nekako neugoden zaradi neudobnega spanja in slabih možnosti dostopa do sanitarij.
No ker to zame ni dopust.. imam že čez 40. let, to smo bolj prakticirali, ko smo bili mlajši, me zanima, kaj vi menite o tem.
Lep pozdravček ..
Kaligula
prvič se oglašam na tem forumu.
Zanima me, koliko vas je žensk (starost čez 40 ali 45 let) ki bi s partnerjem na dopustu spale v osebnem avtu (zadnji sedeži se podrejo ), torej ne v kombijo, ampak običajnem osebnem avtomobilu.
Ob tem bi vandrala in kraja v kraj, vsak dan drugje, brez sigurnega spanja, potrebe opravljaš, kjer pač pride, umiješ se, kjer obstaja možnost za to... ali pa v morju ali jezeru.
Skratka .. odštekan dopust in nekako neugoden zaradi neudobnega spanja in slabih možnosti dostopa do sanitarij.
No ker to zame ni dopust.. imam že čez 40. let, to smo bolj prakticirali, ko smo bili mlajši, me zanima, kaj vi menite o tem.
Lep pozdravček ..
Kaligula
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Men jo to no-go. Pa sem mlada... Enkrat sem tak šla sam za eno noč pa nismo mogli spat smo raje šli pol kr žurat in se menit celo noč. Pol drugič enkrat smo pa šli z družbo na blef dol na morje in smo misli pol tud eno noč v avtu prespat ampak smo bli tak zmantrani, da smo si mogli pod nujno nekje prenočišče poiskat, da smo se spočili in se normalno umili pa to. Nevem men je to kr neki, raje doma ostanem. Pa še wc pa kopalnico pa vode nimaš nasploh. Men to sploh ni dopust ampak samo mantranje. Pol raje plačam pa grem v kak kamp al pa kaj.
Yada, yada, yada...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne vem, če boš tle dobila odgovor tvoje ciljne skupine.kaligula napisal/-a:Zanima me, koliko vas je žensk (starost čez 40 ali 45 let)
No, heh, jz pol mlajša bi se pa mogoče celo šla tega; seveda ne, da bi vsako noč tako spala, ampak občasno, če ne bi blo drugega, zakaj pa ne. Cel dopust tko preživet pa ne hvala..
-
dark.angel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2008
vidim da ste večinoma proti. Sem sicer mlajša ampak jaz bi si zveseljem privočšila tak dopust. umes se lahko za kakšen dan ustaviš tudi v kakšnem kampu ali apartmaju(da se spočiješ na pravi postelji). zkaj pa ne:P zna bit zanimivo.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Jaz sem bila lani v kampu ene 3 tedne... in ker sem spala bolj dopoldan oz. čez dan, se itak v šotoru ni dalo spat, ker je bilo vroče in sem spala v avtu oz. na ležalniku. spala sem kot ubita zaradi moskega zraka. zbujala se nisem nič, kljub hrupu v kampu. meni je blo kul... to je tak... žurerski dopust ko te ne briga kje spiš.
pri starosti 30+ se tega ne bi šla, sploh pa ne s partnerjem.
meni načeloma ni problem spat kjerkoli...
pri starosti 30+ se tega ne bi šla, sploh pa ne s partnerjem.
meni načeloma ni problem spat kjerkoli...
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz sm bolj proti, ok eno noč, če se pač nekje ustaviš ampak drugače pa ne, ker sem tudi precej velika in bi se zbudila čist polomljena.
Raje pač grem na road trip, ker s praktično res da v vsaki vas najt kako poceni sobico za prespat ne pa da se matraš v avtu plus, da če se prov spomnim je nekje to tud prepovedano in ti lohk težijo pa da mi pol sred noči kdo na okno potrka - sej me kap.
Raje pač grem na road trip, ker s praktično res da v vsaki vas najt kako poceni sobico za prespat ne pa da se matraš v avtu plus, da če se prov spomnim je nekje to tud prepovedano in ti lohk težijo pa da mi pol sred noči kdo na okno potrka - sej me kap.
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
Mi smo se pa 1x šli mal evrotripa.. 6,7 držav v enem tednu.. Pa smo spal v avtih. Sploh ni bil problem, se da čist komot spat, če podreš sedeže, wc-je maš tut na vsaki pumpi, v gostilnah... Glede tuširanja pa.. Mi smo se največkrat tuširal v unem za tovornjakarje. Sej ne vem, kako se reče. Sam pač tm, kjer se tovornjakari na daljših vožnjah tuširajo... Je mal bedno se tuširat v javnih kabinah, ampak se preživi. Z veseljem bi to še 1x doživela.
Go for it. Če na to, kaj sm napisala, ne gledata kot na problem.
Go for it. Če na to, kaj sm napisala, ne gledata kot na problem.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
cel dopust ne, drugače pa mi to sploh ni problem. Se je že zgodilo, da smo štirje odrasli (18,21,46,50 let) spali v enem malem avtu (pa smo bili naslednji dan vsi vredu)
Večinoma pa ljudje res tako komplicirajo glede tega. Pa za "starejše" bi še razumela, ampak mi mladi
Sploh če naprimer žuraš do 4h in bi se v avtu stisnil za tiste 3,4h
Večinoma pa ljudje res tako komplicirajo glede tega. Pa za "starejše" bi še razumela, ampak mi mladi
Sploh če naprimer žuraš do 4h in bi se v avtu stisnil za tiste 3,4h
Don't worry, be happy!!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jaz sem zelo trpežen popotnik in lazim povsod. Ampak pogoj mi je to, da imam vsaj načeloma reden dostop do vode in (magari slabo) posteljo.
Da se kakšno noč tako usput prespat na letališču/v avtu/na vlaku,... kdaj se tudi zgodi, da se ne moreš stuširat.
Ampak take situacije te ful zmatrajo in posledično pomoje od dopusta nimaš prav veliko, če vsako noč slabo spiš in si podnevi kot zombi. Razen, če drugi znate bolj uspešno spat v avtu, jaz sem vedno čisto polomljena.
Da se kakšno noč tako usput prespat na letališču/v avtu/na vlaku,... kdaj se tudi zgodi, da se ne moreš stuširat.
Ampak take situacije te ful zmatrajo in posledično pomoje od dopusta nimaš prav veliko, če vsako noč slabo spiš in si podnevi kot zombi. Razen, če drugi znate bolj uspešno spat v avtu, jaz sem vedno čisto polomljena.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]