Spanje v avtu med dopustom

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kaligula
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kaligula » 19. Jul. 2010 12:24

Pozdravček..

prvič se oglašam na tem forumu.

Zanima me, koliko vas je žensk (starost čez 40 ali 45 let) ki bi s partnerjem na dopustu spale v osebnem avtu (zadnji sedeži se podrejo ), torej ne v kombijo, ampak običajnem osebnem avtomobilu.

Ob tem bi vandrala in kraja v kraj, vsak dan drugje, brez sigurnega spanja, potrebe opravljaš, kjer pač pride, umiješ se, kjer obstaja možnost za to... ali pa v morju ali jezeru.

Skratka .. odštekan dopust in nekako neugoden zaradi neudobnega spanja in slabih možnosti dostopa do sanitarij.

No ker to zame ni dopust.. imam že čez 40. let, to smo bolj prakticirali, ko smo bili mlajši, me zanima, kaj vi menite o tem.

Lep pozdravček ..
Kaligula
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 19. Jul. 2010 12:28

Če ni denarja za dopust ostanita doma.
Da spim v avtu in ne vem kdaj bom prišla do tekoče vode, da se umijem hvala za tak dopust.
(s)mej se
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 19. Jul. 2010 17:03

Men jo to no-go. Pa sem mlada... Enkrat sem tak šla sam za eno noč pa nismo mogli spat smo raje šli pol kr žurat in se menit celo noč. Pol drugič enkrat smo pa šli z družbo na blef dol na morje in smo misli pol tud eno noč v avtu prespat ampak smo bli tak zmantrani, da smo si mogli pod nujno nekje prenočišče poiskat, da smo se spočili in se normalno umili pa to. Nevem men je to kr neki, raje doma ostanem. Pa še wc pa kopalnico pa vode nimaš nasploh. Men to sploh ni dopust ampak samo mantranje. Pol raje plačam pa grem v kak kamp al pa kaj.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 19. Jul. 2010 18:00

to mi bolj deluje kot mučenje kakor dopust.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Jul. 2010 19:57

^^Se strinjam.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Jul. 2010 22:48

kaligula napisal/-a:Zanima me, koliko vas je žensk (starost čez 40 ali 45 let)
Ne vem, če boš tle dobila odgovor tvoje ciljne skupine.

No, heh, jz pol mlajša bi se pa mogoče celo šla tega; seveda ne, da bi vsako noč tako spala, ampak občasno, če ne bi blo drugega, zakaj pa ne. Cel dopust tko preživet pa ne hvala..
Uporabniški avatar
dark.angel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dark.angel » 22. Jul. 2010 14:58

vidim da ste večinoma proti. Sem sicer mlajša ampak jaz bi si zveseljem privočšila tak dopust. umes se lahko za kakšen dan ustaviš tudi v kakšnem kampu ali apartmaju(da se spočiješ na pravi postelji). zkaj pa ne:P zna bit zanimivo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 23. Jul. 2010 19:21

Jaz sem bila lani v kampu ene 3 tedne... in ker sem spala bolj dopoldan oz. čez dan, se itak v šotoru ni dalo spat, ker je bilo vroče in sem spala v avtu oz. na ležalniku. spala sem kot ubita zaradi moskega zraka. zbujala se nisem nič, kljub hrupu v kampu. meni je blo kul... to je tak... žurerski dopust ko te ne briga kje spiš.
pri starosti 30+ se tega ne bi šla, sploh pa ne s partnerjem.

meni načeloma ni problem spat kjerkoli...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 24. Jul. 2010 8:17

Jaz sm bolj proti, ok eno noč, če se pač nekje ustaviš ampak drugače pa ne, ker sem tudi precej velika in bi se zbudila čist polomljena.
Raje pač grem na road trip, ker s praktično res da v vsaki vas najt kako poceni sobico za prespat ne pa da se matraš v avtu plus, da če se prov spomnim je nekje to tud prepovedano in ti lohk težijo pa da mi pol sred noči kdo na okno potrka - sej me kap.
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 29. Jul. 2010 11:07

Mi smo se pa 1x šli mal evrotripa.. 6,7 držav v enem tednu.. Pa smo spal v avtih. :) Sploh ni bil problem, se da čist komot spat, če podreš sedeže, wc-je maš tut na vsaki pumpi, v gostilnah... Glede tuširanja pa.. Mi smo se največkrat tuširal v unem za tovornjakarje. Sej ne vem, kako se reče. Sam pač tm, kjer se tovornjakari na daljših vožnjah tuširajo... Je mal bedno se tuširat v javnih kabinah, ampak se preživi. Z veseljem bi to še 1x doživela. :wink:

Go for it. :wink: Če na to, kaj sm napisala, ne gledata kot na problem.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 29. Jul. 2010 17:18

ojoj, RES ne bi spala v avtu, ker bi bila polomljena in posledično ves čas sitna :nein:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 29. Jul. 2010 17:31

Uh jst še v šotoru ne zdržim več kot 2 dni, kaj šele da bi spala v avtu več časa :D . Že po eni noči v avtu, me zjutraj boli vse.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 03. Avg. 2010 6:48

cel dopust ne, drugače pa mi to sploh ni problem. Se je že zgodilo, da smo štirje odrasli (18,21,46,50 let) spali v enem malem avtu (pa smo bili naslednji dan vsi vredu)
Večinoma pa ljudje res tako komplicirajo glede tega. Pa za "starejše" bi še razumela, ampak mi mladi :? :eek:
Sploh če naprimer žuraš do 4h in bi se v avtu stisnil za tiste 3,4h
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Avg. 2010 18:33

Jaz sem zelo trpežen popotnik in lazim povsod. Ampak pogoj mi je to, da imam vsaj načeloma reden dostop do vode in (magari slabo) posteljo.
Da se kakšno noč tako usput prespat na letališču/v avtu/na vlaku,... kdaj se tudi zgodi, da se ne moreš stuširat.
Ampak take situacije te ful zmatrajo in posledično pomoje od dopusta nimaš prav veliko, če vsako noč slabo spiš in si podnevi kot zombi. Razen, če drugi znate bolj uspešno spat v avtu, jaz sem vedno čisto polomljena.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 05. Avg. 2010 21:50

samo 1x se je zgodilo pa nikoli več, ker rabim pred spanjem wc, ker se morem umit in ker me je vse bolelo od avta...raje kemp kot avto

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]