Javna stranišča
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- vasja9
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2008
Javna stranišča na potovanjih so po navadi nekaj groznega. Se kdo ne strinja? Sem našel na spletu nakaj uporabnega, pa to delim z vami.
http://www.vm-team.si/trgovina/Razno/Cl ... d_113.html
http://www.vm-team.si/trgovina/Razno/Cl ... d_113.html
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
^^ enako ...
na javnih wc-jih ni šans da bi se usedla, pa če stokrat obrišem z robčki in magari z razkužilom ... pa še not v školjko namečem ful papirja, ker mi je res nagravžno, da bi se kakšna kapljica odbila od vode v školjiki .. brrr
sicer pa se mi nekaj svetlika, da smo o javnih wc-jih že nekoč govorili .. torej bi temo mogli nekje imet (če ni zginla ) in bojo to verjetno moderatorji zaklenli, ker je namenjena reklamiranju
na javnih wc-jih ni šans da bi se usedla, pa če stokrat obrišem z robčki in magari z razkužilom ... pa še not v školjko namečem ful papirja, ker mi je res nagravžno, da bi se kakšna kapljica odbila od vode v školjiki .. brrr
sicer pa se mi nekaj svetlika, da smo o javnih wc-jih že nekoč govorili .. torej bi temo mogli nekje imet (če ni zginla ) in bojo to verjetno moderatorji zaklenli, ker je namenjena reklamiranju
Let's swim to the moon .....
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Me je že mami prepričala naj se gor ne usedem. Ko sem bla mejhna, sem stopla gor pa počepnila.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^hehe, sej res, tko smo to kot mejhni počel.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
To jz še zdaj počnem na dixi-jih Ker tam pa je res tak visoko nastavljen tisti wc, da bi se ziher kje dotaknila...fuj fuj
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Eh, ima kaj zdrsnit Saj se držiš. Prosim, ne mi strahov povzročat
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
Summer055 napisal/-a:jaz bi se pa bala, da bi mi slučajno noga zdrsnla in bi pristala v dixiju Tega pa res nikdar ne želim izkusit
(sm enkrat enga vidla, ko je šel v dixija na wc in so ga z wc-jem vred preobrnl :ertrink: )
haha.. se strinjam ja.
Tudi jaz še nisem poskusila stati na njih,mogoče sedaj v bližnji prihodnosti
Sicer pa se mi zdi tista stvarca,ki jo je predlagal vasja9 zelo priročna in zanimiva. Moram priznati,da sem to videla prvič:gruebel:
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
- IceIce
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
positive vibration napisal/-a:Eh, ima kaj zdrsnit Saj se držiš. Prosim, ne mi strahov povzročat
Meni je pa ful nagravzno tudi se karkoli prijet na javnih wcjih, ker mam obcutek, da so vsepovsod bakterije. Jaz se vsega dotikam z robcki/wc papirjem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov