Mauritius in Reunion v lastni režiji - kakšne izkušnje ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2 prispevkov
• Stran 1 od 1
- ValeRossi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2006
pozdrav,
zanima me, če je že katera bila na Mauritiusu in Reunionu v lastni režiji, kje ste prespali, kaj je za videt, kakšne so cene prenočišč, hrane in vsega ostalega.... ?
Razmišljamo, da bi šli avgusta za 14 dni, najprej nekaj dni na Mauritiusu, potem še pa na Reunion.....
V glavnem, če je že katera bila, prosim za čimveč informacij.
hvala, lp
zanima me, če je že katera bila na Mauritiusu in Reunionu v lastni režiji, kje ste prespali, kaj je za videt, kakšne so cene prenočišč, hrane in vsega ostalega.... ?
Razmišljamo, da bi šli avgusta za 14 dni, najprej nekaj dni na Mauritiusu, potem še pa na Reunion.....
V glavnem, če je že katera bila, prosim za čimveč informacij.
hvala, lp
- Nana12
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 2. 2011
Doživela mauricius v lastni režiji. S kolegicoa sva bili 15 dni, hostel varianta, cena hostla 4 eur na noč , velika soba, kopalnica, malo ven od Port Louisa, cene nasplošno nizke, javni prevoz "smešno nizke". Zelo mali otok, lep, ljudje prijazni, plaže bele, izogibaj se turističnih naseljih, tam ne vidiš ni. sever otok, je kao vulkanski , bel pesek in črna kamnine .. prelepo.
priporočam, hostlov je povsod polno, veliko popotnikov srečaš, po 2 dneh se počutiš kot doma .. Reunion pa ne vem,. po moje podobna zgodba.
LP
priporočam, hostlov je povsod polno, veliko popotnikov srečaš, po 2 dneh se počutiš kot doma .. Reunion pa ne vem,. po moje podobna zgodba.
LP
Prvi neprebran prispevek • 2 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov