Marseilles
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Nimam pojma kaj je v Marseillu, ampak previdno z denarjem (no, to je treba itak povsod) Nam so poskušali ravno tu sredi noči vdrt v avtodom (nam razbili stransko šipo), ampak na srečo niso nič odnesli.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
KayLeigh - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2010
Follies napisal/-a:...kaj se mi v tem dnevu res splača ogledat?
V enem dnevu se da bolj malo ogledat. Se pa splača pogledat Vieux Port (pristanišče) - tega skor ne moreš zgrešit pa baziliko Notre Dame de la Garde (če te zanimajo take stvari), pa mogoče palačo Longchamp (fuuul lepo je tam), če te pa zanima šport, potlej si pa oglej dirkališče (zdjle ne vem čisto točno, kako se imenuje - vem, da je Paul ... something ), ampak ta pa ni čist v Marseillu, boš mogla it mal ven iz mesta, sam je pa čist blizu (baje - jaz še nisem bila tam). Drugače pa je meni iz Marseilla najbolj v spominu ostala prav tista palača Longchamp, ker mi je res noro lepa. Ampak, kot sem že rekla - en dan je veliko premalo za temeljit ogled mesta, tako da...
Upam, da sem kaj pomagala
Briga me za dober vtis, od zdej naprej sem EGO!ST.
-
KayLeigh - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2010
Ufff... To se pa res ne spomnim, ker je že pet let (se mi zdi) odkar sem bila v Marseillu. Ne vem, res ne.
Ampak tko to je - če greš v kakšen mal večji poznan kraj, se lahko kar pripraviš na oderuško drage cene. That's a fact!
Ampak tko to je - če greš v kakšen mal večji poznan kraj, se lahko kar pripraviš na oderuško drage cene. That's a fact!
Briga me za dober vtis, od zdej naprej sem EGO!ST.
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov