'Backpacking' po Evropi!!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
- astarael
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 4. 2010
Živjo.
V glavnem, takole gre. S prijateljico sva se odločili, da bova letos avgusta ali septembra odšli na popotovanje po Evropi, obiskali nekaj evropskih mest. Najin načrt je zaenkrat še nedodelan, vendar sva premišlljevali, da bi lahko potekal takole: Slovenija-Benetke-Geneva-Nica-Pariz-Amsterdam-London-Ljubljana. Seveda to ni najina dokončna odločitev, spremembe so možne.
Ker pa sva samo dve in meniva, da bi bilo zabavno, če bi z nama šel še kdo, sedaj sprašujem, če se kdo tukaj, ki bi ga to zanimalo, ali pa mogoče kdo pozna koga, ki bi rad šel, pa ne ve s kom? No, če je kdo kje, naj se le javi!!!
Pa še to. Zelo dobrodošli bi bili kakšni nasveti in priporočila, če se je kdo tega že lotil. Hvala, lp.
V glavnem, takole gre. S prijateljico sva se odločili, da bova letos avgusta ali septembra odšli na popotovanje po Evropi, obiskali nekaj evropskih mest. Najin načrt je zaenkrat še nedodelan, vendar sva premišlljevali, da bi lahko potekal takole: Slovenija-Benetke-Geneva-Nica-Pariz-Amsterdam-London-Ljubljana. Seveda to ni najina dokončna odločitev, spremembe so možne.
Ker pa sva samo dve in meniva, da bi bilo zabavno, če bi z nama šel še kdo, sedaj sprašujem, če se kdo tukaj, ki bi ga to zanimalo, ali pa mogoče kdo pozna koga, ki bi rad šel, pa ne ve s kom? No, če je kdo kje, naj se le javi!!!
Pa še to. Zelo dobrodošli bi bili kakšni nasveti in priporočila, če se je kdo tega že lotil. Hvala, lp.
-
Rebeka Kupec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Hrastnik
Moji dve sošolki gresta septembra na eno tako turo, ju bom malo povprašala po njunih destinacijah.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Jochie napisal/-a:astarael napisal/-a: Slovenija-Benetke-Geneva-Nica-Pariz-Amsterdam-London-Ljubljana.
Geneve-Švica ali Genova-Italija?
Verjetno Genova Glede na prejšnjo in naslednjo destinacijo. Pa js bi dodala še Barcelono med Nico in Parizom Pa še domov backpacking po Nemčiji nazaj
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Maruša Habot - Sramežljivka
Sama sem že mislila iti lani na takšen backpacking..pa sem bila stara šele 17 in tako prijateljici še niso dovolili iti.
Moja mami je bila tudi v svji mladosti in me je po pripovedovanjih zelo navudšila, zato pa letos definitvno grem. Magari tudi sama
A to boš šla z InterRailom?
Js mam namen it Amsterdam-Berlin-Praga-Bratisliva plus še nekaj vmes. Nisem se še dokončno odločila
Moja mami je bila tudi v svji mladosti in me je po pripovedovanjih zelo navudšila, zato pa letos definitvno grem. Magari tudi sama
A to boš šla z InterRailom?
Js mam namen it Amsterdam-Berlin-Praga-Bratisliva plus še nekaj vmes. Nisem se še dokončno odločila
- Nica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2010
Sama imam kar nekaj izkušenj s takimi potovaju in kar nekaj znanacev s cele Europe. S kakšnim prevoznim sredstvom pa gresta? Jaz priporočam vlak? Vozovnico za celo Europo. Sta si za končen cilj torej izbrali London? MEne bi stvar sicer zanimala vendar je vajin načrt malce preveč Italijanski .
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Koliko pa stane taka karta- za npr. 1 mesec? Pa kje se da vidt vse linije?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Maruša Habot - Sramežljivka
http://www.interrailnet.com/
Na tem liknu si lahko vse preberš. Vozovnice pa so takšne, da lahko potuješ 5 dni v roku 10dni
10dni v roku 22 dni
ter 15 , 22 ali 1 mesec neprekinjeno.
Na tej strani imaš tudi forum, kjer lahko malo povprašaš o svoji poti ali pa dobiš kakšno idejo ali pa nasvet o sami poti.
Na tem liknu si lahko vse preberš. Vozovnice pa so takšne, da lahko potuješ 5 dni v roku 10dni
10dni v roku 22 dni
ter 15 , 22 ali 1 mesec neprekinjeno.
Na tej strani imaš tudi forum, kjer lahko malo povprašaš o svoji poti ali pa dobiš kakšno idejo ali pa nasvet o sami poti.
- astarael
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 4. 2010
Jochie napisal/-a:astarael napisal/-a: Slovenija-Benetke-Geneva-Nica-Pariz-Amsterdam-London-Ljubljana.
Geneve-Švica ali Genova-Italija?
Ups, Genova, ja
@Rebeka Kupec
kot rebeka kupec in hrastnika, gim.lit?
sej te vidm ja, na sliki. midve sva pa Katja pa Teja iz 4.a kdo pa gre iz vašga klasa?
@*mala*
tudi, bi blo za razmislit, samo moramo pazit da se nebo tja do novembra zavleklo
@Maruša Habot
ja, najbrž z InterRailom ja. no, če bi šla z nami, kar povej. več nas bo...
pa hvala za link!
@Nica
ja london, najbrž do londona z vlakom, potem pa z avionom nazaj.
sej, a veš, meni tudi, sej je čist mogoče, da se načrt še kaj spremeni, sva pa tudi razmišljale, da bi šle samo v VB, Irsko pa potem mogoče še Pariz pa Amsterdam.
se opravičujem vsem ker tolk časa nism odgovorila, nisem mela nastavljeno da me obvešča o odgovorih pa sem misla da še nobenega ni...
- evropejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2010
jaz sem bila na tripu 2 leti nazaj, po maturi, s še 3 sošolci. Mi smo pa tja leteliin sicer iz gradca v london, pa potem iz londona z evrostarom v pariz, pa iz pariza v evignon, potem v nico, kjer smo nardili še en enodnevni izlet v monako, pa potem še v milano. Barcelono pa amsterdam smo pa izpustil ker smo jih obiskali že prej. lansko leto je bil na vrsti berlin, letos pa dublin in edinburg. sicer pa letos izkoritite ker pol na faksu bojo počitnice dost skrajšane:P ker so izpiti do polovice julija, 3 in 4 rok pa konec avgusta in septebra:p
sicer se mi pa zdi da smo mi te karte za vlake za nazaj kupli kar v ljubljani na železniški. smo pa meli že vse naprej rezervirano in splanirano.
ps: jst sm tut u litijo na gim hodila:P
sicer se mi pa zdi da smo mi te karte za vlake za nazaj kupli kar v ljubljani na železniški. smo pa meli že vse naprej rezervirano in splanirano.
ps: jst sm tut u litijo na gim hodila:P
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov