V Miami in nazaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
V glavnem, one teme donacije zal vec ni, kjer bi lahko nadaljevala...pa bom kr tu.
Uspelo mi je it v ZDA, Miami....super noro, najboljse....neponovljivo, nenormalno veliko doziveto...vredno vsakega truda se pa jos..
V glavnem, glede kesa, treba poznat prave ljudi...kot je vecina napisala.
Zdaj sem doma, malo imam tezave s casom, ampak bo.
skratka, super.
pa veliko sem zamudila na forumu....cvekaci ste, da boste vedli!
Uspelo mi je it v ZDA, Miami....super noro, najboljse....neponovljivo, nenormalno veliko doziveto...vredno vsakega truda se pa jos..
V glavnem, glede kesa, treba poznat prave ljudi...kot je vecina napisala.
Zdaj sem doma, malo imam tezave s casom, ampak bo.
skratka, super.
pa veliko sem zamudila na forumu....cvekaci ste, da boste vedli!
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Izgleda, da si pozabila tudi na pravila in smiselno imenovanje naslovov sporočil ... Za obnovitev pravil foruma beri Pravila foruma Cosmopolitan.si.
-
fiona - Komunikatorka
cmoka zate, davorin, hvala za pomoc
Fiona se je imela noro super. Studentarija, kaj pa drugega. V prvi grupi nas je bilo 28, kasneje je prisla se druga skupina in smo bili skupaj 4 dni, tako da nas je bilo 72. Super, fajn, oh in sploh, od ogledov do caganja in obiska Ocean drive-a.
Hrana, stikrat zanic. Pac, always McDonalds......oziroma Burger King. Zdaj ga pri nas nocem niti povohat.....
Slikce...mhm...? A bi? Kasneje, ker se nisem nikoli fotk na web spravljala, tako da ko bom imela cas se bom poigrala. Ce mi ne bo ratalo, mi bo moj lubi pomagal.
Fiona se je imela noro super. Studentarija, kaj pa drugega. V prvi grupi nas je bilo 28, kasneje je prisla se druga skupina in smo bili skupaj 4 dni, tako da nas je bilo 72. Super, fajn, oh in sploh, od ogledov do caganja in obiska Ocean drive-a.
Hrana, stikrat zanic. Pac, always McDonalds......oziroma Burger King. Zdaj ga pri nas nocem niti povohat.....
Slikce...mhm...? A bi? Kasneje, ker se nisem nikoli fotk na web spravljala, tako da ko bom imela cas se bom poigrala. Ce mi ne bo ratalo, mi bo moj lubi pomagal.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
fiona napisal/-a:cmoka zate, davorin, hvala za pomoc
fiona, pa nisi nič lubija pogrešala ali je bil s tabo? Firbec, jaaaa ...
-
fiona - Komunikatorka
Ja malo sem ga pa ze pogresala, sploh zadnje dneve.. Smo imeli kr nabit program in ni bilo ful casa o tem razmisljat... Je pa on mene, ful... Pogresas ko dozivljas ful lepe trenutke in jih zelis deliti z njim pa ne mores, samo v mislih...
Sva razmisljala, da ce bi se enkrat, bi sla skupaj.... Tako, da ni bil z menoj
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
fiona napisal/-a:Ja malo sem ga pa ze pogresala, sploh zadnje dneve.. Smo imeli kr nabit program in ni bilo ful casa o tem razmisljat... Je pa on mene, ful... Pogresas ko dozivljas ful lepe trenutke in jih zelis deliti z njim pa ne mores, samo v mislih...
Saj ravno o tem sem premišljevala ... No, upam, da vama bo še kdaj skupaj uspelo odpotovati in uživati ...
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
fiona si mogoče šla s kakim ukijom? od moje kolegice kolega je tud šel in je rekel da je bilo enkratno.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
fiona - Komunikatorka
joj, naj vam bo no....
http://img14.echo.cx/my.php?image=100002523xp.jpg
http://img14.echo.cx/my.php?image=100003824nb.jpg
jaz imam silt kapo in soncna ocala....
aja, na skupinski smo pred Versacejevo vilo...
http://img14.echo.cx/my.php?image=100002523xp.jpg
http://img14.echo.cx/my.php?image=100003824nb.jpg
jaz imam silt kapo in soncna ocala....
aja, na skupinski smo pred Versacejevo vilo...
-
fiona - Komunikatorka
*melby* napisal/-a:A si plažo tudi kej slikala??
Prosim, prosim za kakšno sliko plaže, palm ....
ja sem..uh bos razocarana....moram doma na kompu to naredit, ves.... ali pa cd zraven vzet..jutri...
Se kaksna posebna zelja? Poredne slike in filmcki odpadejo...ker so itak najboljsi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov