nujno!! RYANAIR (let iz trsta do londona)
nujno!! RYANAIR (let iz trsta do londona)
Going Out
zivjo!
nujno potrebujem pomoc! okoli1.7. bi rada letela it trsta do londona, kupila pa bi tudi povratno karto seveda.
zanima me,ce veste glede vlaka do trsta? pa prevoz do trsta mi ne predstavlja se taksen big deal.
sla sem na stran ryanair in me zanima, je to mozno da let do londana stane vse vskupaj v eno smer 30e???
to so podatki iz strani:
Regular Fare Adult
4.99 EUR
Fri, 3 Jul 09
FlightFR 169 15:00 Depart
16:10 Arrive
Regular Fare
Depart:
Trieste 15:00
Arrive:
London Stansted 16:10
1 x Adult 4.99 EUR
Fare: 4.99 EUR
Online Check-In: 5.00 EUR
Taxes / Fees: 19.30 EUR
Total Price: 29.29 EUR
Regular Fare Adult
14.99 EUR
Mon, 17 Aug 09
FlightFR 168 17:05 Depart
20:05 Arrive
Regular Fare
Depart:
London Stansted 17:05
Arrive:
Trieste 20:05
1 x Adult 14.99 EUR
Fare: 14.99 EUR
Taxes / Fees: 32.53 EUR
Total Price: 52.52 EUR
vse skupi:
Going Out (Web Fare)
1 Adult @ 4.99 EUR 4.99 EUR
Taxes/Fees details 19.30 EUR
Coming Back (Web Fare)
1 Adult @ 14.99 EUR 14.99 EUR
Taxes/Fees details 32.53 EUR
2 x (Web Check in) 10.00 EUR
Total Cost of Flight 81.81 EUR
kako pa sedaj to placat?
imam odprt bancni racun na banki-celje in na dezelna-banki.
kako naj placam?
prosim za kakrsne koli nasvete!
hvala v naprej
zivjo!
nujno potrebujem pomoc! okoli1.7. bi rada letela it trsta do londona, kupila pa bi tudi povratno karto seveda.
zanima me,ce veste glede vlaka do trsta? pa prevoz do trsta mi ne predstavlja se taksen big deal.
sla sem na stran ryanair in me zanima, je to mozno da let do londana stane vse vskupaj v eno smer 30e???
to so podatki iz strani:
Regular Fare Adult
4.99 EUR
Fri, 3 Jul 09
FlightFR 169 15:00 Depart
16:10 Arrive
Regular Fare
Depart:
Trieste 15:00
Arrive:
London Stansted 16:10
1 x Adult 4.99 EUR
Fare: 4.99 EUR
Taxes / Fees: 19.30 EUR
Total Price: 29.29 EUR
Regular Fare Adult
14.99 EUR
Mon, 17 Aug 09
FlightFR 168 17:05 Depart
20:05 Arrive
Regular Fare
Depart:
London Stansted 17:05
Arrive:
Trieste 20:05
1 x Adult 14.99 EUR
Fare: 14.99 EUR
Taxes / Fees: 32.53 EUR
Total Price: 52.52 EUR
vse skupi:
Going Out (Web Fare)
1 Adult @ 4.99 EUR 4.99 EUR
Taxes/Fees details 19.30 EUR
Coming Back (Web Fare)
1 Adult @ 14.99 EUR 14.99 EUR
Taxes/Fees details 32.53 EUR
2 x (Web Check in) 10.00 EUR
Total Cost of Flight 81.81 EUR
kako pa sedaj to placat?
imam odprt bancni racun na banki-celje in na dezelna-banki.
kako naj placam?
prosim za kakrsne koli nasvete!
hvala v naprej
-
- Cosmopolitanka
Rabiš kreditno kartico- Mastercard, Visa, American Express. Brez ene od teh ne gre. Če nimaš, prosi koga,ki ima in mu potem vrni denar.
Ja, seveda je možna tako nizka cena- ta je že skor velika za Ryanair.
Ja, seveda je možna tako nizka cena- ta je že skor velika za Ryanair.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-cena je čist OK (lahko bi blo še manj, če te to skrbi, da je prenizka)
-letališča prav v Trstu res ni, Ryanair leti z let. Ronchi, kot je rekla a_pikica_a, pridt tja pa zna bit mal zoprno - razen če te ne bo kdo peljal, pol ni panike - z velik busi in vlaki(iz LJ gre ob 2:30am, v Monfalcone pride okol 5:40am; od tam pa morjo zihr bit bus povezave do letališča) (pa spet odvisno s kje si)
-letališča prav v Trstu res ni, Ryanair leti z let. Ronchi, kot je rekla a_pikica_a, pridt tja pa zna bit mal zoprno - razen če te ne bo kdo peljal, pol ni panike - z velik busi in vlaki(iz LJ gre ob 2:30am, v Monfalcone pride okol 5:40am; od tam pa morjo zihr bit bus povezave do letališča) (pa spet odvisno s kje si)
Rezervirala sem preko ryanair.com, letim pa iz Trsta oz. bolj natačno z letališča Ronchi. Tako poceni karta seveda ni za bilokateri datum, jst sem pač ujela akcijo in v takem primeru je najbolje čimprej rezervirat. Trenutno je še akcija za določene datume v septembru, tako da toplo priporočam, da si tiste, ki si želite v London za drobiž, čimprej ogledate ryanovo stran in rezervirate. 

*MALA* ves se sploh ne cudim kaj si napisala.
da ti povem..kaj cakas rezerviraj in pojdi
men ga je spipal..poun kur.. mam vsega,danes grem na banko, da si uredim to kartico kupim karto in grem. samo grem.
za info doma se nihce nic ne ve..dobia bom ime hostla tam v blizini in grem..pol si bom pa ze najdla neko delo!!
aja in seveda bom doma povedla en dan prej,tko da ne bo prislo do kaksnih drasticnih sprememb mojih nacrtov
men ga je spipal..poun kur.. mam vsega,danes grem na banko, da si uredim to kartico kupim karto in grem. samo grem.
za info doma se nihce nic ne ve..dobia bom ime hostla tam v blizini in grem..pol si bom pa ze najdla neko delo!!
aja in seveda bom doma povedla en dan prej,tko da ne bo prislo do kaksnih drasticnih sprememb mojih nacrtov
ixmix napisal/-a:*MALA* ves se sploh ne cudim kaj si napisala.
A živet greš tja? Oz. delat? Zakon

Ja, sem fantu predlagala in bi takoj spet šla, če nebi imela trenutno toliko skrbi z faksom. Mogoče pa septembra spet kej rezerviram

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
nt. Code - Area/City Code - Number
Phone Number of lead Passenger* ___ ? ______ ______
Mobile number of lead Passenger ? ___? _____ ____ e.g. 44-0707-346895
vse mi ze uspelo..pa se najde nekaj kar me u iber zajebava
zaradi telefonske mi ne sprejme rezevacija=/
a zna kdo to resit
napisem vse tko kot potrebno pa kr nekaj
sem kar zivcna postala
prosim pomagajte!!
Phone Number of lead Passenger* ___ ? ______ ______
Mobile number of lead Passenger ? ___? _____ ____ e.g. 44-0707-346895
vse mi ze uspelo..pa se najde nekaj kar me u iber zajebava