atlantis
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
supeLLka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2008
- Kraj: MB ;3
Je že katera bla?
Kak je?
Majo urejeno pa to pa če so vredu tobogani?
Kak je?
ne čakaj na jutri če lahko storiš že danes...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
najboljš, d agreš pogledat in se sama prepričaš
maš pa dva bazenska dela, en termalni in en navaden (Svet doživetij).Termalni ma en večji bazen notr v povezavi z zunanjim, z mal toplejšo vodo.Potem maš pa tam še mislm da tri štuke manjših bazenčkou s slano vodo-kaskadne kopeli.so mal manj topli od bazena, ampak so ful fukiš, ker če je kšn parček notr se ti ponavad kr izognejo in te pustijo in maš ceu bazenček zase.
v svetu doživetij, maš pa en večji bazen,s šobicami za masažo,votlinco,itn...Bazen z valovi in bazen za otroke.Pa eno sauno (zastonj) in mislm da tremi whirpooli.
saune so pa tu kul, dost prostorne, od finske do čokoladne....
je pa tko no, kr velik ljudi...Morš sam odkrit kdaj jih ni in kdaj si lahko skorajda čisto sam v altlantisu Midva z mojim veva, ampak en povem, ker je tlele preveč folka prijauljenga,pol ne bo več tazga miru
tobogana sta dva notr, pa sta tko kr kul no.en vem da je na tiste napihljive šlaufe, za tadruzga pa nevem.
maš pa dva bazenska dela, en termalni in en navaden (Svet doživetij).Termalni ma en večji bazen notr v povezavi z zunanjim, z mal toplejšo vodo.Potem maš pa tam še mislm da tri štuke manjših bazenčkou s slano vodo-kaskadne kopeli.so mal manj topli od bazena, ampak so ful fukiš, ker če je kšn parček notr se ti ponavad kr izognejo in te pustijo in maš ceu bazenček zase.
v svetu doživetij, maš pa en večji bazen,s šobicami za masažo,votlinco,itn...Bazen z valovi in bazen za otroke.Pa eno sauno (zastonj) in mislm da tremi whirpooli.
saune so pa tu kul, dost prostorne, od finske do čokoladne....
je pa tko no, kr velik ljudi...Morš sam odkrit kdaj jih ni in kdaj si lahko skorajda čisto sam v altlantisu Midva z mojim veva, ampak en povem, ker je tlele preveč folka prijauljenga,pol ne bo več tazga miru
tobogana sta dva notr, pa sta tko kr kul no.en vem da je na tiste napihljive šlaufe, za tadruzga pa nevem.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
supeLLka** napisal/-a:Je že katera bla?
Kak je?
Že če samo preletiš temo seks na javnih mestih, te bo najbrž minilo veselje do kopanja v Atlantisu. Očitno vsak drugi v bazenih počne veliko več kot samo plava.
-
Aha,hvala za odgovore.
Pa zanima me še kak majo rojstne dneve organizirane za približno 13 letnike?
Pa mate kaki dober predlog kje praznovati rojstni dan za 13 let pa da je bolj odbito.
Pa mate kaki dober predlog kje praznovati rojstni dan za 13 let pa da je bolj odbito.
-
Aha,hvala za odgovore.
-
pebbles - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
kar se tiče sexa v atlantisu, če se osebe ujame da to delajo, jih varnostnik odpelje vn... takoj morjo zapustit atlantis, pa prepoved majo, poleg tega se še pokliče policija... preverjeno, ker je bla na račun tega policija že dostkrat tm..
je pa uredu prostor, fajn za kopat, pa splača se vzez karto za tremalni del, ker maš pol zravn še svet doživetij, ni pa velike razlike v ceni, pa še termalc je bolj miren pa toplejši
je pa uredu prostor, fajn za kopat, pa splača se vzez karto za tremalni del, ker maš pol zravn še svet doživetij, ni pa velike razlike v ceni, pa še termalc je bolj miren pa toplejši
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov