keepsake napisal/-a:Napihljiva blazina obvezna, sploh ne vem zakaj bi kdo še kdaj na kampiranju spal na armafleksu, no razen mogoče zaradi lastne želje po polomljenem vratu drugi dan...
ja no, midva jo za čez vikend nisva vlačila s sabo.Nevem no, sej itak spiva na dveh spalkah, spodaj eni trije armafleksi pod usakim,pokrita sva pa z rjuhco.sicer si mogoče mal polomljen kšn dan ko prideš domou, ampak ni sile.Sam za 13 dni pa rees nebi razskirala moje že tko uboge hrbtenice.
Khm, kakšen iglu maš ti to?

Men ne zgleda da gre turbomaksimus noter

no, usekakor je premejhn kampiranje dlje časa.za vikend že gre, ampak za več..

uf ja preoblačt se tm notr mi gre pa res na žiuce.Čist preveč enga dela, sploh če se preoblačva obadva skupi
ja evo tak šotor mava tud midva, sam da nima tistih "sten" ob straneh tolk velikih..pa strehco ma zunej en pikič, čist tko, da ti še bolj otežuje hodt notr pa ven, hehe.
uf živali....Dober veverce, srne, ouce, tem ne zamerm če se okol mene motajo..Ampak razne gosence, miljonoge,jaaaa kosmati pajki, pa eni čudni hrošči s klešči-Rogači (
aaaaaaa) ki te dobesedno napadejo in dokler se nekam ne zapreš ne odnehajo...aaaaaa, ok to je groza kampiranja ja, bolj kot skupni wcji

ampak dobro, mamo dragega in dragi poskrbi, da nadležni obiskovalci čimprej zapustijo, ne samo šotor, ampak tud širšo okolico.Sicer sm navajena tud te nadloge, ampak še vedno me je moč videt kako letam po celem kempu za mano pa ta faking kleščast hrošč!
v Škrili na krku, me pa redno obiskujejo ouce..lani je ena clo na uska način hotla pridt v šotor al kajjestvem.je drmala pa praskala, dokler se ji nism sred noči posvetila in jo vljudno prosila če pobere svojo volno usaj do jutra stran do mene, da se mal naspim.jah, ni kej, tud to more bit.
red_rose....us ata našteta roba pride preklet prav!vedno vse uporabiva in če kej od tega nimava, vedno pogrešava.
Aja, pa poušter sem še pozabila, to je ubistvu obvezen del prtljage, bolj kot šotor, haha.
na uni spletki sm gledala te šotore, pa še drugje mal, ampak trenutno se še ne splača kupovat, ker so še visoke cene.Midva bova čakala nekje do junija, julija in ga bova takrat kupila, ko bodo imeli več popustou.lani,sem mislim da v hervisu zasledila enga za okol 5-6 oseb,v katerem si lahko stal, ogromen, za osemdeset evrou,predn sva šla na dopust.Mi je kar žal, da ga nisva kupila tkrt.
red rose, za nesmrad in predolgo hojo maš na voljo kemični wc, LOL.
postaviš sred kempa pred šotor in opravljaš potrebo, haha.