Nova Zelandija

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MIYA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MIYA » 21. Mar. 2009 14:15

Zasledila sem tole zadevo. Slišala sem tudi od prijateljev da se zelo splača iti na potovanje/ se zaposliti/ oz.iti živeti na Novo Zelandijo. Menda je tam veliko dela oz.rabijo veliko delavcev za zaposlit, dobra plača in povrhu še zelo čist zrak. Kokr opisujejo je tam isto kot Slovenija,samo da 100x bolj čist zrak in okolje. Resno razmišljam o delu ali celo za preselitev tja.

Zanima me če je kdo že bil tam ali če ima kdo kakšne izkušnje z delom tam ali če kdo pozna koga ki tam dela oz. živi.

Še link: http://kiwi4slo.domovanje.com/

Hvala za vse odgovore.
Uporabniški avatar
PrincetonGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 3. 2009
Kraj: NY

Neprebrana objavaNapisal/-a PrincetonGirl » 21. Mar. 2009 16:28

Ja to sem slišala pravjo da je še lepše kot tukej.
Je pa zelo mamljivo slišat
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
Uporabniški avatar
MIYA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MIYA » 23. Mar. 2009 17:42

a res nobena ne ve o tej državi nč oz. da bi bla tm kdaj,ali pa kakšen prijatelj?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 23. Mar. 2009 18:34

Poglej si Gospodarja prstanov :D Drugač pa nč ne vem, bivša sošolka se je preselila v Avstralijo, če ti kj pomaga.
Uporabniški avatar
MIYA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MIYA » 24. Mar. 2009 17:40

Sm gledala ja,vse tri dele :D lepa dežela hehe.

ja seveda me zanima. A kr šla je tja,a z družino,sama? Kako pa je tam,podnebje,služba,vse me zanima :oops: :)
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 24. Mar. 2009 17:50

Naša šola je mela novembra lani ekskurzijo na NZ in nazaj grede še Avstralija, jaz sem mislila it pa se mi ni izšlo. Je šla pa sošolka in baje je fenomenalno. Ful lepa narava (isto k Slovenija? K mamo mirror lake pa vulkane pa gejzirje a ne? :D ), prijazni ljudje itd. Čis drug način življenja, vsi čis umirjeni. Medtem k je Avstralija (Sydney) druga zgodba.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 25. Mar. 2009 12:59

Kolega se je zelel tja preselit, ja :D Pa je opustil idejo (vsaj zaenkrat). Se mi pa ta podana spletna stran ne zdi strasno zanesljiva. jaz bi se na tvojem mestu pozanimala na zunanjem ministrstvu kako je z vizami ipd. in pa na konzulatu Nove Zelandije.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 16. Apr. 2009 13:14

Jz bi šla z veseljem za en let dol, kaka Aupair varianta :)

Drgač pa za resno delat it & živet dol, boš pa zdej med recesijo pomoje težko. En znanec je mislu it, dau prošnjo, biu sicer med dost iskanim profilom ljudi (dela neki tazga, kar bi rabil dol), sam so mu napisal, da zaradi trenutne situacije in krize, zdej neki časa ne bo šlo.

Lah pa probaš, mogoče bo pa šlo skoz. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov