Rusija - Sankt-Peterburg
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Nass
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
Ojla!
Probam se odpravit v to čarobno mesto in me zanima, če katera ve, kako čim ceneje prit tja. Sicer sem kar nekaj let nazaj že bila tam in me še vleče, ampak takrat to ni bilo poceni...
Gledala sem že mnogo letov Verona-Gdansk+bus ipd. ampak to je veliko transferjev in se kar nabere. Ve katera, kako je z vlakom? Ali pa avtobusom? Ali pa kakšnim ugodnim letom? Ali pa kaj čisto tretjega?
Hvala!
Probam se odpravit v to čarobno mesto in me zanima, če katera ve, kako čim ceneje prit tja. Sicer sem kar nekaj let nazaj že bila tam in me še vleče, ampak takrat to ni bilo poceni...
Gledala sem že mnogo letov Verona-Gdansk+bus ipd. ampak to je veliko transferjev in se kar nabere. Ve katera, kako je z vlakom? Ali pa avtobusom? Ali pa kakšnim ugodnim letom? Ali pa kaj čisto tretjega?
Hvala!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^kaj pa z Adrio direktno iz Lj v Moskvo in od tam v St.Petersburg? Tale 2. povezava je zelo poceni, je pa res, da je Adriin let 350€
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 28. Dec. 2010 15:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- Nass
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
350€ je malo huda
Sem našla Lj.-Celovec-Stockholm-[Helsinki-po želji]-St.Petersburg za manj kot 200€. Ampak se bojim, da to zahteva preveč časa, tako da bo pot verjetno preložena na boljšo časovno in/ali denarno stanje.
Če ma pa kdo kake ideje se pa še kar priporočam
Sem našla Lj.-Celovec-Stockholm-[Helsinki-po želji]-St.Petersburg za manj kot 200€. Ampak se bojim, da to zahteva preveč časa, tako da bo pot verjetno preložena na boljšo časovno in/ali denarno stanje.
Če ma pa kdo kake ideje se pa še kar priporočam
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Mene tudi mika it v Rusijo, in sicer ogled glavnih znamenitosti Moskve in Sankt Peterburg. Je za prvomajske praznike že primerno vreme tam, ali je še bolj hladno? Pa če je bil kdo tam (preko agencije), koliko ga je okvirno stalo vse skupaj (z določenimi ogledi ipd.).
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Na ta staro vprasanje, ce se kero zanima: Easyjet / Ryanair do Tallinna, od tam z busom. Ali pa do Rige z Ryanairom, pa pol z Air Baltic, ce majo kako ugodno ponudbo.
Za prvomajske je pomoje kul, skoraj ze v casu belih noci
Za prvomajske je pomoje kul, skoraj ze v casu belih noci
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Z airbalticom maš konc maja za 195€ povratno karto iz dunaja.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov