Izleti pozimi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
- orto
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2007
Decembra prvič prihaja na obisk moj fant iz tujine in bi rada, da bo teh nekaj dni res nepozabnih. Ker ravno ne mara mraza, ga ne bi vlačila po Postonjski jami in zadevah, ki pozimi ravno nimajo smilsla. Tako da bi bla ful vesela kakšnih predlogov, kako bi mu lahko pokazala Slovenijo v najlepši luči, še z malo prikrite romantike zdraven Tud namig o kakšnem poceni vikend paketu za dva v termah bi bil zelo dobrodošel
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hja...če fant 1. pride na obisk u Slovenijo se ravn vikend v termah brez veze!! Postojnska Jama ima smisel kadarkoli v letu....če še ne veš, je v jami konstantna temperatura - nima veze al je polet al pozim...u jami je sko ista temperatura. Sicer pa po romantiki že na daleš kriči Bled...mislim da pozimi ni bolj romantičnega kraja u sloveniji kot je zasnežen Bled...
Malo kreativnosti punca...sej bo šlo
Malo kreativnosti punca...sej bo šlo
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ja, meni se tudi toplice zdijo malo brezvezne. Čeprav bi se jih recimo dalo lepo združit z obiskom Bleda. Priporočam Golf Hotel, savne so sploh zakon.
Sicer bi ga pa raje peljala na ogled okrašene Ljubljane, ali kakšnega drugega mesta.
Malo bi pomagalo, če bi povedala, od kod je doma. Če je Avstrijec, je stvar čisto drugačna, kot če na obisk prihaja en Aboridžin. Tega slednjega boverjetno zanimalo vse, od Alp, do srednjeveških gradov, nekomu iz Srednje Evrope se pa Škofja Loka ne bo zdela nič posebnega.[/list]
Sicer bi ga pa raje peljala na ogled okrašene Ljubljane, ali kakšnega drugega mesta.
Malo bi pomagalo, če bi povedala, od kod je doma. Če je Avstrijec, je stvar čisto drugačna, kot če na obisk prihaja en Aboridžin. Tega slednjega boverjetno zanimalo vse, od Alp, do srednjeveških gradov, nekomu iz Srednje Evrope se pa Škofja Loka ne bo zdela nič posebnega.[/list]
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
se strinjam z naštetim. in res je v postojnski jami temperatura konstantna čez celo leto, zato je pozimi v njej celo topleje kot zunaj. da bi fanta, ki pride tudi na ogled slovenije peljala v toplice, mi je malo mimo, ker od tega ne bo odnesel veliko, razen seveda namakanja v topli vodi s tabo sej toplice majo najbrž tudi v njegovi državi
jst bi ga tudi peljala na bled - klasika: sprehod okrog jezera, morda do cerkvice, na grad, na kremšnito, lahko ga pelješ tudi na našo obalo, kak piran je meni ful všeč, je pa res, da je lepši v toplih dnevih če obožuje smučanje, lahko gresta kak dan tudi smučat. vsekakor se splača it tudi v ljubljano, ki bo decembra pravljična
jst bi ga tudi peljala na bled - klasika: sprehod okrog jezera, morda do cerkvice, na grad, na kremšnito, lahko ga pelješ tudi na našo obalo, kak piran je meni ful všeč, je pa res, da je lepši v toplih dnevih če obožuje smučanje, lahko gresta kak dan tudi smučat. vsekakor se splača it tudi v ljubljano, ki bo decembra pravljična
-
.buba. - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Hm.. kaj pa če bi šla npr. v Kr. Goro? Če bo sneg seveda, v kakšno mejhno kočo (vse zasneženo, romantika pa to), blizu smučišč, zraven imata pa še aqua park če se ne motim..? Pa recimo da ga en večer pelješ pogledat okrašeno Lj., en dan mal na Bled in bi blo to to. Sevede odvisno od kod tvoj fant prihaja, kakšnemu avstrijcu Kr. Gora ne bi bla sila zanimiva.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, že za četrtek napovedujejo sneg do višine 800 m (sem brala na 24ur).
tako da vsekakor mu pokaži nekaj zimskih radosti pa zasneženo okrašeno ljubljano.
tako da vsekakor mu pokaži nekaj zimskih radosti pa zasneženo okrašeno ljubljano.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
e_m_i napisal/-a:bo bo sneg
Sem brala v časopisu, da bo letos kar konkretna zima in to že kmal , če je kaj za verjet napovedim
blablabla, to so rekl tud lani.Ampak ok, bom reeees vesela, če so napovedal prou.
drgač pa terme..Brezveze...Mislm, tko..Postonjska jama je svetovni fenomen in je lepa in romantična (usaj za moje pojme) in se jo splača it pogledat.Prav tako recimo predjamski grad.Ok, notr ni neki zrihtan ful, je pa zanimiv vidt in spet romantičen plac.
Maš pa recimo eno destinacijo izmed najbolj romantičnih, na kateri se lahko zares pričakuje tudi sneg...Velika planina Verjetno bosta kšno kučico težko dobila (v božično novoletnem času sploh ne), lahko gresta pa mal počikirat za en dan in na kakšen čajček.gor je res prekrasno lepo.
Maš recimo tud Bovec, če ostanemo v gorskih krajih.Če je lepo vreme, je tam res res res lepo.lahko si gresta ogledat še kšne ostanke soške fronte, pa v trdnjavo Kluže in recimo do Lepene in Trente.
zdej sicr nevem če to pozimi obstaja, ampak polet z balonom je tud zanimiva zadeva in lahko zlo romantična, pa še edinstvena vsekakor ne vsakodnevna izkušnja.
sam ne ga peljat na slovensko obalo, ker glede na Španske, bi mene blo kr mal sram
- AnjaL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2008
Hihi Orto, srečo imaš!
Kot ostale ti priporočam Bled...ja sprehod okoli jezera, mogoče še razgled z gradu... Pa super stvar je tud dežela savn v Golfu!
*Pol so konec meseca jaslice v ledu (Mlačca v bližini Mojstrane)
+
*zaledeneli slap Peričnik (hoje pribl. 1h po ravnem) - muy bello;)
*kakšno sankanje...npr. Savske jame, G. Martuljek, Jezersko, ...to je vse odvisno od razmer.
*okrašena Ljubljana in pogled z gradu..(čeprov ga zdej baje neki prenavljajo)
bi se spomnla še kej..lahko napišeš sporočilo, če rabiš še kaj
Uživejta!
Kot ostale ti priporočam Bled...ja sprehod okoli jezera, mogoče še razgled z gradu... Pa super stvar je tud dežela savn v Golfu!
*Pol so konec meseca jaslice v ledu (Mlačca v bližini Mojstrane)
+
*zaledeneli slap Peričnik (hoje pribl. 1h po ravnem) - muy bello;)
*kakšno sankanje...npr. Savske jame, G. Martuljek, Jezersko, ...to je vse odvisno od razmer.
*okrašena Ljubljana in pogled z gradu..(čeprov ga zdej baje neki prenavljajo)
bi se spomnla še kej..lahko napišeš sporočilo, če rabiš še kaj
Uživejta!
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
AnjaL napisal/-a:*okrašena Ljubljana in pogled z gradu..(čeprov ga zdej baje neki prenavljajo)
ja prenavljajo neki malega ...
ampak sm bla jst lih učerej zvečer gor in je ... ahh ...
(škoda samo da je bla megla in ni blo tako lepega razgleda na ljubljano, ampak jst sm itak imela drugo za gledat )
Let's swim to the moon .....
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov