Kam točno pa gresta v Francijo??
Jaz sem lani tud bila v Franciji (avgusta v Parizu, septembra pa na azurni obali

). In ja tud v Pariz sem potovala z vlakom, sicer na počitnicah sem bila v Nemčiji (sam smo pol še mal skočili v Pariz)..slučajno smo zvedel za en hitri vlak, ki je v tistem času peljal tja pa smo sedli na njega in v nekaj več kot treh urah sem se že sprehajala po Parizu

No saj ni blo tko preprosto kot se sliši..smo rezerviral karte že nekaj časa prej (cena pa tud ni bla nevem kako nizka)..sam sem rekla, da tko na lastno roko več ne grem raziskovat tko velikega mesta nikoli!!!
Saj je bilo zelo lepo, pa bi še šla enkrat definitivno, sam pod pogojem, da imam res vse vse organizirano. Ker mi smo se takrat res šli "pustolovce" po Parizu. In pol neveš kje kaj je, ljudje tud nimajo pojma, kaj je to tuji jezik...in pol sem pol dneva potrebovala, da sem našla končno enga (italjana al turka še sama neven kdo je bil) in mu dopovedala kam hočem prit

Pri vama nevem kako imata..mata vse organiziran? Ali mata seboj še koga, ki dobro pozna mesto kam boste šli??
Drugače pa moje izkušnje z vlakom so več kot odlične..vlak z katerim smo potovali je bil res vau v pravem pomenu besede..sam človek bi za ceno, ki smo jo plačal skoraj pričakoval tak luksuz

je bilo prav fajn potovat z vlakom...tko, da fino da gresta v francijo (vama mal zavidam

)...vama pa toplo priporočam, da si nabavita nekoga, ki vaju bo vodil oz. vama pokazal vse tiste lepe in imenitne stvari v mestu (v kateri koli del države bosta že šli)...ker meni osebno se zdi brez veze zapravit pol dneva, da prideš npr. do Eifflovega stolpa (ko pa si lahko z tujo pomočjo tam v pol urah recimo)