Hrvaška meja - nalepka Slo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Je problem ja! Tko da si jo hit nabauta (sej jim majo na usaki pumpi pr nas mende); Je kolegica glih pršla s Hrvaške in je rekla da so ju oglobili na hrvaški meji za 300 kun ker nista mela nalepke, tko da...toplo priporočam da si jo omislita a.s.a.p.!
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
*lilica* napisal/-a:...prav tako nima nalepke SLO. Mislite, da bi na meji lahko delali kakšen problem glede tega?
u šit, jaz je tud nimam, lani sva šla z mojim avtom na hrvaško, no pa letos že tud, pa na srečo (trkam) še ni noben nič rekel, tko da tole prvič slišimSweet Princess napisal/-a:Je problem ja! Tko da si jo hit nabauta (sej jim majo na usaki pumpi pr nas mende); Je kolegica glih pršla s Hrvaške in je rekla da so ju oglobili na hrvaški meji za 300 kun ker nista mela nalepke, tko da...toplo priporočam da si jo omislita a.s.a.p.!
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
sokolja napisal/-a:a je dovolj če maš evropsko tablco al morš met prou nalepko?
Dovolj je evropska tablica. Itak imas gor napisano SLO.
Jaz imam kar oboje. In evropsko tablico in nalepko.
You want me to be something I can never ever be.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
sokolja napisal/-a:a je dovolj če maš evropsko tablco al morš met prou nalepko?
Meni se zdi, da je dovolj evropska tablica...
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
jaz sem slišala da gre hrvatom ravno evropska tablica v nos, ker še niso v evropi. tako da če so slabe volje te ravno zaradi tega ustavjo. sej se dobi tudi take slo nalepke ki so na magnet, tako da jo daš gor sam ko si na hrvaškem, potem pa jo daš doli.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Ja jst sm tut sam zarad tega kupla slo "nalepko" na magnet...gor sem jo dala mal pred mejo in k sem pršla iz morja sm jo dala dol. Kr ne morm verjet, da je vs ta čas gor ostala
Men je tole super varijanta, ker mi je grda tista nalepka na avtu, tablce pa tut nimam nove
Men je tole super varijanta, ker mi je grda tista nalepka na avtu, tablce pa tut nimam nove
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
aah nalepka al ne.. odvisno na koga naletis.. ce naletis na policaja ki rabi dnar ti bo karkoli nasu sam da ti lahko kazen napise.. "najprej seveda racuna na to dla mu bos nastran dal denar".. banda blesava za postreljat
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
so ju oglobili na hrvaški meji za 300 kun ker nista mela nalepke
Še dodajam: onadva nista mela evropske tablice pa tut ne nalepke, zato so ju pa oglobili...torej če maš "stare" tablce in si brez nalepke boljš da moliš da ne naletiš na policaja k ma slab dan...tko da če maš stare tablce mora bit nalepka gor, če pa so evropopske, pol pa nalepka ni mus
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov