villa napisal/-a:V Avstraliji sem bila par let nazaj. Je čudovita dežela, zato je veliko bolje, da se kakšno leto odpoveš dopustu in greš potem za več časa in z več denarja. Sama sem si kupila letalsko karto do Darwina in prepotovala skoraj celo Avstralijo. Kljub temu, da je bilo potovanje kar tempirano in, da sem imela tri notranje lete, sem za to potrebovala slaba dva meseca.
Drugače pa bodi pozorna predvsem na tiste manj turistične kraje npr. Adelaide, Kangoroo island (tukaj čist v naravi živeč kenguru priskaklja do tebe, čist od blizu, v naravi, vidiš morske leve, tjulne, pingvine...), pa seveda Great Ocean Road, in na koncu obvezno potapljanje na Velikem koralnem grebenu...
Skratka nepozabno doživetje in če boš imela kakršno koli priložnost, si ga le privošči.
Sem že prišla do te faze, da sem letos kar lepo ostala brez počitnic ob morju ja

Vse samo, da nekoč pridem tja

...letos to žal še ne bo mogoče, ker moj bančni račun še tega ne dovoljuje...sam bom pa res dala vse od sebe, da se bom najkasneje v roku dveh let že sprehajala po avstralskih plažah
Pri kom pa si ti stanovala? A maš tam kake sorodnike, prijatelje?? Ali si bila v hotelu? Kako pa so kaj tam cene?(mislim nasplošno, a je res tko vse drago ali so to zopet samo govorice)... joooj kaj bi dala, da bi na loteriji zadela, in se takoj odpravila tja

..čeprav mislim,da bi se pol kar preselila tja