križarjenje-CostaSerena-vzhodno sredozemlje -- POMOČ
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
Hej ljudje moji...
z mojim greva 3. avgusta na tedensko križarjenje po sredozemlju, od italije pa do turčije...tako nekako...
Zanima me če je že kdo bil na podobnem križarjenju, z to ali podobno ladjo...kakšni nasveti, informacije.
PREDVSEM pa me zanima, kaj predlagate za prevoz do BENETK. V lastni režiji, torej z osebnim avtom ne bova šla..kaj potem na bus oziroma, vlak...kdo se je že spravil do benetk z vlakom, busom in kaj priporoča??
z mojim greva 3. avgusta na tedensko križarjenje po sredozemlju, od italije pa do turčije...tako nekako...
Zanima me če je že kdo bil na podobnem križarjenju, z to ali podobno ladjo...kakšni nasveti, informacije.
PREDVSEM pa me zanima, kaj predlagate za prevoz do BENETK. V lastni režiji, torej z osebnim avtom ne bova šla..kaj potem na bus oziroma, vlak...kdo se je že spravil do benetk z vlakom, busom in kaj priporoča??
Always look on the bright side of your life.
-
posh_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
Moj brat in svakinja sta bila na enakem križarjenju. Peljali smo ju sami kar z avtom.
Bila sta zelo zadovoljna, s hrano, dogajanjem na ladji.... Je pa na vsakem postanku dosti izletov, na katere se lahko prijaviš, zato priporočam dosti denarčkov s seboj.
Bila sta zelo zadovoljna, s hrano, dogajanjem na ladji.... Je pa na vsakem postanku dosti izletov, na katere se lahko prijaviš, zato priporočam dosti denarčkov s seboj.
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
hvala, bova že uredila da bo prav. thx
Always look on the bright side of your life.
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov