Letalski prevozniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Torej tukaj je ena trenutno za mnoge od nas dokaj aktualna tema (sicer je nekaj podobnega že odprto ampak se mi zdi da ne paše ravno v kontekst te teme)... in sicer zanima me, s katerimi letalskimi prevozniki ste že leteli in kako ste bili zadovoljni z njimi (urejenost letala, prijaznost osebja, hrana ipd.)... lahko se kar konkretno razpišete
The secret of success is consistency of purpose.
-
malacveka - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
hey Jaz sem zaenkrat letela samo z Adrio Airways. Zaradi morebitne subjektivosti in vpletenosti ne bom komentirala, ker bi preveč hvalila
Z nizkocenovci pa še nisem letela, sem pa slišala tako pritožbe in pohvale.
Pohvale grejo predvsem in samo na cene vozovnic.
Pritožbe pa so kar se tiče osebja, dodatnega zaračunavanja za vsako bedarijo (prtljaga, hrana na avionu,...), zaračunavnja za dodatne storitve (ki sicer niso dodatne).
Z nizkocenovci pa še nisem letela, sem pa slišala tako pritožbe in pohvale.
Pohvale grejo predvsem in samo na cene vozovnic.
Pritožbe pa so kar se tiče osebja, dodatnega zaračunavanja za vsako bedarijo (prtljaga, hrana na avionu,...), zaračunavnja za dodatne storitve (ki sicer niso dodatne).
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Jst sm letela z naslednjemi ponudniki:
- Adria Airways: ni slabih izkušenj, ampak brez posebnega navdušenja
- LTU: priporočam za dolge lete, postrežba je pogosta, hrana je dobra (kolikor je pač na letalu lahko), osebje prijazno, dodatna oprema (v smislu blazin, odej, pribora za osebno higieno...) tudi prav pride...
- Nicki Lauda: podobno kot LTU.
- Easyjet: glede na to, da gre za cenovno ugodnega poudnika, so moje izkušnje pozitivne
Če se še kaj spomnim, dodam kasneje .
- Adria Airways: ni slabih izkušenj, ampak brez posebnega navdušenja
- LTU: priporočam za dolge lete, postrežba je pogosta, hrana je dobra (kolikor je pač na letalu lahko), osebje prijazno, dodatna oprema (v smislu blazin, odej, pribora za osebno higieno...) tudi prav pride...
- Nicki Lauda: podobno kot LTU.
- Easyjet: glede na to, da gre za cenovno ugodnega poudnika, so moje izkušnje pozitivne
Če se še kaj spomnim, dodam kasneje .
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Adria Airways
Lauda
Ryanair
Myair
Air Malta
Nimam nobene negativne izkušnje. Seveda pa je razlika, če gre za nizkocenovnega prevoznika, ampak v tem primeru tako veš, da ne smeš pričakovati ne vem česa.
Lauda
Ryanair
Myair
Air Malta
Nimam nobene negativne izkušnje. Seveda pa je razlika, če gre za nizkocenovnega prevoznika, ampak v tem primeru tako veš, da ne smeš pričakovati ne vem česa.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
micamaca napisal/-a:kaj pa kej na Lufthanso pravte... zihr je kdo že letu z njimi... še posebej me zanimajo njihovi čezoceanski leti
Lufthansa je kul. So prijazni, profesionalni, tako kot se spdobi. Se ne spomnim ene slabe stvari, pa sem že 2x letela z njimi (1x čezoceansko).
Imaš, da me vikaš!
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
lauda: najboljša opremljena letala, najboljša postrežba in zelo okusna hrana
ltu: lani tako tako..letos je bila postrežba in osebje pa tudi hrana veliko boljša..v glavnem kar zadovoljna...letela pa sem z njimi zmeraj čezoceansko
air berlin:tudi zadovoljna...
pegasus: za kratke lete(3-4 ure) ok, hrana obupna, oziroma sendvič z vijolično klobaso...druga ni bilo...na isti razdalji smo na laudi dobili topel obrok..
sun expres: enako kot pegasus
ltu: lani tako tako..letos je bila postrežba in osebje pa tudi hrana veliko boljša..v glavnem kar zadovoljna...letela pa sem z njimi zmeraj čezoceansko
air berlin:tudi zadovoljna...
pegasus: za kratke lete(3-4 ure) ok, hrana obupna, oziroma sendvič z vijolično klobaso...druga ni bilo...na isti razdalji smo na laudi dobili topel obrok..
sun expres: enako kot pegasus
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ma, vseh se ne spomnim. Prav gotovo z Adrio, Jatom ( ), Lufthanso, AlItalio, British Airways, ...
Najbolj mi je ostal v spominu polet z Madžarsko letalsko družbo (mislim, da je Malev) Budimpešta - Rim. Edini primer okusne hrane na letalih. Sicer je bil samo zajtrk, ampak dobili smo tople hrustljave žemljice, sveže pecivo ... ne pa tistih plastičnih sendvičev v plastičnih ovitkih.
Najbolj mi je ostal v spominu polet z Madžarsko letalsko družbo (mislim, da je Malev) Budimpešta - Rim. Edini primer okusne hrane na letalih. Sicer je bil samo zajtrk, ampak dobili smo tople hrustljave žemljice, sveže pecivo ... ne pa tistih plastičnih sendvičev v plastičnih ovitkih.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
jaz pa sm sam enkrat letela... lani v tunizijo z njihovo zadevo.. nek tunis air al neke takega... ampak je mi bla hrana dobra in vrei postrežba, vsi prijazni in podobno
res pa da nekak primerjat res ne morm če še nism z drugimi letela hehe ...
res pa da nekak primerjat res ne morm če še nism z drugimi letela hehe ...
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
ok, ker vidm da ste se najbl na hrano skoncentriral ... v bistvu je to za moje pojme dost nepomemben faktor... bl me zanima varnost pa urejenost letal... da ni blo zanemarjen, kej pokvarjen, kkšn sumliv škripanje ipd.
The secret of success is consistency of purpose.
-
račka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 7. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
jz sm z ryanair pa air-berlin.. z ryanairom se mi je zdel ko d se po makadamu pelem air berlin mi je biu pa zlo všeč... za jest pa za pit smo dubil pa pelal smo se ko po avtocesti če primerjam z ryanairom:)
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
no drgač pa glede na to da sm jaz bla prvič na tem letalu mi je blo tak: hee? tak malo je to letalo??? reees me je blo strah!!! sploh če sm tak primerjala z onimi ko jih v filmih viiš... je me pa moi fant potolažo da so tisto večja letala pa vse... tak da je blo porihtano in spucano vse na tem... mičkenem letalu... (mislim da je tunis air) ... pa ful lepo smo pristali.... edin moteče je blo da smo nad letališče v tuniziji osnke delali :S pa so ble turbolence... mi je blo že skoro slabo... uf...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov