Počitnice

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

PiLLca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PiLLca » 29. Jun. 2008 1:24

Pozdravljene vse forumaševke in forumašovci :oops: :D

Kot vidte, sem nova na forumu...razlog, da sem se vpisala? Počitnice in preveč prostega časa....
komaj sem čakala, da naredim vse izpite, da imam frej počitnice.

Ker vem, da ste tukaj punce vseh sort in tort, me zanima, kaj boste ve počele čez počitnice? Kako si boste zapolnile čas? Kako boste maximalno izkosritile počitnice in si nabrale nove moči za naslednji letnik?
Ja dost bedno, da rabim ideje drugega folka, ampak sem čez šolsko leto pozabila na vse kar me je prej zanimalo, zdej me ne zanima več....iščem pač nove ideje, kaj početi :D

lp
Flower Power
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Flower Power » 29. Jun. 2008 7:28

to poletje bo zame predvsem zanimivo. po 7 letih sva se s fantom pustila in sm zato v enem takem hecnem obdobju :) poletje sem si kr organizirala, najprej grem s starši na morje (ja, vem, sliši se precej bedno, je pa zelo ugodno za učenje, ker me septembra čaka še precej dela), potem grem za en mesec delat, potem pa spet učenje, izpiti.....in......potem pa končno 100% ŽUR!!! s frendicami bomo šle najbrž malo po sloveniji z obveznim postankom na slovenski obali!!! tam je vedno žur!!! to je to :cool:
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a emkica » 29. Jun. 2008 8:05

hm...to poletje bo prvo, ki ga bom preživela z fantom. In ker sem bl lene sorte, bo on oz. je več al manj že organiziru kaj bova delala čez poletje. Šla bova na morje s frendi, sama na morje, mal s kolesi po sloveniji, k moji teti, k njegovmu stricu,...se bova že znajdla. V glavnem komaj čakam, da se vse začne ;) :D
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 29. Jun. 2008 9:15

ja nič..poletje bo bolj ko ne delovno obarvano :) čez dva tedna pičim za par dni na obalo.. drugač bo pa bolj ali manj delovno.. trudim se namreč poleg keša,ki ga rabim za vsakdanje življenje, zaslužit še kakih 500-600€ za počitnice septembra :D mislim, da bo poletje tudi z druženjem obarvano in upam, da bom tudi kaj časa doma preživela :) avgusta pa poleg tega seveda še učenje za septembrske izpite :) to bo to.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 7. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a račka » 29. Jun. 2008 9:25

no jz bom pa zdj kj delala do 25ga če bo use posreč pr arheologih pol grem na morje s starimi za 10 dni... pol bomo pa vidl če sm nrdila maturo fešta pa to skos :) bomo šli u gardaland pa na kolpo s frendi pa vrjetn še kj na morje septembra k frendu če pa nism se bomo pa učil :)
Uporabniški avatar
love18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a love18 » 29. Jun. 2008 9:34

jst pa nimam blage kaj bom delala :? prebijam se iz dneva v dan :D ne razmišlam tok za v naprej.. upam da si bom najdla kak šiht julija..tok da mi ne bo dolgčas..pol avgusta grema z lubitam za en tedn v egipt..do tdi boma pa mal po slovenij skakala :razz:
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 29. Jun. 2008 9:34

letošnje poletje ( tko kot prejšnji 2 poletji ) bo spet zanimivo, zato, ker mam fanta, s katerim veliko hodiva okol, bodisi Bled, Šobec, Bohinj, Ljubljana,.... tud v hribe. Sicer greva letos za približn 12 dni na morje, do takrat si bom pa svoj čas zapolnila s kolesarjenjem oz. tekom, sprehodi z njim ali s prijateljico, popoldne, ali pa zvečer, ko ni več tako vroče ... , še najrajš pa bom brala knjige, za ktere med šol. letom ni časa-zleknem se na balkon, jabolko v roko in branje knjige :D, kdajpakdaj si pa vzamem čs in rešujem križanke.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 29. Jun. 2008 9:56

[urlhttp://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=6532] Podobna tema? [/url]
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ßabyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ßabyka » 29. Jun. 2008 11:47

Mmmm...počitnce ja, težko dočakane :cool: Ampak vendar so tu... :D Js si bom poskusla najdit kakšno delo, za kak tedn al pa dva...Drugač je pa zdle u juliju pivo in cvetje, klumpanje pa kakšni pikniki...Potem naš mladinski klub organizira poun stvari, fešt itd...V začetku avgusta grem na morje s familijo,
potem še skočma kam na obalo s fantom pa kolegi...Drugač grem pa enkrat u avgustu tud na triglav...pa pol v začetku septembra na maturanca u Barcelono. Vmes bom pa športala pa s prjatli pa fantom bom...šla bom kei k tetki na počitnce...pa kakšno dobro knjigo bom prebrala....s psom ukvarjala...tko, vsega po malem no =) Spravlam se tud kuhat pa pečt, pa fain mi je kdai si kak nakit nrdit...pa k je vroče na kak bazenček zapelat pa se ohladit...neki takega no...v bistvu pa še ni vse dorečeno, tak da puščam stvarem prosto pot...je tak naibolš :)
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 29. Jun. 2008 12:00

s frendicami, frendom in fantom na morjeeeeeeeeee.... komaj čakam.. drugače pa po večerih grem malo kolesarit, se dobima s kolegico na najinem mestu, pa malo sprešimfama za naprej in nazaj :) pa berem eno knjigo kako si porpavite svoj avto :) ... malo splošne razgledanosti :D ... pa malo sprobam kakšen recept... ali pa doma kaj pomagam... ko pa je res svinjska vročina pa se poknem pred računalnik al pa tv, pa lenarim.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 29. Jun. 2008 13:27

Najbrž kakšno delo, da mal denarja dobim za poletne razprodaje! :D Drugače pa kolesart, sprehodi, poležavanje ob jezerih (na novo odkrila Rakovnik...ful dobr)! Vključila se bom v prostovoljno skupino, sam ne vem še katero-najrajš bi za pomoč živalim! Potem gremo pa itak na maturanski izlet, pa moja največja želja je EXIT festival! Sam kaj, ko je tok drago vse skupi :?
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 29. Jun. 2008 14:10

Js danes še zadnjič sedim pred knjigo do nadaljnega :freude: .Jutri še pičim v Lj ker mam izpit, potem bom ceu teden doma, verjetno nič posebnega,pa neki bom še delala, v soboto spet v Lj na EP, v nedeljo pa na morje.Potem bom spet 1 teden doma, v glavnem se pripravljala na morje, pa še 2 dni bom v službi.V soboto gremo, jooj komi že čakam, da dam možgane na off in samo uživam na sončku, kopanju v najčistejšem morju, na najlepših samotnih mini otočkih...ja, že sanjarim.
Ko pridem z morja bo že skor avgust, ki bom večinoma delala, za vikende bom na morju, pa učit se bom mogla tut ja, ker me čaka septembra en težk izpit.Potem pa če bo šlo vse po sreči v Španijo.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 29. Jun. 2008 16:51

Jst mam tok enih načrtov za te počitnice :) Upam, da mi uspe vse spelat. V četrtek greva z mojim na morje za 10 dni, pol bom mal delala ene 3 tedne ko pridem dam (jp rabm evrčke), pol začetek avgusta gremo s frendi pa mojmu na morje za 8 dni, ko pa pridem dam grem pa še z dvema kolegicama. Pol pa še kakšni enodnevni izletki tko kam.
Večino časa takrat ko bom doma bom delala, popoldne pa kakšn bazen al pa mal s kolesom kam :) .
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 29. Jun. 2008 16:57

Nimam nobenih velikopoteznih planov - če mi uspe narediti še en izpit, bom od sredine julija prosta, počela ne bom nič senzacionalnega - brala knjige, gledala filme in nadaljevanke, kolesarila, se v miru predajala strastem in lepotam bivanja v dvoje in se počasi pripravljala na novo izpitno obdobje, v katerem imam namen narediti še tri izpite. Konec septembra pa morje, če bo vse po sreči, pa tudi, če ne bo, mi je pravzaprav vseeno, ker ugotavljam, da je važno le bistvo - to, da izpolnim svoje študijske načrte, se zadovoljno kotalim v brezdelju in izkoristim dneve do maksimuma, četudi ne na morju, na Havajih ali nekje v Skandinaviji. In ne bom jamrala, da so vsi na morju, tako kot to počena velika večina :P
PiLLca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PiLLca » 29. Jun. 2008 17:22

joj ste super punce kle gor.
Verjetnosi znam jaz res preveč vse zakomplicirat in moram met vse načrtovano. (ja devička po horoskopu :D )

no kolesarjenje je že ena od dobrih idej...sam kaj ko imam okoli hiše samo klance in če hočm kam pridt, predno me mine, moram imeti malo kondicije :oops: (zasedena rit pač)

lolitaa veliko sreče in znanja jutri na izpitu :)

srčica, kaj resno obstaja knjiga kako si porpavimo svoj avto? :lol:
ja bom šla tudi malo v knjižnio...

Babyka tudi ti imaš zanimive plane...take kreativne :D še ena ideja :D

love18...no saj ravno to prebijanje iz dneva v dan, mene moti. ko se zvečer prašam, kaj sem kaj počela...nič koristnega in pametnega. in nočm počitnic stran vržz. ko bopa spet fax, mi bo pa žal, zakaj nisem še kaj več počela :)

Flower Power...po 7ih letih? :( Joj to pa more bit sprememba...si ne predstavljam..sva z mojim 4 leta skupi...upam, da bojo počitnice kljub temu, maximalno dobre in da boš čimprej prebolela :wink:

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]