no, jaz vam bom lahko najbolje povedala o Medulinu, ker sem konc koncev preživela en teden tam.
Plaža ni bla po mojem okusu. Bla je kamnita, s kamenčki, ponekod tudi trava. Malo naprej je mivka, ki se vidi da so jo nasipali, ker ko greš globje v morje čutiš kamnje in kasneje že travo.
hodli pa smo se kopat tud v bazen, kjer so meli animacijo dostikrat. sam edino kaj se mi ni dopadlo, da je blo klora tolko notri, da so te tak pekle oči, da ziher pol ure nisi mogo gledat. IN NE PRETIRAVAM!
Nočno življenje pa je. Imaš na trgu vsake tolko časa kake partije. mi smo bli na jeger-cola partiju, potem njihove stare hrvaške uspešnice, ko se da fajn zaplesat.
Za kake house privržence je tam tud Summer club (zraun Family parka).
Diskoteka večja od ambasade. ko prideš notr okrogel šank, na sredini go go plesalke. potem v kleti diskoteka, kjer majo vsaki četrtek peno parti. zunaj je majhen bazen, kjer se lahk ohladiš. maš tud biljard .. vse kja češ.. taboljši klub. muzika pa itak taboljša!
Potem maš tud kake latino bare. Se da fajn sprostit.
obisk diskoteke imperial odsvetujem, saj se tam ne dogaja NIČ. ob štirih zjutraj smo šli pogledat notr, kjer k sreči ni blo več vstopnine, šli smo v klet, kjer smo vidli žneske napol gole, ležale na mizah in samo tako. delovalo mi ko kurben haus.
Sicer mi Medulin ni bil nekaj ekstra všeč, ampak ker je bla taprava družba, smo se meli ful fajn & spili smo dosti ampak dosti piraaa