kateri konec Slovenije vam najbolj ugaja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- januška
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2005
zanima me v katerem koncu Slovenije bi najrajše živeli, ali v kateri konec se najrajši vračate?=
se vam ne zdi da je naša dežela čudovita in da jo premalo poznamo?
Mi imamo vsako leto izlet z otroci po Sloveniji
Gremo na določen konec, se tam ustavimo in S kolesi prekolesarimo mesta po dolgem in počez
Sem Gorenjka in všeč mi je ta konec, za njem pa mi najbolj odgovarja Obala
kaj pa vam??
se vam ne zdi da je naša dežela čudovita in da jo premalo poznamo?
Mi imamo vsako leto izlet z otroci po Sloveniji
Gremo na določen konec, se tam ustavimo in S kolesi prekolesarimo mesta po dolgem in počez
Sem Gorenjka in všeč mi je ta konec, za njem pa mi najbolj odgovarja Obala
kaj pa vam??
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Živim na severnem primorskem in mi je tam zelo všeč. Imamo smaragdno Sočo, poleti veliko turistov, gore... in veliko zanimivega za videti. Čez poletje delam v kampu, kjer so sami tujci in vsi tako zelo hvalijo naše kraje. Nekateri se v ta kamp vračajo že 10 let ali več. To pove vse in tudi meni je res zelo všeč.
Študiram pa v Ljubljani, kjer mi je tudi lepo, ne bi pa nikoli tukaj živela.
Moja prihodnost bo nekje ob reki Soči, zagotovo.
Študiram pa v Ljubljani, kjer mi je tudi lepo, ne bi pa nikoli tukaj živela.
Moja prihodnost bo nekje ob reki Soči, zagotovo.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
limonca napisal/-a:sem zaljubljena v morje in primorsko nasplošno. nekoč ko bom stara in bogata si bom kupila eno hiško na krasu in eno hiško v piranu
Jz mam tut plane (takt k mi domišljija dela na ful), da bi si enkrat kupila hišo nekje ob obali, na primorskem!
Tko da moj del bi bil obala - se mi zdi, da je tm tak posebn vzdušje pa tk..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Definitivno Bohinj. To je kraj, kamor se s fantom vsako leto odpraviva kampirat - se sprehajava ob jezeru, hodiva na sprehode, poležavava na soncu, loviva ribe (samo za srečo!), zvečer pa pred šotorom spijeva kakšno pivo in se ponoči stisneva, ker je tako mraz... Komaj čakam poletje!
- Natty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 12. 2004
težko najdem najljubši del Slovenije... pa sej je cela lepa...
Sama živim na Primorskem (obala), pa je fajn tle jeseni pa spomladi... pozimi je mrzlo pa živ dolgčas, poleti pa gužva pa morje cveti... tko da raje pobegnem km v tujino (beri:Grčija)...
drugač pa je Ljubljana tud blazno lepa, še posebi stari del...
da gor sploh ne omenjam...
Sama živim na Primorskem (obala), pa je fajn tle jeseni pa spomladi... pozimi je mrzlo pa živ dolgčas, poleti pa gužva pa morje cveti... tko da raje pobegnem km v tujino (beri:Grčija)...
drugač pa je Ljubljana tud blazno lepa, še posebi stari del...
da gor sploh ne omenjam...
-
*n*i*n*c*h*y* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2005
bunnyka napisal/-a:SV
me too, me too
U m4k3 m3 WiLD!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hmm jst obožujem Ljubljano in svoje malo mestece, vedno bolj, čeprou sm se včasih noro želela preselit v Ljubljano ...
Drgač pa mi od ostalih njabolj ljuba Primorska ... k bom velika bom sigurno mela hiško na morju ...
Drgač pa mi od ostalih njabolj ljuba Primorska ... k bom velika bom sigurno mela hiško na morju ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
meni je pa maribor nekak najbol primerno mesto...ne zarat tega kr tu zivim ampak zarat tega kr ni veliko ampak dovol da najdes vse kar potrebujes! drugace pa moje razmislanje za prihodnost....sebe nikakor ne vidim v sloveniji!slej kot prej se bom odselila v tujino (upam da ne bo ostalo samo pri sanjah iz otrostva ).. kot pravijo ... s trebuhom za kruhom
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
zaprisežena Ljubljančanka do konca življenja zaljubljena v moje malo mesto
drugač se mi pa blazno dopade Gorenjska in če bi že morala izbirat, da ne bi živela v Ljubljani, ampak nekje drugje v Sloveniji, bi verjetno najlažje izbrala Gorenjsko! kar se pa tiče Primorske, se meni zdi naša obala prov boga, ker je preveč pozidana in preveč skomercializirana.
drugač se mi pa blazno dopade Gorenjska in če bi že morala izbirat, da ne bi živela v Ljubljani, ampak nekje drugje v Sloveniji, bi verjetno najlažje izbrala Gorenjsko! kar se pa tiče Primorske, se meni zdi naša obala prov boga, ker je preveč pozidana in preveč skomercializirana.
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ma men je Slovenija full lepa cela, primorska mi je lepa ampak me lih ne impresionira, sploh ker imamo tako grdo morje, drugače mi je pa full lepa prekmurska, mam rada ravnine in tam mi je full všeč, sam mal preveč mi je odmaknjen da bi recimo tam živela, škoda ker je tako daleč, mi je lepa gorenska z alpami, sploh pozimi, dolenska me lih nevem kaj ne impresionira, Navajena sem Ljubljane kot mesta in mi je čist všeč, Še najman oz. sploh pa mi ni všeč un konc, Zagorje, Hrastnik, Trbovlje. Tam pa kr napade klastrofobije dobim, med vsemimi tistimi hribi, tko neprijazno mi je tam, kar duši me, groza!
Lep mi je še Tolmin in Bovec ampak oba sta vse preveč odmaknjena, da bi tja pogosto hodila.
Primorska in gorenska sta mi najlepša pozimi, ostali deli pa spomladi.
Poleti mam pa itak najraj klimatizirane lokale kjerkoli
Lep mi je še Tolmin in Bovec ampak oba sta vse preveč odmaknjena, da bi tja pogosto hodila.
Primorska in gorenska sta mi najlepša pozimi, ostali deli pa spomladi.
Poleti mam pa itak najraj klimatizirane lokale kjerkoli
Zadnjič spremenil Dalila, dne 31. Mar. 2005 23:50, skupaj popravljeno 1 krat.
pa pa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov