ODPOVED POTOVANJA???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
- luckamar@gmail.com
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2008
Živjo,
ali kdo mogoče ve kakšen protokol je pri odjavi od potovanja.Sem namreč že rezervirala počitnice,vendar jih moram zaradi osebnih razlogov odpovedati.
Hvala za odgovor in lp!
Lučka
ali kdo mogoče ve kakšen protokol je pri odjavi od potovanja.Sem namreč že rezervirala počitnice,vendar jih moram zaradi osebnih razlogov odpovedati.
Hvala za odgovor in lp!
Lučka
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
sej pomoje, če greš na spletno stran agencije, preko katere naj bi šla na potovanje, maš pri splošnih pogojih napisano (no vsaj moglo bi bit)
porobej
porobej
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Ali si že vplačala denar?
Če si ga je odvisno koliko časa je do potovanja...pa če si se odločila za zavarovanje odpovedi dobiš ves denar nazaj...ampak se mi zdi da nisi
Če si ga je odvisno koliko časa je do potovanja...pa če si se odločila za zavarovanje odpovedi dobiš ves denar nazaj...ampak se mi zdi da nisi
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- brinano@gmail.com
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2008
vem da obstaja prav odpoved od pogodbe o organiziranju potovanja, ker sem jo sama izpolnila lansko leto kar preko neta na portalu informiran.si.Pri meni je to zadostovalo!
lp
lp
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov