1. maj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
wbm, tebi se je pa že zelo zgodaj zjutraj dalo, kaj a se je tebi kaj posebnega zgodilo in želiš deliti?
moj 1. maj .... uh ... tudi po unionu maš lahko konkretnega mačka ....
moj 1. maj .... uh ... tudi po unionu maš lahko konkretnega mačka ....
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- tasha_m
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
- Kraj: mb.
hmm,.. Ponavadi sem kr čakala da je bil praznik zdaj pa je že tri leta zapored dež brezveze. In pol druga ne delaš koda piješ in ješ
Sicer pa je to meni osebno dan kot vsak drug le da ni drugi dan službe in lahko poležavama..( hja, če nebi bla že ob 7h gor ).
Pa tebi se je zgodilo kaj lepega?? Jaz sem samo še enkrat prišla do spoznanja kako zelo imam rada svojega srčka in da ga nočem nikdar izgibit,...
Sicer pa je to meni osebno dan kot vsak drug le da ni drugi dan službe in lahko poležavama..( hja, če nebi bla že ob 7h gor ).
Pa tebi se je zgodilo kaj lepega?? Jaz sem samo še enkrat prišla do spoznanja kako zelo imam rada svojega srčka in da ga nočem nikdar izgibit,...
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Mah, na severu nič novega...a se sam men dogaja...vsako leto za prvi maj ponavadi največ delam(vsi smo doma in potem se ponavadi foter spomni, zakaj pa ne bi kaj koristnega "nardili" za praznik dela)-tako sem mogla včeri dober del dneva urejat vrt , kar najbolj sovražim...hvalabogu, da ga je konec
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ko sem bla mlaaaajšaaaaaa (froc pa to), smo z mojima starejšima bratoma streljali s krbitom, pa kurli krese, pa se meli res fenomenalno fajn.
Pole sem v času SŠ preživljala prvi maj v pijanem stanju z svojo nekdanjo klapo
Danes pa sem večinoma doma. Klapa se je zresnila, pobi majo dekline, so vsi bolj ali manj doma, jaz nove klape ne iščem, niti nočem, tak da visim za računalniku, se menim z kakimi tujci ipd.
Pole sem v času SŠ preživljala prvi maj v pijanem stanju z svojo nekdanjo klapo
Danes pa sem večinoma doma. Klapa se je zresnila, pobi majo dekline, so vsi bolj ali manj doma, jaz nove klape ne iščem, niti nočem, tak da visim za računalniku, se menim z kakimi tujci ipd.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Celo noč nisem mogel zaspati
No...na srečo sem šel ravno ta večer ven pogledati v nočno življenje kaj je novega...tako da sem dobro izkoristil noč nespečnosti
No...na srečo sem šel ravno ta večer ven pogledati v nočno življenje kaj je novega...tako da sem dobro izkoristil noč nespečnosti
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
ah nič...doma sem bla in uživala z mojim še zadnji dan, dokler niso prišli moji domov po enem tednu...zvečer sva šla rolat...jedla sva gratinirano palačinko z orehi (njamiiii...)
skratka, lep miren dan, ki bi ga rada še dostikrat ponovila
skratka, lep miren dan, ki bi ga rada še dostikrat ponovila
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Pršla ob 9h zjutro domu. Bla sm na enem kraju k je bla že tradicija, vsako leto, puhno folka, vedno je blo dobro.. učiri pa.. nbi niti komentirala
Rajš bi ostala doma in spala v miru. Bi nrdila s tem boljše delo..
S tipi tudi nism mela sreče.. dva sta me kr sred ceuga napadla, k se mi sploh ne zdi da bi jim kej namignla da bi rada bla z njima.. tko da 1. maj je bil gnil!
Rajš bi ostala doma in spala v miru. Bi nrdila s tem boljše delo..
S tipi tudi nism mela sreče.. dva sta me kr sred ceuga napadla, k se mi sploh ne zdi da bi jim kej namignla da bi rada bla z njima.. tko da 1. maj je bil gnil!
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
_lady_bird_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Maribor
moj prvi maj pa je bil fenomenalen.
s fantom sma šla na morje ob osmih. bla sma v portorožu, fiesi, kopru, piranu..
domov sma prišla nekje ob polnoči.
in seveda..sex tudi bil
s fantom sma šla na morje ob osmih. bla sma v portorožu, fiesi, kopru, piranu..
domov sma prišla nekje ob polnoči.
in seveda..sex tudi bil
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov