Partyi v tujini
Partyi v tujini
Mislm d ate teme še ni blo.Uglavnem kukrkol.Zaqnima me izrecno za white sensation na nizozemskem?A je kera že bla?Kako ste šli dol pa kje ste spal pa use?Pa kako vam je ratal karte kupt glede na to da so razprodane menda v 3urah
?? pa kako sploh to zgleda?Pa a je res to tok hud party da se ga splača met na spisku obveznga ogleda la ne???

Js sm si ogledala en dvd in me je Qlimax (party) na Nizozemskem ful navdušu. Noooro!! Laser show je tut d best!
Njihova spletna stran
Njihova spletna stran
Bla. Full je hudo. Verjamem, da ne doživiš kaj takega nikjer drugje. Sicer se Sensation zdej seli po celem svetu. Organizacija je res super, prostor je pravljičen, muzika pač odvisno od okusa, ma je za žur, 40.000 ljudi, ampak se ne gužvaš, se da dihat in normalno hodit, folk je tm gor itak full odprt, tako da hitro padeš v kako debato in to.
Uff... ma sej maš dosti vprašanj
Na hitro: dol sva šla (s fantom) z letalom do Belgije, nato z vlakom do Amsterdama. Prevoz je res kriza, ker nimaš do Amsterdama nobenega nizkocenovnega prevoznika, tako da je treba kr kombinirat, če hočeš poceni skozi prist. Spala sva pa v Lucky Lake hostlu. Joooj, to moreš it!
V bistu je kot kamp, ker so prikolice, ampak full lepo poštimano, maš vse, kopalnico zravn, lahko si kuhaš, malo vn iz Amsterdama je to, blizu enega jezera, res lep plac. In tm srečaš mlade ljudi iz celega sveta, takrat je blo tudi neki takih, ki so šli na Sensation, tako da smo se malo povezali.
Karte kupiš prek spleta ali po telefonu. Moreš bit pa res hiter, ker se jih razproda v manj kot 2h urah! Točno ko se začne prodaja, greš na net in klikaš in klikaš in ko končno prideš notr, izpolniš vse in potem imaš še 100 problemov
Pazi, ker lahko z eno kartico naročiš samo 4 karte. Jst sm mela potem še probleme, ker kart dolgo časa nisem dobila, potem so me klicali, da so jih poslali, ampak da so jih dobili nazaj in je bil skor že julij in jst kart še kr nisem dobila, pa sem se zmenla, da jih gor prevzamem. In sem jih, brez problema. Sej so bli full prijazni. S temi Nizozemci se da vse zmenit
Zdej se mogoče sliši, da sem imela cel kup problemov pri organizaciji, samo ko to doživiš, se vse poplača
Bi rekla, da je ta party na spisku obveznih ogledov, ja 
Uff... ma sej maš dosti vprašanj

Karte kupiš prek spleta ali po telefonu. Moreš bit pa res hiter, ker se jih razproda v manj kot 2h urah! Točno ko se začne prodaja, greš na net in klikaš in klikaš in ko končno prideš notr, izpolniš vse in potem imaš še 100 problemov

Zdej se mogoče sliši, da sem imela cel kup problemov pri organizaciji, samo ko to doživiš, se vse poplača

Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
-
- Komunikatorka
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
ka? Tiesto bo u Zrčah al kai? ^^
hehe zanimiwoooo.
pol polet še disconautica pr nas, pa hudo ie it na Nature One, ki pa ie okol Avgusta u Nemčiji (: to se gre 100%
pol pa tko kak Gazometer na Dunaju
na Qlimax pa obwezno, še letos..
sei se mi zdi da ie konc leta, al se motim ^^
treba bo šparat še letos iaa ^^
hehe zanimiwoooo.
pol polet še disconautica pr nas, pa hudo ie it na Nature One, ki pa ie okol Avgusta u Nemčiji (: to se gre 100%
pol pa tko kak Gazometer na Dunaju
na Qlimax pa obwezno, še letos..
sei se mi zdi da ie konc leta, al se motim ^^
treba bo šparat še letos iaa ^^
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.