Los Angeles
Los Angeles
Oj!
Sej ne vem a je ta tem že odprta al ne...Je kera že bla tam?Kako se ji je zdel?Ful drago?Vsakršne informacije bojo koristne:)
Sej ne vem a je ta tem že odprta al ne...Je kera že bla tam?Kako se ji je zdel?Ful drago?Vsakršne informacije bojo koristne:)
-
- Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 18. Maj. 2009 12:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Waaaaa,k bi kr zdj spakirala kovčke pa šla:)Kje si pa karto kupila,kok prej si jo rezervirala pa kok pbl si plačala?Kje si pa tm prespala?Za kok časa si šla?Jooj,sori,fuul vprašanj,sej vem,sam me vse zanima:)
Kako pa prideš na ta Jay Leno Show?sm minsla,da so kšne vrste, da si ga lahko ogledaš!Katerega od znanih si pa še videla poleg Brada Pitta?Kakšen je kej v živo?:)
Uf,js že zdj šparam, k vem da bom tm tok zapravlala!Iiii,šoping:)
Pa si tudi kej tko ven hodila žurat v klube?Mislim, s frendico bi šli,sam pol zvečer se vračat v sobo,tega me je pa mal strah
Aja kaj pa je Jamba Juice?Oooo,tekma Lakersov:)Kok so kej karte?Da dobim filing,kok šparat:)Sej,kok pbl si pa zapravila tm,vključnos karto pa prenočiščem,če loh plis okvirno poveš.
S čim si pa šla v Las Vegas,San Franciso,San Diego..?To si mela že kej prej organiziran?
Sej vem,fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul vprašanj,ampk bi bla took vesela odgovorov
Hvalaaa
Kako pa prideš na ta Jay Leno Show?sm minsla,da so kšne vrste, da si ga lahko ogledaš!Katerega od znanih si pa še videla poleg Brada Pitta?Kakšen je kej v živo?:)
Uf,js že zdj šparam, k vem da bom tm tok zapravlala!Iiii,šoping:)
Pa si tudi kej tko ven hodila žurat v klube?Mislim, s frendico bi šli,sam pol zvečer se vračat v sobo,tega me je pa mal strah

Aja kaj pa je Jamba Juice?Oooo,tekma Lakersov:)Kok so kej karte?Da dobim filing,kok šparat:)Sej,kok pbl si pa zapravila tm,vključnos karto pa prenočiščem,če loh plis okvirno poveš.
S čim si pa šla v Las Vegas,San Franciso,San Diego..?To si mela že kej prej organiziran?
Sej vem,fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul vprašanj,ampk bi bla took vesela odgovorov

Hvalaaa

-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 18. Maj. 2009 12:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- mAjChYkaaa
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
Ja to je največji problem- najt sopotnika!!! Vsi so navdušeni in BI šli, dokler ni treba dejansko plačat... Jaz sem takrat spoznala punco preko neta (napisala sem na forum) in sva se zmenle in je super, še zdaj se vidiva in greva skupaj ven čeprav je z drugega konca Slo 

Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 30. Sep. 2007 12:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
- Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 18. Maj. 2009 12:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Če se kdo odloči, da bo v tem šolskem letu šel v LA, naj mi javi. Jaz bi tudi šla, pa nimam s kom pa samo 4 ure z avtobusom sem oddaljena od LA-ja.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert