Au pair
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2007
Mene pa zanima, ce je ze kdo delal kot au pari in kje, pa naj malo opise kako to zgleda, kje se da druzino dobit itd.
Rada bi sla v anglijo za en mesc drug let!
Rada bi sla v anglijo za en mesc drug let!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Lej, poklič agencijo Erazem, oni se s tem ukvarjajo. Sicer mislm, da majo VB do enga leta al od enga leta do dveh, majo pa tud ZDA za eno leto. Jst nameravam it v Ameriko, če mi bo kdaj znesl. Je pa to pač varovanje otrok in stanovanje pr tej družini, kateri paziš otroke. ZDA ma full več ponudbe, se mi zdi, kot pa VB.
SPD Erazem, Miklošičeva 26, 1000 Ljubljana
01/430-55-37
erazem@erazem.net
SPD Erazem, Miklošičeva 26, 1000 Ljubljana
01/430-55-37
erazem@erazem.net
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
ANGELgirl napisal/-a:Moja prijateljica je bila 2 leti nazaj varuška v VB. Je bila čisto razočarana. Ampak to je pomojem čisto odvisno od družine h kateri te dodelijo.
moja prijatlca je bla pa ful navdušena bla je na irskem pri eni familiji s 4imi otroci, pa v angliji pri enih bogatih, šla je pa za par mesecev.. pa otrok sploh ni prenesla preden je šla tja sam blo je pa menda fenomenalno
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2007
js bi sla tko za en mesc med poletnimi počitnicami...! tale agencija erazem ma pa sam 9-24 mescev. škoda. upam, da bom do takrat kej dobila
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Hehe, če je to res, pol s tem ne bi imela večjih težav, saj poznam kar nekaj vzgojiteljic in ravnatiljico enega vrtca, ki mislim da bi bila pripravljene nekaj napisati. Ne moram se pa 100% odločit za kaj tazga, saj bi pomoje preveč pogrešala družino in fanta. Mogoče čez kakšno leto, dve... Se mi pa vsekakor zdi zelo zanimiva izkušnja, pa ponavadi je še zelo dobro plačano.
- Talia*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2007
Jaz sem bila letos par tednov Au pair v manjšem mestecu blizu Londona. Bilo je fenomenalno. Predvsem zaradi izredno prijazne družine, kar je nedvomno najpomembnejše. Punce, če želite izpopolnit jezik, če imate rade otroke ali pa če želite smao pobegnit malo od tukaj..je to prava stvar:)
drugače pa mislim da Au pair job ni namenjen pretiranemu služenju denarja. Jaz sem dobila 60GBP na teden in mi je več ali manj sproti šlo.
svojo družino sem ašla na netu..obstaja par dobrih internetnih strani, kjer se lahko prijavite..v google vtipkajte au pair pa bo:)
Je pa res, da iščejo usja za par mesecev. Se pa da marsikaj dogovorit z družino tako da...
Aja, takšnim in drugačnim agencijam pa(preverjeno) ni za zaupat!
Sicer pa ponujam delo au pair pri tej moji bivši družini..trenutno iščejo novo punco za obdobje parih mesecev do enega leta...po dogovoru seveda. so pa zelo prijetna španska družina z dvema otrokoma(9,11).živijo pbl 100 km SV od Londona. Če je kera zainteresirana oz. želi vedet še kaj več naj vpraša..lahko tud na ZS.
Lp
drugače pa mislim da Au pair job ni namenjen pretiranemu služenju denarja. Jaz sem dobila 60GBP na teden in mi je več ali manj sproti šlo.
svojo družino sem ašla na netu..obstaja par dobrih internetnih strani, kjer se lahko prijavite..v google vtipkajte au pair pa bo:)
Je pa res, da iščejo usja za par mesecev. Se pa da marsikaj dogovorit z družino tako da...
Aja, takšnim in drugačnim agencijam pa(preverjeno) ni za zaupat!
Sicer pa ponujam delo au pair pri tej moji bivši družini..trenutno iščejo novo punco za obdobje parih mesecev do enega leta...po dogovoru seveda. so pa zelo prijetna španska družina z dvema otrokoma(9,11).živijo pbl 100 km SV od Londona. Če je kera zainteresirana oz. želi vedet še kaj več naj vpraša..lahko tud na ZS.
Lp
- nikita..
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2005
Js sm bila tut aupair 7 mesecev na nizozemskem in je bilo res fantastično.Bolše kot je bilo res ne bi moglo bit,družina je bila super pa tudi punčka stara 9 let je bila faca...lahko si se ji nasmejal do ušes.Tako da punce če vas vleče v kej tazga tvegite in pejte nimate kej zgubit..če ti ne ugaja lohk še zmer prideš nazaj če pa naletiš na tako družino pa na tak kraj k sm js bo pa to neki najbolših mescov v vašem živjenji.
~-~> Sticks and stones can break my bones,
but words will never hurt me <~-~
but words will never hurt me <~-~
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov