Pritožbe na delo potovalnih in turističnih agencij

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

papaya86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya86 » 28. Jul. 2007 17:49

Komentar potekel.
Zadnjič spremenil papaya86, dne 01. Feb. 2010 0:49, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
*zmeDena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 7. 2007
Kraj: grosupLje

Neprebrana objavaNapisal/-a *zmeDena* » 28. Jul. 2007 20:10

točno to s enam je zgoDil leTos..
kos m šla s starši isTo na pag samo u meTajno..
nismo doBili stanovanja ki nam naj bi pripadal ker ga ej rezerviral za gosta ki s eje prijavil za nami..NE WEM KJE JE LOGIIKA..
potem se je mami seveda spričkala in smo na koncu dobili naš apartma..in se naslednej leto vračamo tja..ker je blo pol use kul in super fain počitnce..sam če bi pa mogl bit v unmu apartmaju.ki ga deliš z ostalimi..pa nej bi tm mel še skupno teraso in to...pol pa no way...gremo rajš dam...
LP
voljeti neKoga a ne biTi s njim je kao Kaznjen A ne biTi kriV*..
papaya86
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya86 » 28. Jul. 2007 21:21

ne vem kako to sprejemajo rezervacije, ker ko sem šla rezervirat apartma sem v poslovalnici vprašala ali je točno tisti apartma še prost in zatrdili so mi da je. (ker sta dva enaka so mi še povedali da je en že oddan en pa je še prost) potem pa pridem več kot 300 km daleč in mi hladno rečejo da ni prostora zame. pa rekli so še da v takem primeru preselijo gosta na enako kvaliteto ali še boljšo. mene so na zelo slabšo in za njih cenejšo da bi čim več zaslužili.

od sedaj naprej rezerviram morje samo še preko lastnikov apartmajev, bolj ziher in ful cenejše.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 29. Jul. 2007 17:59

Nas so tudi lepo nategnili za novo leto. Smo vse plačali in potem ker smo sedeli za zadnjem delau avtobusa nismo dobili kart za prvi žur. in pol, ko smo čiz ponoreli smo jih dobili. vodiči so tudi čisto nesposobni, pojma nimajo, pa kr ene stare tete so. Tko, da jaz ne grem nikoli več z njimi nikamor
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
callista
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a callista » 29. Jul. 2007 18:50

Midva s fantom sva šla preko njih za novo leto v Beograd. Vse rezervirava, plačava, voucherjev pa od nikoder...Zadnji teden sem bla itak cela živčna, ker nisem dobila ničesar. Po vztrajnem klicanju na njihovo agencijo mi je en model poslal voucherje na mail - en dan pred odhodom. Tako da sem bila šele en dan pred odhodom pomirjena. Z njimi sem potovala samo trikrat: prvič, zadnjič in nikoli več.
Sicer je pa že dolgo znano, kako te agencije za mlade (Supra Travel in Collegium) nategujejo študente in vse, ki potujejo preko njih. To se vidi na njihovih žurih, za katere preplačaš stokrat.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 29. Jul. 2007 23:06

Upam, da ne boste zamerile, če kopiram en post z enga drugega foruma, sam to je dobro za vse nas, da se bomo izognile agenciji SUPRA TRAVEL v velikem loku...

s supratravel sem sla na tako imenovano strokovno ekskurzijo in dobila vse prej kot to.najprej na plakate napisejo nocitev z zajtrkom. na racunu napisejo samo ime potovanja in ne kaj vklucuje. programa in obvestila o odhodu na dom ne dobis. niti na mail! obvescajo samo tistega ,ki naredi rezervacijo.
vodici- nas je bil nesramen, ko smo mu omenili, kaksne so bile oblube in da so taka tudi nasa pricakovanja je skomignil z rameni in rekel- pac drugic ne bos sla z nami. to se je zgodilo po 10 min voznje naprej grede. za zajtrk je reku da ni bo nikoli oblubleno. sedaj me skrbi, da studenti ne znamo brat. ker smo vsi prebrali na plakatih nocitev z zajtrkom. hmmm!naj gremo se enkrat v osnovno solo?
da ne omenim, da so nam svetovali da uporatbimo avtobus do hotela, ki je brezplacen.(ja dokler te ne zalotjo in mas lahk probleme)-nagovarjanje k kriminalenemu dejanju?
tako imenovana strokovna ekskurzija je v prvotni fazi vkljucevala:
-ogled fakultete na kateri studiras (realizirano: ogled gradbene fakultete,ki sta jo obiskovala 2 studenta, ostali smo bili primorani si ogledati fakulteto, ki nas ne zanima), filozofske fakultete si nismo ogledali,ker strajkajo (4.4.2007, kot je pisalo na plakatih, ampak ta dan je ocitno imel vpliv tudi na petek 30.3.)
-muzeji: stromarjem je bil oblublen muzej nikola tesla(zal v casu, ko je bil le ta zaprt), pedagoginjam pedagoski muzej(zal je bil tudi ta zaprt zaradi prenove)-vstopnine so bile vklucene v osnovno ceno- kje je zdaj ta denar?
-zur: oblublen je bil zur s studenti (hmmm, prvi vecer je to pomenilo klub gaucosi, ki je med srbi poznan kot snoboski klub in hodijo tja samo ljudje z polnimi denarnicami, pa glede njihove starosti bi rekla, da ocitno srbi zelo dolgo studirajo- za primer- najcenejsa pijaca je bilo niksicko pivo, ki je bilo v slo 1 euro za pol litra nedolg nazaj, tle pa 2,5 evra za malo-zares studentske cene), naslednji dan so nas peljali na najboljsi splav...po vodicevih besedah, sploh ne mors ustopt, ker je cist prevec folka, sami mladi, muzka nora, in oh in sploh vse naj bols-vsoptnina 4 evre-mormo bit srecni, da so dobil tok ugodno ponudbo. zal pa spet niso racunali, da znamo nekateri priblizno govort srpski, pa da se upamo pogovarjat z varnostniki, in tako so nam le-ti zaupali, da je vstopnine v bistvu ni, se pa placa garderoba-zato me je garderoberka tako napadla, ko sem rekla da je ne potrebujem?!?!?!
ena od nategancij je bila tudi srpska vecerja.stane 16 evrov-oblubleni trubaci pa so igrali vse prej kot njihovo muzko. pijaca ni vklucena.nekateri smo, na lastno pest si privoscili pravos srpsko pojedino, s pijaco vred za 6 evrov.

po nasvetu agencije-glej drobni tisk, malo pa tudi zaradi lastne vesti, smo se ze na sami ekskurziji pritozevali. dobili zelo zanimive odgovore kot naprimer- 4 evre smo placali za prevoz do splava.hmmm, v ceno so vljuceni vsi prevozi, ocitno to ne pomeni to kar mi mislimo.aja, pa se to je bil prevoz v eno smer ob 23h, ko nocno zivljenje v bgd se spi!

skratka, lahko bi imeli pokvarjen dopust, pa ga nismo imeli, zaradi res kul folka na busu in pa beograda samega. katerega obisk priporovacm. veckrat! vam pa vsem svetujem, da raje placite tisti par evrov vec. pa vprasite koga z ulice, ce se placuje vstopnina, ne verjet slepo agencijam!!!
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 29. Jul. 2007 23:09

Aja pa še to! Moj bratranec je šel s Collegiumom že dvakrat u Grčijo in se ni nič pritoževal, tako da mislim, da je Collegium ok... Aja pa tudi sestrična je šla, pa ful frendov je šlo za novo leto z njimi, pa ni imel noben pripomb, tako da mogoče pa Collegium in Supra travel ni za metati v isti koš...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Jul. 2007 0:54

kaj pa kšna inšpekcija pa to?
callista
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a callista » 30. Jul. 2007 10:05

Aja, še neki glede Supra Travel: Za isti dogodek (Beograd, novo leto). V katalogu je pač ob opisu nastanitve bil omenjen BOGAT kontinentalni zajtrk. No, verjetno si vsak po svoje razlaga, kaj bi pomenilo bogat (jaz sem pač imela v mislih, da lahko izbiraš med več stvarmi). V resnici pa je zanje bogat zajtrk mišljen kot: čudna in sumljiva hrenovka + topljeni sirček + kos kruha + čaj (1.dan); pol centimetra debela rezina (verjetno) šunke + rezinica sira + kakav (2.dan).
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 30. Jul. 2007 10:21

Pol smo mel pa mi res srečo - dve leti nazaj smo šli s (takrat imenovanim bobo-tours) v Bratislavo za novo leto, pa je blo use kul, tko k je treba. Edin, kar je blo, je blo to, da so ns ene 2 dni po tistem, k smo rezerviral en soliden hotel, klical, da je že zaseden in da si mormo zbrat druzga. Tko smo si pol zbral hotel s štirimi zvezdicami, k je biu res wau! :D sicr smo mogl dt usak ene 3 jurje več, sam nm res ni blo žou.
Se pa strinjam, da tele agencije za mlade izkoriščajo in cuzajo , kjer se le da - sej drgač pa ne bi nč zaslužl (primer- Krf za 69€- halo, a je to kšn dnar?!).
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 30. Jul. 2007 11:35

Jst mam žal tud slabe izkušnje - ampak s Collegiumom. Za novo leto smo šli v brno s to agencijo in je blo tko porazno...dal so nas kar v nek motel, sploh ne v hotel. Ob prihodu je bilo v sobah 5 stopinj C. Ko si šel pod tuš, si lahko izbiru samo med vrelo vročo vodo in ledeno mrzlo. Da o hrani sploh ne govorim. Od mesta smo bli oddaljeni 15 km, čeprav je pisalo 5 v ponudbi. Po dveh urah so nas vrgl iz motelskega bara in nehal točit pir, ker smo kao ratval pijani... :roll: Tri dni sem komi čakala, da pridem dam. Tko da smo novo leto praznovali v prvem vikendu, ko smo bli doma in je blo neskončnokrat bolš :D .

Prejšnje leto sem bla pa z neko lokalno agencijo v Beogradu in je blo 1A! :ja:
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 30. Jul. 2007 13:00

Uh mi smo mel tud eno slabo izkušnjo, agencije se ne spomnm, ampak smo lepo rezerviral apartma na Pagu za osem oseb..pridemo tja, so nas pa hotl dat čist posebej, tko da sploh ne bi bili skupej, poleg tega je bla ena soba res nenormalno visoka (bi še kdo padu dol z balkona), pa še od plaže je blo kr zlo zlo velik oddaljen, čeprov je biu rezerviran apartma koj minuto stran..hja dobr da smo mel sabo dokazila (sprintane meile), da smo se pol kregal in dobil kar smo plačal..

Ja kr misljo, da mlade pa lahko okrog prnesejo..
Za dežjem vedno posije sonce!!
papaya86
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya86 » 30. Jul. 2007 13:47

saj fora je v tem da sem šla s supra travel že za novo leto in je bilo vse ok-seveda je hotelska soba pač soba, te nimajo kaj okoli prinesti. zato ker je blo vse kul sem rezervirala in plačala še za poletje, kjer se je pa pokazala prava slika.

ne rečem da se to dogaja samo pri supri oziroma bobo toursu, to se ti lahko zgodi kjerkoli, meni se je pač pri supri, in nikoli več ne bom potovala z njo. ne zaupam več nobeni agenciji. ker je bilo na pagu drugače res lepo (ker sva si sama s fantom znala narediti lep dopust kljub zapletom) sem na pagu poiskala par luštnih apartmajčkov in naslednje leto če grem na pag, pokličen lastnika direktno. je tudi fuuul ceneje!
papaya86
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya86 » 30. Jul. 2007 13:51

aja in če lahko prosim za majhno uslugico... če imate minutko časa bi prosila da moj prvi post prekopirate v mail in ga pošljete vsem ki jih poznate. hočem da vsi izvejo kako ravnajo ker smo "samo" študenti.
papaya86
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya86 » 30. Jul. 2007 13:54

muffin napisal/-a:Pol smo mel pa mi res srečo - dve leti nazaj smo šli s (takrat imenovanim bobo-tours) v Bratislavo za novo leto, pa je blo use kul, tko k je treba. Edin, kar je blo, je blo to, da so ns ene 2 dni po tistem, k smo rezerviral en soliden hotel, klical, da je že zaseden in da si mormo zbrat druzga. Tko smo si pol zbral hotel s štirimi zvezdicami, k je biu res wau! :D sicr smo mogl dt usak ene 3 jurje več, sam nm res ni blo žou.
Se pa strinjam, da tele agencije za mlade izkoriščajo in cuzajo , kjer se le da - sej drgač pa ne bi nč zaslužl (primer- Krf za 69€- halo, a je to kšn dnar?!).

jah take fore Krf za 69€ je en navaden bullshit. moraš zraven računat še obvezna doplačila in podobno in vedno pride vsaj 20 evrov več.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]