Lošinj
ne vem, kako je na lošinju, ampak ko sem se peljal od zadra proti biogradu, so na cesti stale bakice s kartonom, kjer je bilo napisano, da ima proste kapacitete. in to so babice stale kot prostitutke!
če si takšna oseba, ki tvega, kar pomeni, da gre nekam s tem, da ne veš, kje boš spala, poskusi tvegati. mislim, da bi se ob tem lahko tudi cena zbila, namreč še vedno je najboljše nekaj pokasirati kot imeti prazno sobo...

če si takšna oseba, ki tvega, kar pomeni, da gre nekam s tem, da ne veš, kje boš spala, poskusi tvegati. mislim, da bi se ob tem lahko tudi cena zbila, namreč še vedno je najboljše nekaj pokasirati kot imeti prazno sobo...

Ojla Nia
Ja ampak Nia verjetno se iz tvojo mami motita. Veš dobila sem že apartma dol in imam že plačan en teden in ne boš verjela za celih 26 eurov na dan. Ampak ker ne morem bit tam dva tedna tu sprašujem če kdo pozna dol koga ali ve za ugoden apartma.
Pa sej ni panike, itak ko bom dol bom dobila to kar hočem.
Tudi dve leti nazaj sem šla na Krk na blef v špici sezone in so vsi rekli da ni šans da dobim kaj dol, pa sem v eni uri dobila tak apartma da loh samo gledaš. Samo veš nočem vedno na isti plac hodit zato pa tu sprašujem.
Morda še komu moja vprašanja prav pridejo.
LP M.
Pa sej ni panike, itak ko bom dol bom dobila to kar hočem.
Tudi dve leti nazaj sem šla na Krk na blef v špici sezone in so vsi rekli da ni šans da dobim kaj dol, pa sem v eni uri dobila tak apartma da loh samo gledaš. Samo veš nočem vedno na isti plac hodit zato pa tu sprašujem.
Morda še komu moja vprašanja prav pridejo.
LP M.