najljubše počitnice.

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

najljubše počitnice.

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Mene pa zanima kje ste preživele vam najljubše počitnice?

Js moram povedat da mi je bilo lepo povsod kjer sem bila- Španija, Grčija, Anglija, Finska,Nemčija; ampak meni najljubše počitnice sem preživela ko sem bila 2 leti zaporedoma na morju na Hrvaškem na Korčuli. Imela sem se fenomenalno zaradi ljudi ki so me takrat obkrožali. Domačini in fant iz Italije, ki sem ga tam spoznala, ki mi je podaril najlepše trenutke, ki ga nikoli ne bom pozabila in ki bo za vedno ostal v mojem srčku.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Usake so mele neki tacga, kar jih je ločil od drugih. Če bi mogla, bi mogoče izpostaula Krf tri leta nazaj z biušim fantom.

Čeprou sva se že u agenciji skor skregala, kr se nism mogla odločt za hotel :P , čeprou sm nardila sceno, k sva pršla u hotel in ja, se je izkazu kt najslabša izbira izmed ush, čeprou sva mela manjši spor, kr sva se prepozn spraula iskat plac za spanje na hodniku ladje, čeprou so me pokradl, čeprou me je sonce zakuru tok, da sm mela en jutr usta k simpson, naslednga gležnje par centi debelejše, čeprou naju je vodič-wannabe nategnu in sva mogla sama urejat ene zadeve, čeprou sva fasala najslabši možni skuter ever, čeprou sm pršla domou bl zmatrana kt sm šla ... teh počitnc ne bom nikol pozabla.

Zato k sm bla z njim, ki me je meu rad, k je mirno prenašu use moje male joke, izpade in prepirčke, k me je tko lepo prevažu zvečer gor pa dol po ulci na skuterju, da sm se saj mau shladila, k je šou po štacunah iskat jogurt, da sm si ga dala na zakurjeno faco, k se je trudu razložit lekarnarju, kaj mi je in kaj mi priporoča, k je velikodušno plačvou use po vrst, ko so mene okradl, k je z nasmehom sprejeu usak moj "slikaaaat" in za mano lazu na vrh skal, da je loh naredu hudo fotko, k je sam zame poziru u nemogočih pozah, zato k sm si js to želela, k me je tolažu, k sva ostala s pokvarjenim skuterjem sred niča, k je šou u en sumliu kafič iskat vodo zame, k sm skor dehidrirala, k se je trudu zdržat ceu dan u aqua parku se spuščat po useh možnih toboganih, k me je prijazno hranu s čipsom, k me je vleku za sabo na prozorni blazini, ki mi je tko velikodušno vedno odstopu tiste dva kvadrata kopalnce, da sm se prva stuširala, posušila in spedenala, k mi je odstopu plac u svoji borši, kr js u mojo nism uspela zbasat useh cot, k me je za rokco držu kamorkol sva šla ... In kr je naredu use, da bi mi blo sred tega grškega otočka v jonskem morju lepo. :)

Čeprou ga ni več ob men, so ostal lepi spomini. In en debel album fotografij. Ja, definitino moje najljubše počitnce.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

heh, tako dober in ustrežljiv je bil moj lubi letos... :love:
Tud on mene hladil, mazal z jogurtom, me pokrival z mokro brisačo in jo vsakih 5 minut hodil močit, ker je tolk žgalo ven iz mene...
pa prenašal moje teženje in sikanje, ko sem imela svoje trenutke :roll:

Drgač je pa tud men Korčula ostala v lepem spominu, :wink:
je bila fajn družba, super domačini, izletki z barčico naokrog, nobenih težav z opeklinami, ker smo bili skoz v senčki...
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

uf..js sm imela kar nekaj super pocitnic amapk najboljse so bile..novoletne pocitnice po milanu in seveda maturantski izlet v grcijo(celina+zakintos)...res tko lepe plaze morje in ful lepo vreme smo imeli... sicer pa uapm da me nepozabne in najboljse pocitnice se cakajo:) mogoce celo u londonu...uff kaj bi dala:)
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Sicer niso bile ravno počitnice, ampak najbolj sem se imela na Irskem. Ne toliko zaradi družbe, pač pa zaradi okolja, v katerem sem bila, narave, sveta, ki je naši pokrajini povsem drugačen ;) . Drugače pa tudi na Hrvaškem ni bilo slabo, in prav tako ne v Parizu, Londonu, Rimu.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jst sm pa moje najboljše počitnice preživela doma..
to je bilo okoli sedem let nazaj, ko sem imela enga ful dobrega in najboljšega prijatla in sva ga skupi biksala po našem koncu :D
jst sm hodila z njim na gasilske vaje, se medtem vozila z njegovim skuterjem, sem in tja sva šla na kakšen izletek s skuterjem, taborila pred njegovo hišo, a žal nism nikoli prespala ker nism smela :(
tiste počitnice so bile ful umirjene, ampak tok lepe in romantične v prijateljskem smislu da konec :hearts: še zdej se mi kolca po njih in po njemu :(

potem sem mela pa še ene najboljše počitnice, tudi doma, kjer smo imeli miljon enih žurk po kučicah in miljon zabavnih tragokomičnih, extra komičnih dogodkov se je zgodilo, in pa seveda lubija sem takrat spoznala in tud sem in tja kakšno noč uživala z njim :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Definitivno Crikvenica tri leta zapored, dvakrat 14 dni, enkrat en teden. Ker smo bile 4 punce, mlade pa neumne, pa vse nas je trgalo in razganjalo, pa smo se imele ful noro dol :)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Hmm zdej sm šla že trikrat zapored na Lošinj(Nerezine) in zmer mi je blo lepo.Ampak res najlepš je blo pa predlani,ko sem tm spoznala mojga fanta :hearts: Tega res ne bom nikol pozabla.
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

S kombijem po bivši Jugi, mislim da 3 leta nazaj. Zaradi družbe, ljudi (domačinov) in predvsem zaradi vzdušja med vožnjo in vzdušja nasploh... Jst bi šeeee!
Š3TOF - UPOKOJENEC TVS
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Parmova - Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Š3TOF - UPOKOJENEC TVS »

Indija - 75 dni.
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jess° »

definitivno Pariiis :oops:
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Zakintos! :hearts: ! Čudovita plaža, zvečer pa žuriranje do zgodnjih jutranjih ur :megacool:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
i-aAv.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a i-aAv. »

Nerezine (kamp rapoća in bučanje); the best družba, dost se je dogajal, žurat smo celje 3 tedne:)
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Moje najljubše počitnce - definitivno New York neki mescev nazaj. :hearts: Blo je res noro in nepozabno, že samo mesto te itak v trenutku očara, vse tiste stolpnice in lučke zvečer, skoz se neki dogaja, tok različnih in ful prijaznih ljudi, družba je bla ful fajn, in čeprav sm bla vsak dan znova tak crknjena da bi lahk kr umrla in sm tok prehodla kot prej mnda v celem življenju ne (no, mal pretiravam :D), je blo sanjsko in mi je blo res fuuul hudo ko je blo treba it. Upam, da grem kmal spet tja.

Sicer pa mam tud ful lepe spomine na Rab 5 let nazaj, kjer smo bli 2 tedna in sm spoznala ful fajno družbo, meli smo se super, razn tega sm pa spoznala še ene prijetne Nemce s kterimi smo preživeli 5 norih dni, z enim sma tud neki mela in si potem neki časa ful pisala prek nekih chatov (takrat še ni blo msnja :D), pa še zdej si vsake tok časa pošljema kak sms, upam pa, da se nama kdaj rata spet videt kej.

No, pa še ene počitnce majo posebno mesto v mojem srcu - nč posebnega, 3 dni na Severnem Primorskem lani, z bivšim, v kterga sm bla res ful zaljubljena in sm bla že najsrečnejši človek na svetu, sam da sm ga lahk 3 dni gledla in bla ob njemu.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a etny »

jst pa zase mislm, da še nism mela takih počitnic! bom vidla kaj bl letos...no, ampak če pa dobr premislm, ...
precej let nazaj. počitnice sem preživela doma v kraju kjer stanujem ampak ble so nore!
Odgovori