Ohladitev v Lj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
- pikola
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Čaw punce in fantje,
če je si iz Lj, bi te ful lepo prosla, če maš kak predlog kam se lahko gremo mal ohladit k kaki reki tu v Lj ( manj kot 10 km za vozit). Meni bi tak pasalo, da grem zdj mal skočit v vodo, pol se pa učit nazaj domu.
Hvala za predloge
če je si iz Lj, bi te ful lepo prosla, če maš kak predlog kam se lahko gremo mal ohladit k kaki reki tu v Lj ( manj kot 10 km za vozit). Meni bi tak pasalo, da grem zdj mal skočit v vodo, pol se pa učit nazaj domu.
Hvala za predloge
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Predlagam ti Iški vintgar Super zadevca v naravi, super mrzla voda itd. Ni ravno za kopat kot bazen, za osvežit pa sigurno
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Podpeško jezero je za kopat klik, pa rakitna klik.s tem da ti bolj predlagam rakitno, sicer je mal naprej od podpeškega, mapak se meni zdi bolj čisto in bolj urejeno.
drgač pa kšne reke tlele v ljubljani in okolici odsvetujem ker niso za kopat.
in pa Iški Vintgar kot je že angel rekla je ful lep....
drgač pa kšne reke tlele v ljubljani in okolici odsvetujem ker niso za kopat.
in pa Iški Vintgar kot je že angel rekla je ful lep....
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Hihi, lahko tut Lublanca, osvežila se boš zihr, sam če boš pa poleg tega staknla še kšn flek več, pa morš uzet u zakup. Mulci iz kajakaškega kluba tle pr nm se znajo doskat not vršt, heh.
Drgač pa, waaaa, podpeško jezero, kaki nori spomini na plac, za kerga douk nism vedla, da je tko zlo bliz mene. Sam za kopat pa ne vem kolk je (čeprou je bla takrat ornk gužva), kr men se ne zdi lih preveč čisto. Ampak če nis preveč občutliva bi šlo.
Iški vindgar je pa itak Mal boš zmrznla, ampak pr teh temperaturah itak sede.
Drgač pa, waaaa, podpeško jezero, kaki nori spomini na plac, za kerga douk nism vedla, da je tko zlo bliz mene. Sam za kopat pa ne vem kolk je (čeprou je bla takrat ornk gužva), kr men se ne zdi lih preveč čisto. Ampak če nis preveč občutliva bi šlo.
Iški vindgar je pa itak Mal boš zmrznla, ampak pr teh temperaturah itak sede.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Jochie napisal/-a:*etty* napisal/-a:Lahko greš tud na reko Savo Brez dvoma, da je ledena k hudič.
pa vsrana verjetno tudi!
ni nujno ...
greš v Tacen na brzice ... noro super fajn ... no, vsaj 10 let nazaj je blo ... nisem bila že 100let ...
drugače pa pr ns dol pr kitajski restavraciji pod Črnuškim mostom pr Savi mama naturiste tako, da nagci vsi tja ...
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov