bosna - obala
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
- iziris
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 10. 2006
hej:)
Midva s fantom se odpravljava na morje v Bosno.. imajo nekaj morja in to baje zelo lepega;) ker greva sama (brez agencij) in lasnim prevozom.. naju mal skrbi kako bo vse tole šlo.. a ma katera kake izkušnje s tem?
sama v bosni še nisem bla - je res nevarno in grozno in oh in sploh? pa promet? kaj pa ljudje, kakšni so do turistov? ( sploh slovenskih;) ) kaj pa meja - kaj vse lahko peljeva s sabo (mleko, čokolino:) ) ?
pozna katera kako stran, kjer bi o tem pisalo kaj več?
karkoli bi bilo dobrodošlo:)
hvala vsem
Midva s fantom se odpravljava na morje v Bosno.. imajo nekaj morja in to baje zelo lepega;) ker greva sama (brez agencij) in lasnim prevozom.. naju mal skrbi kako bo vse tole šlo.. a ma katera kake izkušnje s tem?
sama v bosni še nisem bla - je res nevarno in grozno in oh in sploh? pa promet? kaj pa ljudje, kakšni so do turistov? ( sploh slovenskih;) ) kaj pa meja - kaj vse lahko peljeva s sabo (mleko, čokolino:) ) ?
pozna katera kako stran, kjer bi o tem pisalo kaj več?
karkoli bi bilo dobrodošlo:)
hvala vsem
Love rules the court, the camp, the grove and men below, and saints above; For love is heaven and heaven is love. Sir Walter Scott
- ada22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2007
jz sm bla predprejšn let v neumu...........men je blo kr dobr.......obala je res majhna in če boš iskala žur ga tam ni,je samo ena diskoteka in to v hotelu......ob polnoči se vse konča.....meni je bila hotelska hrana ful dobra,postrežba je bla tud na vrhuncu....plaža ni nč posebnega.........
glede prenočišča ti pa ni treba skrbet,ker mi k smo pršli v center smo spraševali kje je naš hotel so nas vsi vprašali če rabimo prenočišče......ni nobene cirilice,so v bistvu itak sami hrvati,ker je itak ob meji....
domačini so ful prijazni,čeprav jih je malo,vse je tko ekstremno majhno,jz sem se spraševala kje je tukaj center
ne glede na to sem se pa imela presenetljivo lepo in sem se resnično spočila,je bolj za take ljudi ki potrebujejo mir
lepe počitnice ti želim
glede prenočišča ti pa ni treba skrbet,ker mi k smo pršli v center smo spraševali kje je naš hotel so nas vsi vprašali če rabimo prenočišče......ni nobene cirilice,so v bistvu itak sami hrvati,ker je itak ob meji....
domačini so ful prijazni,čeprav jih je malo,vse je tko ekstremno majhno,jz sem se spraševala kje je tukaj center
ne glede na to sem se pa imela presenetljivo lepo in sem se resnično spočila,je bolj za take ljudi ki potrebujejo mir
lepe počitnice ti želim
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz sem bila v Bihaću, ki pa seveda ni na obali..ampak se pa poleti precej dogaja tm po lokalih in diskačih ..je pa bl narodna muska.
Men je blo na splošno super...ljudje prijazni žurka dobra, vzdušje sproščeno..tko da letos nameravam s5 mal skočit pogledat.
Je pa Bihać bl mejhno mesto, se skor ne morš izgubit..cene so ugodne..in tud slučajno ni nč nevarno..oz. nč bl kot kkšno drugo mesto...če izzivaš je povsod lohk nevarno.
Men je blo na splošno super...ljudje prijazni žurka dobra, vzdušje sproščeno..tko da letos nameravam s5 mal skočit pogledat.
Je pa Bihać bl mejhno mesto, se skor ne morš izgubit..cene so ugodne..in tud slučajno ni nč nevarno..oz. nč bl kot kkšno drugo mesto...če izzivaš je povsod lohk nevarno.
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]