Zabaviščni parki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ^Sophie^
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2006
- Kraj: Maribor
Hej pupe...mislim, da še ni te teme, če pa je pa se opravičujem.
Zanima me, če veliko obiskujete zabaviščne parke, kateri vam je najljubši?
Je že bila katera v Canevaworld-u?
Lp
Zanima me, če veliko obiskujete zabaviščne parke, kateri vam je najljubši?
Je že bila katera v Canevaworld-u?
Lp
Boys have feelings too-but who cares...female makes the rules...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Woohoo, tema zame!
Prav v Canevaworld-u še nisem bila - a poveš kej več o tem? , sem pa vidla jih že kar neki.. Gardaland, Prater, Disneyland, Astrix Park(uaaaa, ta je bil toooolk srčkan), Legoland, Europa Park(tale je tud fantastičen..ful lepo urejen, huuuugeeee, ogromno atrakcij)..valda nisem kakšnega pozabila?
V enih(treh) sem bla večkrat, v ene bi se z veseljem še vrnila; rada bi še nove vidla, kot npr. Alton Towers, pa zihr jih je že mali miljon za katere sploh ne vem (še)da obstajajo..
U, mogoče bi tle lahko omenila tud vodne zabaviščne parke..podobne našim Čatežkim toplicam in podobnim rečem, ampak v tujini so to ful bolj razvil. Enkrat sem bla v enem..uh..nevem katerem v Fr., lih dons sem pa zvedla, da gremo poleti še v It. v en aqualand pa v Mirabilandijo!
Kok sem jz rada en otrok
Prav v Canevaworld-u še nisem bila - a poveš kej več o tem? , sem pa vidla jih že kar neki.. Gardaland, Prater, Disneyland, Astrix Park(uaaaa, ta je bil toooolk srčkan), Legoland, Europa Park(tale je tud fantastičen..ful lepo urejen, huuuugeeee, ogromno atrakcij)..valda nisem kakšnega pozabila?
V enih(treh) sem bla večkrat, v ene bi se z veseljem še vrnila; rada bi še nove vidla, kot npr. Alton Towers, pa zihr jih je že mali miljon za katere sploh ne vem (še)da obstajajo..
U, mogoče bi tle lahko omenila tud vodne zabaviščne parke..podobne našim Čatežkim toplicam in podobnim rečem, ampak v tujini so to ful bolj razvil. Enkrat sem bla v enem..uh..nevem katerem v Fr., lih dons sem pa zvedla, da gremo poleti še v It. v en aqualand pa v Mirabilandijo!
Kok sem jz rada en otrok
- ^Sophie^
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2006
- Kraj: Maribor
Canevaworld je "skupnost" 3 zabaviščnih parkov, je zravem Gardskega jezera (upam da sem prav napisala ) v neposredni bližini Gardalanda. Tukaj so Movieland, Aquaparadise & zabaviščni park, kjer je vse v stilu sr. veka
Tudi jaz obožujem takšne parke
Tudi jaz obožujem takšne parke
-
purple_rain - Cosmopsiho
Sliši se prov fajn tale, bo treba it pogledat kdaj.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
^Sophie^ napisal/-a:Canevaworld je "skupnost" 3 zabaviščnih parkov, je zravem Gardskega jezera (upam da sem prav napisala ) v neposredni bližini Gardalanda. Tukaj so Movieland, Aquaparadise & zabaviščni park, kjer je vse v stilu sr. veka
http://www.canevaworld.it/old/cw/index_e.php -
Woooow, a je to kakšna nova zadeva? Si že bla tam? Zgleda fantastično, ampak me zanima, koliko vse skupaj stane (verjetno se splača prenočiti) + če kdo organizira avtobusne prevoze iz Slovenije.
EDIT: našla dve ponudbi! klik & klik
Sicer sem bla pa do zdaj samo v Gardalandu in še to ful dolg nazaj. Z različnimi frendi že nekaj let načrtujemo še en izlet tja, ampak nam nekako še ni uspelo ... Letos poleti pa res!
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 13:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Disneyland Florida, Universal studios Florida, Seaworld! yayks! wanna go again!
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Ja, jst sem bila v Canevaworld-u in je blo super. Smo šli z avtom, isto smo prespali v kampu pri Gardskem jezeru. En dan smo šli v Gardaland, drugi dan pa v Canevaworld. Meni je blo povsod všeč, Movieland je kul, me je tam na predstavi Rambo rešu, ker so me ugrabil. Heh, tko da je blo fino. Ful mi je blo všeč v Hiši strahov, ene parkrat me je sicer skorej kap, ampak je blo ful zabavno.
Jst priporočam, da se zapeljete z avtom za par dni, greste kampirat in si na lastno pest ogledat, ker imaš več časa in te noben ne omejuje.
Jst priporočam, da se zapeljete z avtom za par dni, greste kampirat in si na lastno pest ogledat, ker imaš več časa in te noben ne omejuje.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Do zdaj najboljši zabaviščni park definitivno Six flags magic mountain v Los Angelesu. Težko verjamem da ga kšn park preseže po adrenalinu. Res NORO!! Če bom še kdaj na tisith koncih grem definitivno spet tja.
Sicer me pa mika Europa park v Nemčiji. Je že bil kdo, se splača?
Sicer me pa mika Europa park v Nemčiji. Je že bil kdo, se splača?
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
*Sparks* napisal/-a:Do zdaj najboljši zabaviščni park definitivno Six flags magic mountain v Los Angelesu.
ja men je blo tud tuki res hudo, pa universal studios mi je biu v la-ju tud ful uredu, samo disneyland je biu pa fest dolgočasn, pa k bi saj miki miška pa teli okol hodil pa nbenga nism srečala
-
purple_rain - Cosmopsiho
Jaaaa!! Kolk je srčkan!Sestavljanka napisal/-a:Najlepši park do zdaj: Asterix park
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
*Sparks* napisal/-a:Do zdaj najboljši zabaviščni park definitivno Six flags magic mountain v Los Angelesu.
Sem bi šla pa tud jst rada pogledat, ker poslušam skoz od tele tetice tle gor kok je blo fajn
Gardaland je ok, sam že mal izžet vse skup. Disney Paris je kr ok, Disney Orlando - more like it :D Men je bil všeč, ker je vsega po malem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov