Umetniški performans
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
- pehta
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Teh performansov imaš cel kup in verjemi, da ta ni najbolj sick.
Imaš bedake, ki imajo AIDS in se režejo in kri šprica po publiki, imaš bedake, ki si nategujejo spolovila, oblivajo s krvjo . . .
Jaz ne vem, kdo si je spomnil, da je to umetnost
Imaš bedake, ki imajo AIDS in se režejo in kri šprica po publiki, imaš bedake, ki si nategujejo spolovila, oblivajo s krvjo . . .
Jaz ne vem, kdo si je spomnil, da je to umetnost
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Pa ta človk ni normalen no
Dobr vsaj ena pozitivna stran glede tega je in sicer da on ne ubija ljudi in jih poje.
Ampak vseeno *sick*!
Pojasnil je, da gre v bolnišnico in prosi zdravnike, da mu dajo vse, kar jim ostane po liposukciji in potem iz tega pripravi jed.
Dobr vsaj ena pozitivna stran glede tega je in sicer da on ne ubija ljudi in jih poje.
Ampak vseeno *sick*!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Joj kam gre današnji svet
Sam pol bo pa tega tkiva zmanjkal oz. ga bodo zase shranjevali pa bodo začeli "pobijat" ljudi
Norci in tukej jst ne vim nobene umetnosti...
Sam pol bo pa tega tkiva zmanjkal oz. ga bodo zase shranjevali pa bodo začeli "pobijat" ljudi
Norci in tukej jst ne vim nobene umetnosti...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov