5 žensk pika com/5 moških.com
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Jst še nisem šla nobene predstave gledat v Špas teater, ampak morjo met res dobre. Naša dva bosta šla zdej enktrat gledat teh 5žensk.com, ampak pomoje bo 5moških.com bolj zanimiva za žensko populacijo, saj igrajo: Lado Bizovičar, Boris in Sebastijan Cavazza, Matjaž Tribušon in Jurij Zrnec
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
Catharine - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 9. 2005
- Kraj: Planet Earth
Lastovica napisal/-a:Catharine napisal/-a:sm gledala sam to je vse že razprodano... je cel žur
Kako si gledala ce si prej rekla, da nisi?
na spletni strani sm gledala kje je predstava pa je že vse vnaprej razprodano
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Sam mi doma pa nismo meli problema s kartami. Res je, da smo mogli it gledat v Smarje pri Jelsah, ampak je mami brez problema dobila.
Zdaj enkrat februarja al marca bo pa v Rogaski Slatini, pa menda tud se majo karte.
Zdaj pac odvisno kam hocete it gledat. Po vecjih mestih je najbrz res vse razprodano.
Zdaj enkrat februarja al marca bo pa v Rogaski Slatini, pa menda tud se majo karte.
Zdaj pac odvisno kam hocete it gledat. Po vecjih mestih je najbrz res vse razprodano.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jah sej to ja ... Edin če se babe iz Lj. odpravmo v Rogaško Slatino ... hmmm
Jst bi res rada gledala tole predstavo, ampak karte dobit bo pa tut cela misija ja ...
Jst bi res rada gledala tole predstavo, ampak karte dobit bo pa tut cela misija ja ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Lastovica napisal/-a:V Novi Gorici, v Crnomlju, v Mariboru, v Žalcu, na Bledu, v Mengsu, v Trbovljah in v Murski Soboti se ni razprodano, pa karte lahko kr na netu kupite.
V Crnomlju? huh...zanimivo
Pol grem pa gledat
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Lastovica napisal/-a: pa karte lahko kr na netu kupite.
emm...mam eno vprašanje
kako pa lahko kupim karte prek neta...za v Trbovlje
ker tukaj piše samo kako lahko kupiš karte za v Mengeš...al spet jst nč ne zastopm
ker, da bi jih kupovala prek neta pol pa ponje hodila v Mengeš pa nekako nima smisla a ne
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov