Odkup starih knjig
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
v antikvarijatih odkupljujejo razne knjige
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
V bukvarnah knjig ne odkupujejo, samo vzamejo jih. Če pa jih hočeš kupiti od njih, pa plačaš na kile
Bukvarna je na Slovenski nasproti Uršulink.
Bukvarna je na Slovenski nasproti Uršulink.
HASTA LUEGO
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Koliko je pa starost te knjige???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
sarčy napisal/-a:Knjiga je iz leta 1600. Walasor jo je napisal...
Jaz jo neb i nikamor dala. Full je tovredno.Če pa misliš jo prodati se pa ZELO DOBRO pozanimaj o vrednosti te knjige ker folk glede tega rad nateguje. Pojdi v muzej al pa kam. Ampak pazi, rajši vprašaj na večih mestih.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Priporočam ti, da se pozanimaš v Osrednji Humanistični knjižnici v Ljubljani. Na Slovenistiki na Filozofski fakulteti. Če je ne bodo oni odkupili, ti pa lahko vsaj povejo okvirno vrednost - no, to bi ti verjetno še bolje vedeli povedat v NUKU. Potem pa poskusi s kakšno internetno dražbo, ali pa daj oglas. Ker v komisijskih trgovinah, te bodo samo netegnili.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov