slovenska kama sutra
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
pomojem sigurno obstaja!mislim jaz je še nisem videla ker je nikoli nisem iskala...samo pomojem jo imajo v knjižnici !pojdi pogledat
PA VELIKO UŽITKOV
PA VELIKO UŽITKOV
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz sem danes vidla eno zlo okrnjeno verzijo, zato sem rajš kupla lubijo za rojstni dan: Moški orgazem brez meja. Not maš pa tehnike za multiple orgazme za tipa, tehnike samozadovoljevanja, tut zadovoljevanje ženske (hehe ) in sploh vse o tem, kaj je potrebno, da je v postelji vedno zabavno in kaj lahko oba nardita za to.
Tok da sem ful navdušena in jo bom zdaj najprej sama prebrala, preden mu jo dam. >Ful priporočam.
Kar sem pa gledala položaje kama sutra... Kar nisem še sprobala je itak zdravjo škodljivo, oz. bi se jaz zlomila.
Tok da sem ful navdušena in jo bom zdaj najprej sama prebrala, preden mu jo dam. >Ful priporočam.
Kar sem pa gledala položaje kama sutra... Kar nisem še sprobala je itak zdravjo škodljivo, oz. bi se jaz zlomila.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Applebitecc napisal/-a:Jaz sem danes vidla eno zlo okrnjeno verzijo, zato sem rajš kupla lubijo za rojstni dan: Moški orgazem brez meja. Not maš pa tehnike za multiple orgazme za tipa, tehnike samozadovoljevanja, tut zadovoljevanje ženske (hehe ) in sploh vse o tem, kaj je potrebno, da je v postelji vedno zabavno in kaj lahko oba nardita za to.
Ta knjiga je tud mene ful navdušla. Pa popolna ljubimka ali poplni ljbimec tud nista slabi.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
No, punce o zadnjem prevodu Kamasutre v slovenščino smo pisali v novemberski številki Cosmopiltana (in dodali nekaj kama-nasvetov, seveda).
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
Jaqeline napisal/-a:ja obstaja samo prirejena ali nekaj takega
Hooper Anne:Kama sutra : klasične tehnike ljubljenja,
prirejene za sodobne ljubimce
Poglej še na cobissu verjetno še kaj najdeš
tole je totalno dolgočasje....si jo pa lahko snameš z neta...
Tko nekak...
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Davorin napisal/-a:No, punce o zadnjem prevodu Kamasutre v slovenščino smo pisali v novemberski številki Cosmopiltana (in dodali nekaj kama-nasvetov, seveda).
Ja, pa v novem Cosmotu je reklama za knjigo Kamasutra.
HASTA LUEGO
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
anna_k napisal/-a:kiki* napisal/-a:Kamasutra-umetnost ljubezni za 21. stoletje
je pa okrog 6000 sit,se mi zdi
bedna knjiga, škoda denarja
aha... sem jo vidla, malo prelistala, pa ni kaj zanimiva... predvsem se strinjam s tem škoda denarja... na netu še posebaj na forumih najdeš kaj dosti bolj koristnega
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov