COSMO miting Kranj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Ojla! Bejbe, že kar nekaj časa je minilo odkar smo se nazadnje vidle in pomoje je zadnji čas, da se spet kaj dobimo (če bo seveda interes). Datum sem določila (takoj po tem, ko sem konec z maturo); izbrala sem četrtek, da mi ne buste bluzile, da mate že neke plane pa vam povem že en mesec prej. Torej, če se strinjate, se dobimo 26. junija v Bufu. Ura kot ponavadi, okrog sedmih, osmih. In če bo dobra družba, ga gremo še naprej žurat.
PS. Vabljene tud vse tiste ljubljanske kokoške, z bejbiko na čelu, ki na prejšen miting niste mogle!
Torej?
PS. Vabljene tud vse tiste ljubljanske kokoške, z bejbiko na čelu, ki na prejšen miting niste mogle!
Torej?
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Če prideš ti in vsa klapa, ki je takrat bla, mu pošljem vabilo!
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Jst bi se tut pofočkala sam sm pa lih tist tedn na morju.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz bom tudi računala na to...
Žuža magari te jaz lahko peljem...ker bom gotovo v Ljubljani
Jochie se poroči?
Čestitam...!!!
Žuža magari te jaz lahko peljem...ker bom gotovo v Ljubljani
Jochie se poroči?
Čestitam...!!!
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Js bi tud prsla, sam tud ne bi sla sama, ker ne poznam Kranja
Nic pa ne recem, ker gremo mogoce s sosolci na morjepo ustnih, sam naj bi bli takrat ze doma.
Nic pa ne recem, ker gremo mogoce s sosolci na morjepo ustnih, sam naj bi bli takrat ze doma.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov